I'm out of here!


Hejdå Sverige och hello China!
nu åker jag iväg ett tag. ska bli så jävla sköööööönt!
kunde inte bli mer stressad... jag har inte ens tatt på mig strumpor och ska dra om 10 min. GREJT!
vi ses i Kina snyggingar!

the big day

Hallå hallå!
ska snart språnga till tåget, ha religion och matteprov!
lite smånervös. hungrig är jag och inte tar jag mig tid för att käka frukost. ändringar på det! nej.. men vi hörs väll igen om några timmar!

make a wish

Heeeej!
min dag har verkligen varit kanon! började i skolan, okej, missade tåget, va på möte och missa en lektion för att mötet drog över... men förutom det så höll jag mig vaken hela filosofi lektionen! efter skolan åkte jag hem till min käraste syster Mariiah. Bakade muffins och satt och flippade framför en massa spel, hahah! bad henne klippa mig också och det gjorde hon, så nu är äntligen de mesta utav de slitna, döda topparna borta. åh nu...

på väg hem lyssnade jag på en av mina favorit låtar (älskar smöriga gittarr låtar med hes röst) och drömde om lite småsaker. fina saker. plötsligt mitt i mitt drömmande såg jag ett stjärnfall. första gången jag såg det faktiskt! trodde det va en raket, men den small inte och såg inte ut som en, så det måste vart en stjärna. det var så vackert! självklart tog jag chansen i akt att önska mig någonting. wow, ja nån gång måste ju va den första.. Har ni sett ett stjärnfall någon gång?




snart blire sängen. men jag har matteprov imorgon... så jag måste plugga ett tag till. Nattinatt!

Mötesdag

God morgon! idag ska RYC ha möte med en tänkbar rådgivare som ska ge oss lite förslag på hur vi ska gå vidare och sånt. vi har ju fått fram våran nya produkt som jag ska använda idag. reflexörhängen! ni hörde rätt! ett par 50 kr, finns i färgerna rosa, blå, grön, gul och svart. jag lyckades missa tåget som jag skulle med för att klockan går fel (!) jobbigt läge. hörs ikväll!

Telefonlistan inlaggd

Äntligen har ag fått in allas mobilnummer i telefonen. lite utfyllnad sådär, passade perfekt ;)
ska se till att tanka på en mp3 med en massa musik som jag kan sitta och lira till när jag får tråkigt :) även ta med mig nått att plugga, typ matte kanske? fast den väger ju massa så det orkar inte jag :)
får se till att jag får med mig nått annat att pyssla med.
nej nu blir det läggdags för mig. nattinatt!

jag vill inte!!!!


jag vill inte, jag vill inte, jag vill INTE!

uppgraderade min messenger till nya versionen.. skulle jag aldrig gjort, fan så jag ångrar det, fult bajs skit, går inte att göra det personligt alls! hatar sånt.. nu får de gärna göra om den till det bättre igen och det är SNART! ska skicka klagomål...

det har snöat hela dagen och det är slask i hela Sverige och jag har träningsvärk. däremot kan jag skatta mig lycklig! Fick höra att det inte gick att växla till de pengarna jag skulle ha för att de tog slut igår och skulle komma imorgon eller nått. chansade och det visade sig att de gick att växla! så glad! :D

pratade lite med skolan också och nu kommer min blogg vara länkad till skolans hemsida så att de kan läsa hur jag har det där borta, fiffigt va ? :)
hahha, nu kanske de får reda på de hemska hemligheterna om vad som sker när ingen ser ? ;) hahaha.
kommer nog bli en hel del videoinlägg!

I've got 99 problems


Gomorgon sötgölingar!

drar iväg till skolan nu ja. halvdag idag sedan fotbollsträning. jobba lite med projektet också. fotbollsträning ikväll, skönt! ingen farlig träningsverk idag. har införskaffat mig en ny väska som jag ska testa hur den är att använda idag. en skinn ryggsäck! :D

vi hörs senare ikväll!

vad i helv.... det snöar!!!!! sluta med det!!!

hoppsan

jävlas inte med mig nu säger jag bara! jag är så äckligt jävla stressad. rensade ur min strumplåda och gjorde den hemska upptäckten att alla strumpor va trasiga eller saknade partner, visste att jag hade ett lager med oöppnade och då... åååååh! alla mina fucking strumpor va helt borta! de enda som fanns kvar va typ beiga fula jävla strumpor, tant strumpor! va gjorde jag? jo jag mailade hela tjocka kompiskrätsen och vräste om mina strumpor. 10 min senare efter att jag slagit huvudet i bordet ett tag kom det fina meddelandet att någon "lånat" de strumporna och att jag ska få tillbaka dem om jag vill.. om jag vill? tokig på riktigt, nej men behåll dom för fan, du kanske har dåligt lokalsinne och inte kan köpa egna str.... GE HIT MINA JÄVLA STRUMPOR!!!!!!!!

haha.. ÅH! kan inte mer än skratta åt situationen......

