Tillbax på ruta 1?

Hello party people!!
jag har tillbringat 2 dagar i rad med André och Erika. jobbiga människor det där, men tycker om er ändå ;) nej nu överdriver jag en aning. måndagen drog jag hem till MAriiah för att hämta mina nycklar som jag så fint glömde där på söndagen..vänta lite nu..... tar fan om det där...

Hej!
i helgen har jag varit ute och festat (good news) (???)(!!)
Fredagen blev som sagt lugn, drog till Saluhallen på lördagen för att fira bästa Harald som fyllde hela 21 barre, STORT grattis till dig gubben! han lagade en super god kyckling gryta till oss. hehehe, att käka med mig, Kim, Mariiah och Harald kan vara en upplevelse i sig, hahaha! dog av skratt när vi 4a sprang efter sallads skålen runt, runt, runt i  Manangs och Davods lägenhet. De ny inbjudna såg.. ja om jag kunde förklara i ord. Tror ärligt talat att de var rädda och funderade över vilket psykhus de komit till ;) vi skrev upp oss alla nästan 20 pers på VIP listan och jag fick självklart flirta lite med vakten för att en viss André var försenad, gick bra som tur e och jag hade iaf en kanon kväll!
somnade framför TVn efter en ganska vrickad vistelse på McD. inga kommentarer på de, höhöhö.
söndagen åkte jag hem och mös med Erika, just för att mina nycklar låg kvar hos Manang. Här kommer lite bilder från kvällen:

 Fullt ös med städningen, självklart en öl på det ;)

 Manang va igång hon med!

 Vårat älskade födelsedagsbarn kommer in med Rambo efter en prommenix!

 Foodtime.

 Innan sallads skålen kom i centrum kan det ha sett ut så här :)

 Bjöd självklart på en Redhorse, aldrig någonsin har en öl varit så god!

Jag och André röjjde dansgolvet!

 Kim och Harald fakkade ur dom me hahaha!

Kardo körde på casino han, gick iväg med storkovan också, succé!


Jaa.. och så var det måndagen ja. Jag åkte och hämta mina nycklar, skulle egentligen lyssnat till lite fint giratt spel i stadsparken men istället drog sig Erika in till stan och André hakade på till Palermo där vi satt och snacka lite skit. Fick dessutom sne tändning när en 25 plussare till brud kommer och skämmer ut sig inför oss, TOTALT, nog om det. Vår trio drog sig hem till Erika för en sleepover. Tisdagen åkte vi hem till mig och rökte lite vattenpipa och chillade. kollade på Hachiko och bölade som 3 småttingar. charm troll vi va när vi sprang omkring i mina mjukiskläder, håhå. idag iaf så fick André visa sina "skills" i köket. gjorde någon gryta med grönsaker och allt möjligt. blev faktiskt gott! jätte gott till och med, det kunde man inte tro! har rester tills imorgon också, tihi.
Erika stannade ett tag längre och vi käka våfflor, men nu när hon också dragit kan jag äntligen slappna av i min säng ordentligt :) film på det och laxerings te. Natti natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar