Working weekend

Shoo!
idag har det varit full rulle hela dagen, mamma har åkt till Sundsvall och jag har jobbar från 13.00 till 19.30, tog ingen rast så jag fick sluta tidigare. hela helgen jkobbar jag 12 timmars pass, som tur är får vi lite lyx när det är helg.

Det var länge sedan jag jobbade helg nu... och självklart ringer alla som i vanliga fall inte bjuder ut mig på krogen just idag och vill att jag ska med på bde det ena och det andra både ikväll och imorgon. vad trevligt... och passa det inte denna helg tycker de nästa, men där jobbar jag med.. haha!
VAD ÄR DET FRÅGAN OM!?
kan ju nöja mig med att det är deras förlust som inte hört av sig alla andra gånger jag varit tillgänglig ;)
nåväl, jag har ändå inte råd med utgångar denna månad.. för 2 år sedan skulle jag jublat för min lön, men idag kan jag bokstavligen gråta för den.. dags att söka nytt jobb! :)

I live for yesterday

Tjenare tjenare hur e läget?
wow, ser att de gjort om allt här, ska forska runt lite va de e föt nytt som skett, men det får jag ta en annan dag.. kontrollpanelen alltså... till att göra inlägg på bloggen. kan va bra att nämna det :)

Igår träffa jag Erika efter jobbet. tog en fika vid ån och snackade lite skit. hade tur med vädret ända in på kvällen. Gick dessutom på en prommenad med Rambo och Viktoria joina oss hon också. Hade verkligen en mysig stund i stan. Hann mysa lite med Manang också, tur man har ibland haha!

Här kommer en fin bild från gårdagen <3
Bör klippa min lugg ser jag.. lite för lång just nu haha

World cry by Lloyd (ft. R. Kelly, Keri Hilson & K'Naan)

Ever wondered about the hurricane?
Ever seen the anger in the rain, false
I think it's just the world crying for asking what the hell we dying for...

So I say da ri rap da ra ra, da ri rap da ra ra...

Go hard or go home!

Tjabba! äntligen hemkommen från jobbet. jag som skulle börja mitt nya liv med nyttiga måltider 6 gånger om dagen och träning förstördes ju.. käkade världens bästa frukost, gick inte hungrig en enda gång! (skit bra eftersom att min mage håller på att kolapsa... kan känna att det svider ibland och magsår är inget jag vill ha). Blev en stor frukost på 2 kokta ägg på hårdmacka och sallad, mums! :)
nästa tips som jag ska börja med är att käka en halv eller hel grapefrukt till frukost också, ska dämpa mättnadskänsla och jag minns inte riktigt vad det var, men det tyckte jag lät både gott och nyttigt :)
ska även byta ut all pasta mot fullkornspasta, försöka köpa hem mat vete eller vad det heter? sak samma, nått nyttigt. sen så ska jag abslut börja träna! och kliva upp på morgon. mellan 9 och 10 ska jag ha klivit upp ur sängen (senast) och sedan lägga mig i ordentlig tid.


som sagt.. jag och mitt nya nyttiga liv haha.. allt eller inget som gäller nu. målet är inte att gå ner en massa kg eller sånt, utan jag vill bara känna mig mer hälsosam och få en annan struktur på livet. jag vill nå (+ - 0) punkten :)

tänkte kolla hur min lön ser ut denna månad som jag får ut och sedan springa och köpa ett gymkort på Puls och träning i Uppsala. måste bara ringa och kontakta dem. denna helg blir vit efetrsom att jag jobbar. skulle gärna gått ut och sprungit men jag ska upp kl 6 imorgon för att gå till jobbet. höh, men slutar 13.00 så då lär jag ju hinna ut en stund :)
dragit ner på rökningen också. var ganska lätt.. eller jag ska inte vara den heller, min hjärna kunde säga "Sofié vill du ha en cigg kanske?" medan min kropp sa "nä fan du klarar dig utan" så det blev faktiskt bara 4 st cancerpinnar idag :)

och fan... jag hann inte ringa Ylva och fråga ang. studier, men det får jag kanske ta imorgon då :) är jätte trött nu så lär gå och lägga mig. god natt på er!