Kunde jag vara mer slut?

sprutan är avklarad, så som det mesta! blev lite ändringar i planerna, men inget som inte går att lösa imorgon!
tränade ju med Linda också, hå jävlarns vad jag inte ser fram emot imorgon, kanske ska stunta i och sova och sitta och strecha hela natten istället? baksida lår, oj oj oj... men så jävla skönt ändå. imorgon äre fotbollsträning som gäller. nu ska jag sitta med matteboken någon timme innan läggdags. superbra!

28 Mars 2011


Hej å hå vad jag har mycket att göra idag!
ska nu in till skolan på utvecklingssamtal,
lunch,
därefter ska jag ha teater i ca 30 min,
jobba med projekt,
åka hem,
gå till banken,
hem och packa,
åka till stan igen,
växla pengar,
ta vaccinspruta,
gå på thaiboxningsträning
och sedan hem och sova.

nu äre definitivt läggdags


sådärja!
nu har den utväxta fula luggen blivit klippt! var tvungen att göra nått åt den, såg ju inte klokt ut. så fixade en snelugg! så nu kan den få växa fritt och den kommer fortfarande se bra ut när jag lägger den åt sidan :)
tummen upp för det!

Ricinolja


tja... det här blev väll resultatet efter 4 veckor.. då har jag använt de ca 2-3 ggr veckan. dumt nog så är det 2 olika kameror och från olika avstånd, så man ser inte någon skillnad. men jag ska försöka igen och då ha kameran på samma avstånd båda gångerna och Samma kamera, då kanske man ser lite resultat.
inga "wow" resultat, men jag ska hålla på ett tag till!

FUSK

hittade några bilden från fusk. kommer väll fler senare :)


aj aj aj

fy i helvete vad ont det gör att vaxa sig, speciellt när man gör det själv. va tvungen att prova vaxa bikinilinjen, men vaxet var way too kladdigt och att vaxa bena gick inge vidare det heller. är inge vidare duktig på såndär ja, så nu ska jag planera att gå till en kliik och köra en brasilianare. kommer göra så jävla ont, men lätt värt de!

håller på att försöka få mina planer att gå ihop imorgon, jag ska till skolan, måste säga till min lärare att jag inte kan komma till lektionen för att... jag har jätte mycket saker att göra. hepatit b spruta bland annat..

skräckfilm!






nu ska jag kolla på skräckfilm med Ylva! håhå.. ska se om jag kan ta mig tilll Jasmin ikväll och göra prjektet klart :)
håhå... paranormal activity 2 blir det nu.. kommer skita på mig!

mys kväll

hallå hallå! Partick har blivit 18 så jag åkte och firade honom efter det sista uppspelet utav FUSK! nu ska det bli ordning och reda på min hy igen efter allt smink som jag utsatt de för. Ylva kom och tittade på den och nu ska hon och jag titta på film :D mys mys mys! inte träffat henne på jätte länge, så kul!
hoppas ni haft en rba lördag och får en fortsatt bra lördagskväll!

sökt jobb


men hej!
oj oj oj! jag har nog inte gjort annat än sovit och säkt jobb idag. nerrå! åkte till skolan först. gick på symbolvandring som sagt i domkyrkan, därefter en kvarts psykologi, snabb lunch och grodan boll + sminkning vid teatern och 12.30 drog vi igång en hej dundrandes pjäs utav FUSK. Publiken var grym och det gick jätte bra den här gången! imorgon har vi våran sista föreställning klockan 4. Ylva ska komma och kolla! så skoj, Mariiah kanske komer och kollar igen och även mamma. va kul :)

måste hålla tummarna flr att mina personliga brev går hem hos företagen nu. för det är dags att bli rik känner ja! jag kommer ju bli en av Sverigest mest kända människor, så jag kanske ska passa på att ta tag i min karriär snart, haha!

nu ska jag dricka ett glas saft, kolla igenom någon film och sova (igen).

Våga vara egen mässan

Hellå hellå!

Igår var vi alltså på Våga vara egen mässan i Fyrishov. ett av de roligaste evanemangen som Reflect your colour fått vara med på. vi satsade på en svart monter med måne och stjärnor, samt en väg. Vi sålde även fika på plats och våran nya produkt. reflexörängen ;) jajjemen!
nu ska man kunna bära reflexerna snyggt också.
Endast 50 kr.
Det blev en hel del stress innan vi slutligen fick fram alla saker som vi skulle använda. hittade en massa andra roliga ÄUF företag som sålde, klockor, smycken, bröd och solglasögon. Nackdelen var ju att mässan var i slutet på månaden och på en torsdag.. jag hade inga pengar med tog en hel del visitkort (och godis) från massa företag som jag ska köpa roliga grejer av. klockor är ett måste! haha, jag å mina fina klockor. men de lag undan en lila åt mig ;)

Victor har inte skickat bilderna än, men det kommer ska ni se :)

in to town

gomörron gött gölingar!
nus ka jag in till Uppsala domkyrka och gå på en symbol vandring.
har en teaterpjäs vid ett idag.
sen äre ju fredag, fan va nice!

walking dead

tja!är helt slut i hela kroppen. jag har inte suttit på hela dagen. har skit ont i fötterna. äntligen hemma i min säng. jag ska minsann käka nått. inte ätit på hela dagen (!) utom en massa massa fika! jag säger godnatt nu. berättar hur det gick idag för er imorgon.

dö trött


fan va bra! jag håller på att somna stående.. då vet man att man är taggad för en 10 timmars arbetsdag på Fyrishov.. packade nyss ner allting i väskan min. ska käka en redig frukost innan jag drar och ungefär 3 liter kaffe, sen är jag redo för den här dagen :) nej nu får jag sluta, dte vänder nog så fort jag kommit fram.
jag hoppas att ni alla får en jätte trevlig torsdag! vi hörs ikväll.

Irrepleaceable

Song of today!
till alla oss starka kvinnor!


jag hann baka alla muffins, samtidigt som jag vrålsjöng till Beyoncé. nu ska jag borsta tänderna med min nya tandborste! grejtans, go natt på er!

skriva lista

wojwoj woj! nu ska en lång packlista skrivas! tjohej... var faktiskt duktig och letade fram en necessär och tvättade den. herre gud va puder det va i den :O
jag kom på mig själv att jag inte äger en necessär. så om det är nptt som ska inhandlas så äre väll det. vet aldrig när man behöver en.

sen gjorde jag den groteska upptäckten att jag har tup 4 finnar runt munnen!!! ser ju inte klokt ut!

det här är ju enbart tack vare teatern! en cm tjock hinna över ansiktet med fondation och puder ger ju sina resultat har jag märkt. det bästa är ju att vi har 2 föreställningar kvar med fler finnar att se fram emot, yey!

jag och pappa åkte ju in täll Gävle och inhandlade lite smarta saker. typ våtservetter, ett påskägg (inte till mig :'( ) och lite annat. fortfarande mycket kvar att inhandla innan allt är i sin ordning :) typ.. en resväska kanske?!?!

Våga vara egen mässan imorgon!! holy crap.. jag måste hinna baka och sova :S upp as tidigt imorgon, kill me! nåväl.. allt löser sig :)

förberedning

hellåj!

idag drar jag med papap in till kära Gävle och inhandlar lite saker! så jävla nice! ska skriva en inköpslista nu, återkommer senare om den ;)
nu äre naturlektion. så otagg!
puss

bild från FUSK


här får ni se en bild på mig när jag nyss fått utbrott på Margareta och Madde tycker att jag ska lygna ner mig. hahaha!
Manang tog bilden! ska försöka få någon att knäppa lite fler bilder. min mor kan nog göra det på lördag :)

helt slut


go'kväll!
sicken dag! har haft 2 föreställningar idag. kom nyss hem, helt slut!
ska snart springa in i duschen, sen blir det nog sängen för mig. båda föreställningarna gick bra! finns fortfarande saker att förbättra, me det känndes bra iallafall! Manang kom och kollade på dagsföreställningen också. :)
nästa föreställning blir på fredag. nu blir det till att ladda om batterierna!