23 April 2012

Hallöj!
Vaknade tidigt idag! känner mig jätte stålt :) planen är att få struktur på mitt liv, ha en liten översikt så jag vet vad som händer och kan planera det jag göra. jajjemen, jag har till och med funderat på att börja plugga, ska ringa min kompis Ylva och höra med henne om  det är för sent att söka in, däremot vet jag inte riktigt vad jag vill börja plugga.. men det kommer jag nog fram till. kanske kan välja lite strökurser över sommaren och så för att till nästa år ta ett beslut vad jag vill plugga.

idag ska jag till jobbet, blir ett pass mellan 13 och 21. så jag missar väll Alcatraz igen... jävla liv...
aja, ha de gött!

Alcatraz tv serie, woohow!


äntligen!!!!
har suttit och väntat på att Alcatraz ska börja, reprisen alltså.. hade ju fullt upp med André och Erika i måndags så missade ju min nya favorit tv serie haha.
tittade förut på "moust hounted houses" och då tillbringade de en natt på Alcatraz, troligen det läskigaste jag sett, även om det kanske inte är helt sant, mend et vet jag inte heller. antingen ville de ha ökade tittarsiffror eller så var det faktiskt viskningar i isoleringscellen som "I'm gonna kille you..." och annat. första gången jag såg Alcatraz fick jag ögon och öron på det, tycker sånna där saker är sjukt häftiga så skulle mer än gärna vilja åka dit någon gång :)

http://spokhistorier.blogspot.se/2011/08/ghosts-of-alcatraz.html
http://www.travelmarket.se/researtiklar/alcatraz-mytomspunnen-turistmagnet/a-13463/

länkar 2 hemsidor som jag själv brukar klicka omkring på. älskar Alcatraz.. kanske förstår varför efter att ni läst de där ;P.. om nu inte någon av er som jag redan är intresserad och kanske till och med har lite mer kött på benen än vad jag har haahha..

God natt på er iaf :)

Målplanering

Tjabba!
ouff... hard work work!! suttit och hållt på med min egen målplanering nu ett tag. mycket att tänka på, men det lönar sig i slutändan. tänkte att jag ska städa mitt rum innan jag fortsätter med mitt pluggande.
 "to get something you never had, you need to do something you never done"
Så det är planen just nu, få struktur och översikt över mitt liv för att kunna jobba upp det till det bättre. vilket kommer att betyda vita månader och en massa arbete, stora och små svackor både upp och ner. det gäller bara att hålla huvudet högt och inse att de enda problemen som finns är de som jag själv sätter upp. det är mycket som jag måste göra just nu, massa mål att jobba efter.

att göra en målplanering är ett enkelt sett att rensa sinnet för att hitta vägar till att nå fram till sitt eget mål. jag snodde det från en kompis som heter Patrik. den kan du hitta på hans egen hemsida: http://staypositive.se/
en jätte bra sida om man vill hitta motivation och när allt känns jobbigt och trögt kan man få insperation och hitta vägar till att må bra  igen. :) SStort tack till Patrik! han har verkligen hjälpt mig i svåra stunder när jag var insnöad på ett spår som jag egentligen bara mådde dåligt av. han har inspererat mig och fått mig att hitta mig själv eller snarare våga vara mig själv. han har gett mig ett självförtroende och självkänsla, som ifs fortfarande kan bli bättre. han har gjort vääääldigt mycket för mig som jag är så sjukt tacksam över. :)