22 Mars 2011


Godmorgon världen!
idag har vi 2 teaterföreställlningar. hoppas på att det inte blir lika många missar som igår, men nog allt lyckades vi rädda varandra! ska snart åka in till skolan ja, ska fixa med mig lite käk eftersom att jag kommer bli kvar där. nästa föreställning blir kl 19.

thaiboxningen igår gick bara fint! skönt att få komma ut!
å jag måste bara säga att Max grand de lux är då en förjävligt god hamburgare! tummen upp för den !
däremot ang thai så är nybörjargrejen ingenting ör mig. skönt att bli påmind, men de e ju så tråkigt ochss göra saker man redan kan :)
dessutom är träningstiden bara en timme, vilket är lite för lite. ska få med Linda och träna thai i Gävle några gånger ;)

nervös

ska till skolan


Tjohoj! jag är lite smånervös just nu ja! sitter med min goda frukost och ska snart bege mig mot tåget. premiär va.. haha Sofié goes kändis! tummen upp för den ;)

Projektarbetet

skrivit klart den där skiten nu! YES nu prickar jag av det från listan och hoppas på att få respons snart och boka in en redovisning kanske redan denna vecka!

teater teater


Tja!
äntligen hemma från teatern. blev en ganska sömnlös natt med migrän, värsta vag vart med om. men nu börjar det blir dags att planera! har bestämt mig för att få lite saker gjorda nu för en gångs skull. :)

teatern idag gick jävligt bra! blir bara sur på vissa som sitter och är oliga över de andra i pjäsen. för just nu anser jag att JAG ska göra MITT bästa. för då kommer ju folk se att jag gjorde min roll bra och det utmärka sig mer än att pjäsen var dålig. Vi har en jävligt svår pjäs också, det får man inte glömma, eftersom att vi inte har några scenbyten eller så. alla är alltid inne på golvet och måste hålla en gemensam konversation i en timme. men det här kommer gå bra. det är premiär imorgon, börjar pirra lite i kroppen! dessutom ska jag träna thaiboxning imorgon. det rullar på :)

Everything I do, reminds me of you

tjenare snyggingar! haft det bra? jag själv har varit så jävla upptagen. fredag blev det utgång på Terassen med Mariiah, as usual. därefter begav jag mig hem och sov.
imorse åkte jag till skolan, eftersom att vi har en intensiv helg för FUSK. Premiär redan på måndag!!! helt galet, och jag är så nervös, men det ska nog säkert gå bra :)
imorgon ska jag också till skolan för att köra igenom pjäsen, med scenkläder ;) Grr

Sara och jag har nyss kollat på filmen "Love and other drugd" bra film! :)

ska sova nu, men vi hörs troligen imorgon, turdilu! <3

nu tar vi tag i det här

Hej hej!
sitter i skolan just nu och har just gjort mitt raligionsprov. hatar de, alltid jätte svåra prov där man måste tänka så mycket själv. ibland förstår man inte ens vad som ska vara svaret på frågan eller vad ens frågan betyder, haha!

tänkte göra klart lite uppgifter som är VÄÄÄÄLTIGT sena. snart psykologi (åh så kul...) och jag är jätte hungrig!

ikväll får vi väll se vad som händer, kanske ska ut med Mariiah, eller så blir det nå annat. vi märker väll.

har intensiv helg både lördag och söndag med teatern. Premiär på måndag! wow, tiden går fort! tänkte önska er en jätte trevlig fredag iallafall! puss

ja ba rör på mig


vad hände egentligen den här veckan? håller på att bli en riktig hurbulle :O
Linda som jag ska på thaiboxning med på måndag, Paulina har jag vart på fotbollsträning med 2 gånger den här veckan. Å nu skickar Sara ett sms och tycker att vi ska gymma imorgon. Inte tänker väll jag tacka nej inte ;)
jahapp.. så va man igång igen då!

stress


Hallå! hur mår ni idag? Själv är jag förvånad över att svara att jag mår som fisken i vattnet. Jag mår hur bra som hälst!
Min dag började med att jag försov mig. Jag som behöver en timme eller mer på mig för att bli klar var nu tvungen att göra en timmes morgonrutin på 20 min. ni kan ju tänka er resultater? osminkad och gårdagens utstyrsel :)
sprang hela vägen till tåget. Kom in som en naturkatastrof och påbörjade min skoldag. tänkte att jag skulle på fotbollsträning med Paulina. Självklart går jag lite för sent från mattelektionen och får springa hela vägen till tåget, igen. tog bilen till posten för att hämta ut ett paket. slängde i mig maten, som jag knappt hann tugga, drog på mig fotbollskläderna och sprang till tåget. och nu är jag hemma igen. :)
har jätte ont i tårna, gjorde världens tåpaj idag (ehee) och i tisdags vette fan vad jag gjort på den andra.. är helt slut, ska in i duschen nu. fixa ner lite mer anteckningar och förberedelser för religionsprovet imorgon, jag som inte ens vet vad vi har prov på? :S

måste bara påpeka att jag tror jag har världens bästa, åtminstonde snällaste matte lärare! jag slipper göra provet på kapitel 2 om jag klarar nationella provet! YES! nu gäller det att ligga i :)

MAT


Fröken förståndig, är de jag de?

min mobil och jag ligger och ruttnar i sängen. den går i ett och jag går i ett, utan bränsle båda två. hungrig som ett svin och det finns så mycket mat i kylskåpet så jag får beslutsångest. blir väll havregrynsgröt för mig, eftersom att jag tycker att det är SÅ GOTT mena ja (?)

å vad jag gör jag som är så upptagen? Jo, projekterbete! hur går det då tycker ja? åt helvete, men vad gör väll de om 100 år :')
inte fan faller en stjärnaa från himmlen för att jag ska få ha det bra inte.. NEJ, här ska man lida och pinas och ha tråkigt, för då jävlar kan gudarna ha lite rajtan tajtan medan man ser ner på lilla mig! "stor i orden, men liten på jorden" håhåhå, vänta ni bara och se på när jag får helvetet att frysa till is!

HEJ, mitt namn är Klaga. vill ni veta vad jag heter i mellannamn, tilltalsnamn, smeknamn och efternamn?

hur ska jag orka

Tjohoj!
sitter hemma just nu och gluttar på TV. är så fruktansvärt trött, skulle kunna somna när som helst och då ska man sjävklart hålla sig vaken, passande va?
ska väll ta och gå ut med Bianca idag, men först en dusch och försöka att göra lite projektarbete. skriva rent och sissådär. vill ha det klart nu! ska försöka se till att vi har det klart denna vecka och kör redovisning nästa. måste fixa med UF företaget också. så mycket att göra... orkar inte

fotbollsträning


wow! tänk att jag alltid förvånar mig själv.. igår for jag till en spontan fotbollsträning ute i Knivsta. kunde inte valt ett lag som låg närmre tydligen. Tänk att jag lyckas vara med under hela träningen och gjorde relativft bra ifrån mig, med tanke på att jag knappt rört en boll på 3 år! har verkligen saknat fotbollen. ska prova det här laget ett tag, men tvivlar på att jag vill spela med dem. Dels eftersom att jag kommer hem jätte sent på kvällarna, det ligger långt bort och vi har alltid vunnit mot långhundra de gånger vi spelat mot dem ;)
men prova ett tag ska jag göra!

orkar inte ta mig till skolan idag. känns att man lever, träningsvärken är ju grotesk!

så lycklig man kan vara

hahaha, så söt!

nu skäms jag på riktigt

åh helvete, det där har inte hänt...
snälla säg att det inte hände...
det har hänt...
åh, nej, nej, nej...

Se här sitter jag och pluggar natur som en idiot. "och cellandningen bla bla bla", skjut mig.
nästa vecka är det premiär för FUSK, skit nervös inför det. sen är det våga vara egen mässan nästa torsdag, å hur ska de gå då?
vill bara bort här ifrån just nu.., ÅH SÅ PINSAMT!

minnesluckor

Hej hej! kom hem från skolan, käka och fick världens migränattack. så sjukt ont i huvudet och illamående. så nu har jag sovit i en ½ timme, så jag hoppas ni haft en bättre avslutning på dagen än mig. jag har jätte stora minnesluckor idag. dirrekt när jag kom till skolan och vi bestämde "klassens..." så hade jag lyckats sitta där i 2 timmar, om inte mer, helt utan att veta om det. skulle ha ett matteprov klockan 10.30 satte ig i klassrummet och tittade på klockan helatiden (trodde jag) och sen sa Sara att vi var tvungen att gå till matan och käka innan teaterlektionen. hade 2 timmar försvunnit och jag missat mitt prov med en timme (!!!!!)
sen att jag inte minns att jag stängde av väckarklockan imorse heller, skulle inte förvåna mig om jag glömt nått mer, haha!

tröstbakning blir det för mig! en smulpaj som består av endast smulor :)
sen ska här pluggas natur.

juste, Linda ringde också och tyckte vi skulle börja på thaiboxning, SKOJ! va så längesen jag körde det. så på måndag har vi planerat våran första träning, så ska vi prova runt innan vi bestämmer oss för vart vi ska börja, skit bra. nu blir det träning av! skulle gymmat idag men.. vad hände där?