här är målsättningsplanen:
  1. Vad är det DU vill ha/uppnå?
    Tänk på att det ska vara så pass specifikt så att man nästan kan ta på det. Och glöm inte att det ska vara vad du VILL ha och inte vad du INTE vill ha. Detta är jätte viktigt.
  2. Vad skulle det betyda för dig om du fick det du vill ha? Hur skulle det kännas inom dig? Detta svara på vad dina ansträngningar och uppoffringar faktiskt ger dig i slutändan.
  3. Hur vet du när du nått ditt mål?
    Beskriv vad du ser, hör, och kommer känna när du får det.
    Hur kommer jag och andra veta att du uppnått ditt mål?
    Vad kommer andra höra, se och känna när DU har uppnått det?
  4. Hur kommer jag och andra veta att du uppnått ditt mål?
    Vad kommer andra höra, se och känna när DU har uppnått det?
  5. När vill du ha det?
    När man sätter mål gäller det att sätta en deadline. Så skriv ner ett datum som du vill att ditt mål skall vara uppnått. Det räcker inte med ”sommaren 2012” utan även här skall du vara specifik.
  6. Vad är det som hindrar dig från att du redan har det?
    Denna fråga svarar på vilka hinder som finns. När du skrivit ner dem så är det lättare att se vad som behövs för att du ska komma över hindren och uppnå ditt mål.
  7. Hur kommer det du vill nå påverka andra delar av ditt liv?
    Detta är något man lätt glömmer att fundera på. Det finns nästan alltid både positiva och negativa konsekvenser att fundera över.
    Du kommer alltid komma till vägskäl där du måste reflektera över vilken väg som för dig närmare målet. Ibland måste man tacka nej till kompisarnas planer för dig för nu har du ett mål och det är förhoppningsvis värt mer än en kväll på stan. För precis som musiken kan distrahera dig när du kör bil så kan dina vänners lockelser distrahera dig från målet. För varje rätt val kommer du närmare ditt mål och för varje felsteg backar du några steg.
  8. Vad har du redan idag som kommer hjälpa dig att nå ditt mål?
    Fundera på vilka resurser du har som blir dina verktyg på vägen.
    detta kan innefatta kunskaper, kontakter eller vad som helst som du redan har som kan hjälpa dig.
  9. Vad behöver du skaffa för att nå målet? kunskaper eller annat.
    Nu är det dags att bli specifik igen eftersom detta blir som delmål för att uppnå huvudmålet. T.ex. ”Jag ska ta 10 körlektioner för att lära mig hantera en bil bättre.” Om målet nu är att du vill skaffa körkort.
  10. Hur kommer du lättast till målet?
    Vilket är det absolut första steget att nå målet? Vad kan du göra redan idag för att komma ett steg närmare? Finns det flera sätt att börja? Vilket blir antagligen det bästa? Vilket går snabbast och blir det en konflikt mellan snabbhet och kvalitet i så fall? Fastna inte i planeringsstadiet utan här kan du göra upp en ”mindmap” en tankekarta med målet i mitten och vad du kan göra för att komma dit. Vissa saker är större och mer tidskrävande än andra så har du lite tid en dag så gör du något som du kan göra på den tiden och har du mer tid så gör du något annat. Det viktiga är att du gör någonting varje dag för att ta dig framåt

Gårdagen kan man ju också skratta åt...

Hellöj..
skjut mig asså, ibland kan jag tycka att det skulle krävas ett alkolås på mig själv, på min mobil och på mycket annat i min närhet :)
Felicia, jag och Erika drog oss till Williams, kom knappt in innan jag blev portad.. en månad. sak samma, sånt som händer :) drog vidare till terassen.. tycker hela kvällen va ganska kort ändå, men tydligen en av de längsta jag upplevt. hittade massvis med svartpeppar påsar i min väska så antagligen va jag på McD och åt. minns att vi missade tåget och vandra omkring på stan, fick skjuts av massa taxibilar (gratis) runt runt runt i stan. inte helt fel alla gånger :)

ja finns inte mycket att säga om kvällen, mer än att den va ganska kaotisk, men de va en helt grym kväll ändå :) sovit hela dagen, tänkte titta på film nu jag och imorgon ska jag slappa för jag ska jobba hela eviga veckan ... blev för övrigt nyktert idag, satt hemma hos Micke, kolla på film och käkade mat, rätt slappt, skit skönt :)