14 Mars 2011


Godmorgon!
jag och Sara missade just tåget, sorgligt nog. blev en lång kväll igår med prommenad och en sorglig film Forest Gump. klockren film!
väntar på nästa tåg och ska snart kila. ska nämligen in och välja "klassens..." till studentskivan. spännande! ;)
ska även göra ett matteprov (som jag inte kan).
hoppas ni får en bra dag!

middag @ Sofié

Nu inväntar jag Sara! haha, ikväll ska det bjudas på middag. Mickan kunde inte komma, så det blev Sara som kom hit och käka middag hos mig :)
kommer väll om en halvtimme typ.
på middagen kommer det serveras:

Meny

Förrätt: fransk omelett med tonfiskfyllning

Varmrätt: ungnsstekt kyckling med ris och currysås, samt stekta grönsaker

Efterrätt: Glutenfri kladdkaka med vaniljvisp

MUMS!

förrutom middag kommer vi kolla på en bra film och ta en långpromenad och kanske förhöra varann inför naturprovet. mysigt :)

Bilder från igår









Jag ska införskaffa alkolås på min mobiltelefon, och det enda nummren som man kan ringa eller smsa är mamma och 112....

13 Mars 2011


åh mitt huvud! och min rygg! sovit nå fruktansvärt obekvämt och drömt de mest otäcka drömmarna men också de mest underbara. :)
just nu kollar jag på nån dokumentär på 5an om operationer och grejer. trycker sånt är intressant. är jätte hungrig och väntar på att kycklingen ska tina. blir kyckling, ris och currysås med stekta grönsaker. SÅ GOTT!

favorit i repris

tjohoj!
nu sk a jag och Emmy ta en favorit i repris och dricka i mitt vardagsrum helt ensamma. anton och affe & fylle sms som alltid. styker smsen den här gången... hoppas jag ;)
ha en bra lördagskväll!
puss på er

jag är...

... besviken!
jaha, skulle ju in till stan och ha det trevligt. gick inte att se mellan fingrarna den här gången då allt blev inställt när jag satte min fot på gatan efter bussresan. höll på att spricka. fick sitta inne på stationen 50 min och vänta på tåget. så ovärt och irriterad kan man ju säga att jag var/är.
funderar på att baka någonting. tänk er så gott att mumsa på nått och slänga igång en film när man är såhär irriterad, kan ju bara bli bättre, eller?
fast baka halv 2 på natten känns inte som en stor höjdare.. borde ringa hit någon som vill baka åt mig :)

Don't get lost in this moment


tjo tjo! läget då? kliar det i fingrarna? ;) klart det gör, fredag idag och nu jävlar ska det bli dö lugnt. haha trodde ni inte va? fortfarande sliten efter studentkryssningen, så ikväll ska jag, först käka, men sen ska jag till Mickan och vi ska väll snacka lite skit som alltid, planera vårat nya företag. wooow ;)
därefter vänta på att Mariiah blir klar på bion och det blir en tur till Terassen för att träffa upp lite gött folk, jag är rätt taggad på den.
mys! :)

va en rba dag i skolan däremot, gick osminkad! mitt ansikte behöver fan ta igen sig. just nu mår det inte så bra av ala kemikalier som det utsätts för varje dag. mina ögonfransar.. de existerar inte längte typ :O
men snart är sminket på och full rulle.

fettisdagen


NOOOOOOOO!jag har ju totalt glömt fettisdan :'( inte fan fick jag en smarrig semla att feta i mit inte.. lär göra nått åt saken! imorgon ska jag tjocka i mig 2... faktiskt. det är jag värd. äre bara jag som tycker det ser mindre gott ut när semlor är "för fina" ? tycker dom ska vara lite fula. de är dom som är godast, de fina ser ut att dölja någonting.. och de gör dom också, alltid de fina som är torrast!
en semla ja tack!

fick ni också höra när ni va små att det fanns en kung som åt ihjäl sig på semlor?


Adolf Fredrik hette han, kom från tyskland, älskade semlor!
en dag när han kom hem till Stockholm 12 februari 1771 åt han en redig middag på: böckling, rysk kaviar, hummer, ett fat ed surkål och kokt kött med rovor. Självklart var det en tisdag, fettisdag, och kungen fick sig en semla med mjölk. någon timme senare kolapsade hans kropp i magknip och yrsel och han dog.
tycker att jag hört någonstans ifrån att han fick i sig 14 semlor, inte så konstigt att han sprack då inte.


Källorna :
http://http://www.jespersvensson.se/semlor.htm
http://spa.118100.se/bakverk+se/252650

I whip my hair back and forth


Hello!
vilken dag, ifck ganska mycke matte gjort. gjorde mitt svenska prov. nu är det endast 2 prov kvar. matteprovet har jag bestämt en tid för iallafall. psykologiprovet vet jag inte när det ska bli. sen 2 restuppgifter kvar. huhu, + att det kommer ett naturprov nästa vecka och ett raligionsprov. bokade in matteprovet nästa vecka också. blir mycket att göra i helgen..

nu drog jag i ricinolja i håret. på fredag har jag använt de en månad, så ska se om det blivit något resultat, kan ju säga att jag själv inte märkt det, men har tagit en bild för 1 månad sen, så vi får väll se om de växt nått.

ett glas saft och skiva en läxa innan läggdags kanske? tråkigt är va de är..

nya låten som satt sig i huvet:

prov

men blä, nu ska jag springa och göra ett svenska prov. :(
lunch snart, hungrig är vad jag är.
önska mig lycka till!

inte igen...


Godmorgon! åh så irriterande att jag måste snosa på morgonen.. hann inte till tåget så nu måste jag vänta på nästa som kan vara inställt, för att det älltid är inställt. ETT jävla flyt är vad jag har. äre så sover jag en stund till.. vi hörs senare. puss

ih, musik på mobilen


Finually! suttit med lite läxor, fortfarande mycket kvar att göra, men vafan, lite gjort är bättre än inget. jag är jätte trött och håller på att fixa in lite musik på mobilen. segt går det, men men.
nu ska allt bli nyt och fräscht. spolade gamla spellistorna som jag lyssnat sönder. nu är det nytt fräsch skit som gäller. gammal musik, nya spellistor :) NICE! på tiden att jag hitta en ny sms signal. min låter som en pip leksak, jävligt unik eftersom att det inte är någon annan som har de vad jag vet, men alla blir irriterade om min mobil piper mer än en gång, vilket den otroligt vis gör. men behöver fortfarande fiffla ut lite artister.

nu är det läggdags iallafall, får göra det imorgon. PUSS

hard work work!

Helli hallå snyggingar! haft en bra dag? bättre än min hoppas jag. började med 2 inställda tåg på morgonen. jag och Linda stod ute och frös i blåsten. FY FAN! när man väl komit fram till skoan så vare väldigt sega lektioner som väntade, somnade säkert på 2 av dom. helt okej från min sida :)
Hemvägen, yttligare ett inställt tåg... + försening, trodde aldrig jag skulle komma hem. gjorde en lista på alla försenade inlämningar och omprov jag skulle göra. usch, kanske dags att börja med matten? har inte öppnat den där jävla boken på någon månad nu, undra vad man hittar för creapy saker i den nu, kanske bäst att låta den ligga? äh, vafan... trött!

va deprimerande


Hej, vad händer här? sitter ni också framför skärmen och grinar? alla tycks göra det idag. kul att komma hem, titta in på datorn och hela FB är full med statusar som man blir helt galen av att läsa. NEJ, inge mer facebook för mig ikväll. jag ska leta upp en bra film och skratta ihjäl mig, ska ha skit kul! så nu kör vi :)

tänkte ta och kolla igenom gamla svenska filmer som.. Dårfinkar och dönickar (jisses, tog mig en timme att leta upp namnet) och typ andra klassiker. Eva & Adam, Berts dagbok, Sune och en massa andra.
tänk så mysigt. nu ska jag strax kika på Elina - som om jag inte fanns. inte hört talas om den, men den fåre bli innan läggdags. orkar inte med en onsdag imorgon, men vad gör man :O ?