AP och utbildning

Tjooo!
nu är jag tillbaka ifrån huvudstaden. sprang omkring på centralen och försökte hitta min älskade syster. "kom till hålet" ajjemen, hålet hittar man ju till, hahah tror jag aldrig tittat uppåt när jag gått på centralen där. alltid fått springa eller gått rakt fram utan att kolla runt. men hittade det där "hålet" tillslut haha :) jag skulle tydligen från perrongen upp fast att alla trappor gick ner, vet inte hur människorna tänkte där, men men :) käkade på burgerking 2 gånger idag till och med.. men men, aja, jag hade iaf en jävligt grym utbildning. lärde mig massvis som är bra att tänka på för att byga upp denna buiness som jag nu håller på med :) och ja, det kommer att gå oavsätt om folk tycker man e lite galen och hellre tittar på :) haha, åååh längtar verkligen till 12 maj, då ska vi ha nästa "stor möte" kommer bliiii helt sinnes. ska käka god mat, träffa Stefan och massa annat gött. finns det någonting bättre eller?

nåja, imorgon inväntar det kanske jobb, träffa Davod mot kvällen och sedan blir det Williams, vi kommer ha så galet kul imorgon så det finns inte :D aja, vi hörs puss på er :)

Mot Stockholm city

Hellihallöj!
har precis fixat mig färdig och är redo att åka till Stockholm för ett möte med ligan. kommmer säkert bli trevligt, tvivlar jag inte på, bara jag som är onödigt trött...

Ska träffa Erika en snabbis innan mötet börjar, så det blir nog trevligt det. ska packa väskan nu ja, men vi hörs nog senare. puss på er

David Guetta - Down down down

Min nya "repeat" låt. haft den på hjärnan eda sedan jag hörde den första gången, lördags kanske? hahah, GRYM!

Tillbax på ruta 1?

Hello party people!!
jag har tillbringat 2 dagar i rad med André och Erika. jobbiga människor det där, men tycker om er ändå ;) nej nu överdriver jag en aning. måndagen drog jag hem till MAriiah för att hämta mina nycklar som jag så fint glömde där på söndagen..vänta lite nu..... tar fan om det där...

Hej!
i helgen har jag varit ute och festat (good news) (???)(!!)
Fredagen blev som sagt lugn, drog till Saluhallen på lördagen för att fira bästa Harald som fyllde hela 21 barre, STORT grattis till dig gubben! han lagade en super god kyckling gryta till oss. hehehe, att käka med mig, Kim, Mariiah och Harald kan vara en upplevelse i sig, hahaha! dog av skratt när vi 4a sprang efter sallads skålen runt, runt, runt i  Manangs och Davods lägenhet. De ny inbjudna såg.. ja om jag kunde förklara i ord. Tror ärligt talat att de var rädda och funderade över vilket psykhus de komit till ;) vi skrev upp oss alla nästan 20 pers på VIP listan och jag fick självklart flirta lite med vakten för att en viss André var försenad, gick bra som tur e och jag hade iaf en kanon kväll!
somnade framför TVn efter en ganska vrickad vistelse på McD. inga kommentarer på de, höhöhö.
söndagen åkte jag hem och mös med Erika, just för att mina nycklar låg kvar hos Manang. Här kommer lite bilder från kvällen:

 Fullt ös med städningen, självklart en öl på det ;)

 Manang va igång hon med!

 Vårat älskade födelsedagsbarn kommer in med Rambo efter en prommenix!

 Foodtime.

 Innan sallads skålen kom i centrum kan det ha sett ut så här :)

 Bjöd självklart på en Redhorse, aldrig någonsin har en öl varit så god!

Jag och André röjjde dansgolvet!

 Kim och Harald fakkade ur dom me hahaha!

Kardo körde på casino han, gick iväg med storkovan också, succé!


Jaa.. och så var det måndagen ja. Jag åkte och hämta mina nycklar, skulle egentligen lyssnat till lite fint giratt spel i stadsparken men istället drog sig Erika in till stan och André hakade på till Palermo där vi satt och snacka lite skit. Fick dessutom sne tändning när en 25 plussare till brud kommer och skämmer ut sig inför oss, TOTALT, nog om det. Vår trio drog sig hem till Erika för en sleepover. Tisdagen åkte vi hem till mig och rökte lite vattenpipa och chillade. kollade på Hachiko och bölade som 3 småttingar. charm troll vi va när vi sprang omkring i mina mjukiskläder, håhå. idag iaf så fick André visa sina "skills" i köket. gjorde någon gryta med grönsaker och allt möjligt. blev faktiskt gott! jätte gott till och med, det kunde man inte tro! har rester tills imorgon också, tihi.
Erika stannade ett tag längre och vi käka våfflor, men nu när hon också dragit kan jag äntligen slappna av i min säng ordentligt :) film på det och laxerings te. Natti natt!