8 Mars 2011


Godmorgon! jag drömde nog den konstigaste drömmen någonsinn inatt. först skulle jag på en fest, mitt ute i ingenstans och dit skulle typ alla. dit tog jag med mig Mickan och vi skulle sätta oss i samma bil, där vi typ trängde in oss och satt i knä på varandra. så upptäcker jag plötsligt att Mr Bird sitter i samma bil och jag (som vanligt) sitter och driver å skrattar å pratar som den filippin man är.. och helt plötsligt sätter han sig och hånglar på öppen gata med Mickan och jag blir skit förbannad och hans 2 tjej polare som satt i samma bil blir arga på mig för att jag är arg på han & Mickan. så stannar bilen och jag har världens thaiboxningsmatch mot de där brudarna och totalt golvar dom haha!

drömde också om någon invalid person/personer som typ kallades för "dubble face" (?) och det är alltså rullstolsbundna gubbar som blivit myssbildade så att hakan är på ett ungefär lika stor som de själva och sen har de ett ansikte/ansikten under hakan. jätte äckliga varom. ska rita av den ena gubben så får ni se vilket vidunder jag lyckats fantisera fram!

nu är det frukost :)

Studentkryssningen 2011

Studentkryssning, here we go!!!!!!
haha, jag tror aldrig jag sett så skämmiga och fula bilder på mig själv (utom ett par från en kryssning Miss Manang äger ;P) oj oj, har skrattat så tårarna flödar genom alla bilder vi tagit. förundras att jag, i mitt tillstånd, lyckas bära med mig kameran hem. nåja, hela kryssningen började i Uppsala. Bussen. en lagom lång resa till huvudstaden där Tallink silja Galaxy väntade på oss. mitt i den 2 timmar långa kön (vi stod ganska långt fram, synd om dem som gick sist) av studenter, hittade vi en barnvagnsfamilj som också skulle med på båten (?). haha, vad hände där? men det är tydligen så att en "studentkryssning" bara är att studenter bokar in sig på samma båt. näe, nästa gång blir det till att boka en vanlig hederlig kryssning.. sammanlagt fick vi köa drygt 4 timmar, både in till båten och ut från båten. Då stog vi relativft långt fram båda gångerna också. de som stod sist båda gångerna måste köat bra mycket längre :O
nej det var inte värt pengarna, drygt 900 kr. Mariiah drog till budapest för en billigare slant, blir att tänka om nästa gång om vi inte tar en billlig kryssning på cinderella :)

hur som hälst började vi med att käka middag det första vi gjorde, evighets kö där också. fixade fram ett redigt slaktfält på bordet, haha! personalen bara sucka och tittade bort när de gick förbi vårat bord. alla andra hade rent och prydligt, haha!
drack en hel del gratis öl och vin på buffén, sedan rullade vi vidare till hytterna för lite ombyte. snabbköp på taxfreen och förkrök i hytten. sen var det bara att springa hus i helvete till speed dejtingen. haha! jag va sist utav oss brudar, vet inte om dte var positivt eller negativt, men alla killar kunde tillsist sitta och berätta om mig, vilken klass, skola, stad, programm, allt! om mig. hahaha, men alla var jätte trevliga och jag tror alla killar fråga "vad är din dröm" och jag gav dem alltid svaret "bli rik och ta över världen", hahaha!!! alla va på min fräsiga idé om hur jag skulle genomföra allt, så det är nog dags att etablera sig och rekrytera mina medhjälpare, haha! ;)

på dansgolvet var det kaos! det bildades böghögar överallt om någon ramlade och man var verkligen en sill i sillburken, men kul vare! höll igång tills de släckte alla klubbar vid 06.00. jag lyckades ta mig in i duschen då och slumrade väll in vid 7 tiden. när jag vaknade fann jag Mickan och Lovisa som delade på soffan istället för att vända på den och lägga sig på sängen, haha! Lovisa låg under bäddmadrassen och Mickan hade en större del av natten en handduk innan hon hittade täcket, hahaha! sicka brudar, va?

återställare och mjölkprodukter hela dagen lång, samt lyssna på karaoke. EN GRYM SNUBBE VANN! det var han värd, jävlar sicken liten sångfågel, söt också :) eller så blev han det efter att han sjöng? haha

tror jag missat att berätta om 90% av hela båtresan, men det är inte lätt att minnas och jag har inte bilder från allt. minns att vi hamnade i en hytt där (det bland annat fanns en massa söta killar) någon random kille hällde 2 l öl över oss brudar. synd om de som skulle sova i den hytten och ännu mer synd om den kille som inte hade med sig ombyte, håhå!

första och troligen sista gången jag åker med på studentkryssning. :)