Fredag den 13e

Hejsan hoppas snyggingar!
igår blev det en lugn dag efter att jag jobbat. slappade, städare och bara tog hand om mig själv. drog igång ett skumm bad och hade hårinpackning och ja ni vet. allt för att man skulle bli så felfri som möjligt. självklart skolla jag tungan när jag drack mitt alldeles för varma te i mitt jätte varma badkarl. sen var det för varmt och bada så jag tror jag höll på att koka bort. gick upp och insåg att klockan bara var 8... tänkte egentligen dra hem till Ove och bara fördriva tid, men vi kom fram till det 10 min för sent så jag hann inte springa till tåget. skulle inte vart inne förns kockan närma sig 12 annars. onödigt :) fick också reda på att denna människa som "fått mitt nummer av Ove" egentligen "snott mitt nummer av Ove" satte, I got a stalker, håhåhå.

idag har jag sovit för länge så mitt huvud hänger inte med riktigt, men det ska väll lösas. ska åka in till stan snart och förbereda inför att fira Harald på saluhallen!!! Erika och André ska självklart vara med och förfesta, men efter förra helgens bradaver så kommer de antagligen sitta på en pubb där jag ska leva rövare på efterfesten!! hähähäh, mycket ska dom stå ut med ;)

12 April 2012

Tjenare! då var det 12e April för 2012e gången dåe... fick jobba idag, borde varit överlycklig över att tjäna pengar men om ni bara visste hur opepp jag var på att åka. mitt liv kändes verkligen meningslöst. "nu åker jag och spenderar 7 timmar av mitt liv på jobbet". om ni bara visste vad jag istället hade kunnat göra istället för att sitta på jobbet!! men en vacker dag mina vänner ska jag tjäna pengar på att rulla tummarna! skrattar bäst som skrattar sist, för jag vet att många som läser det här kommer tro att jag är hjärndöd, men tro ni så, för jag kanske vet någonting som inte ni vet ;)

i vilket fall.. som om 7 timmar skulle kännas värdelöst kan jag ju hurra för mina 8 kommande imorgon. böööhö... inte för att jag tycker att det är tråkigt att jobba, jag anser bara att jag vill leeva mitt jävla liv! därför funderar jag på att inte studera vidare.. för det kommer ta yttligare kanske 5 år av mitt liv.. och efter det har jag med största sannorlikhet fortfarande inte lyckats få en fast tjänst och utan fast tjänst kommer jag inte kunnat flytta hemmifrån till en egen lya men om 10 år har jag säkert fått en hyreslägenhet, gött! näe.. kanske får skaffa mig en karl som jag kan flytta in hos, löser iaf ett av mina 3 miljarder andra återstående probläm :)

ursäkta  mig för att vara bitter på livet... i helgen iaf kommer dte blii dunder och brak!! håhåhåh vad jag längtar :D
fredag blir det säkert williams med Erika och på lördag ska jag släpa arslet till saluhallen för första gången! wooop wooop, sen blir det troligen "efterfest" i Rosensberg. men den får vi se med :) kan ju sluta upp vartsom helst egentligen, höhöhö. nej nej puss påer!

Påskpartey

Tjenixen!

woooop woooop vilken jävla dunder påsk det har varit! GLAD PÅSK i efterskott mina goá vänner :)
börjar min berättelse från i onsdags, jag och Erika bestämde oss för att dra en öl i stan, skulle eventuellt träffa på Anders och ligan men de va waay to lata för att umgås med oss, bad mistake från dreas sida! hursom, vi satte oss på stationen och där sitter en glad chilenare som vi bara måste ta bild med! hipp som happ satt plötsligt 2 galna filippinare, som just då var laagom uppblåsta på Palermo tillsammans med den här chilenaren, stackarn som fick stå ut med oss, håhhå!! blev en trevlig kväll iaf :)

torsdagen, vad ska man säga? WOW! Erika och jag gjorde stan! komplimanger från höger och vänster, pondus och det bara osade självförtroende från oss! kände oss verkligen skit snygga, vilket vi var :)
satte oss på Williams tillsammans med Anders &co. träffade på Per, Philip och några andra människor där med. drog en sväng till Palermo men där sög det så vi drog tillbaka. killarna tyckte att vi skulle stanna på efterfest, någonting som aldrig blev av så vi stack ner på stan i ren frustration. köpte kebab och flirtade in oss på en efterfest i Årsta, vad hände där? löste sig jävligt bra det där ;)

utan sömn åkte vi hem till mig och hillade, heeelt jävla döda. fosterställning, mat och cartoon network på TV, klockrent! sedan ringer det på telefonen och då var det dags igen, drog på oss partykläderna och stormade in på redroom. helskön kväll och jag hade absolut ingen tid att passa :) Däremot var Erika tvungen att springa till tåget, men blev tvungen att missa den för att hon hade min plånbok. hähä... men den natten fick lösa sig den med ;)

lördagen kom min älskade Emma och hälsade på, har inte träffat henne på år! så vi snackade en massa massa skit och umgicks tillsammans. käkade god mat och drog in till Terassen för en cider och sedan vidare mot Stockholm city, stureplan, Laroys och ja tror det andra stället hette Lobbyn. minns inte mycket efter den tequilan, men vi fakkade ur på dansgolvet senare fick jag höra. jagade på stationen och jag drog mig tillsammans med Erika till Rosensberg. nu lät den där kvällen jääävligt nice, men den började kaotiskt, drama drama drama! men men, vi skrattar bort det där nu ;)


en ren röjj helg, och nu är jag slut som människa. kom nyligen hem från Ylva i Gävle. sov där i natt och hade mys pys, kollade på premiären utav Alcatraz, huuuur jävla bra som helst :) inatt blir det att sova ut! börjar bli lite sjuk, så måste ta en dunderkur av sunset inatt. Puss på er :*

What happened

hahaha! stötte just på den här videon på youtube! låten må vara keff men videon är töööng! jävligt bra gjord faktiskt :) skulle ju lägga ut en låt, men det får väll bli i nästa inlägg

don't give a shiet

Tjooo tjooo tjooo!!
kom hem för ett tag sen, ma God vilken fucking jävla dag. jag spräckte just min slogan "jag har inte gråtit på 2 år" idag. fråga mig inte varför, men så arg som jag har varit idag har jag inte varit på mycket länge, skönt att fått ur mycket ilska som bara suttit där, jobbigt värre att bråka med människor man tycker om. hängde hos syrran i Vattholma idag och chillade lite, sen drog vi och solade och sen åkte jag hem. har kollat på tv och tröstätit ungefär... måste verkligen ta tag i tränignen ouff... men det kommer, ska bara skaffa gymkort så blir det awsome!!! :D

nej nu ska jag in i duschen och släppa i lite hårinpackning och sen sova, natti natt!!

I will love you like I've never been hurt before

Jag ber inte om eran åsikt eller bekräftelse,
och vill inte heller påstå att denna gång är annorlunda.
Han kommer inte vara det bästa som hänt mig,
eller en perfekt person i mina ögon.
Jag vet inte om "vi" kommer att hålla,
och ni undrar säkert varför jag väljer just honom?
Men att hela livet undra om "vi" skulle funkat
hade såra mig mer än om verkligheten visat mig motsatsen.
Han accepterar och tycker om mig precis som jag är,
och får mig att känna mig trygg och bekväm i hans sällskap.
Jag vet inte om jag gör rätt val,
men jag är för nyfiken för att inte ta reda på hur det kommer att sluta.

Det må ha börjat som ett 1a April skämt, men jag tror lögnen just väckte mina kaotiska och förvirrade känslor. Är nog fortfarande ganska förvirrad... men i slutändan tror jag nog att jag gör rätt val. faan vad jobbigt! aja, shit the same, just keep it damn fucking simple, precis som han alltid har varit.