Ny hälsa

Hallihallå! internet funkade inte här hemma igår, så fanns inte så mycket att göra. Blev lite småsur eftersom att jag missade IDOL och André, ville ju se & rösta! haha. Tittade på det idag istället, fan va grym han va! :)
Nåja, jag har vart sömnlös nu i 2 nätter, kroppen har börjat arbeta med de nya produkterna jag börjat käka. Hoppas på detoxen tar slut snart och emunförsvaret är på topp, precis som mycket annat! humör, kondition o.s.v (förutsatt att jag tränar) haha! Kan bli riktigt nice det här, har använt produkterna i 3 dagar som sagt, men jag hoppas på resultat innom en månad iaf :) ska försöka sova nu, ser ut att bli en lång dag imorgon!

My 19th bithday!

Hej allihopa och ett jätte stort Grattis till mig själv som fyller hela 19 år idag! woooho!
Hade nästan glömt bort att jag fyller år? :S hahahah!!
mitt efterlängtade paket kom idag, berättar mer om det senare, nu ska jag till Stockholm för möte. Puss!!!!!!

Måndag 26e september 2011

HEEJ! oj vad jag längtat till idag, kan ni fatta det ? världens jävla fullspäckade dag. ska börja med en dusch och frukost, sen ska jag vidare till banken, därefter rulla in och ta sista hepatit b sprutan och sedan ska jag ha möte med Jonas innan vi drar på bio och kollar in va det nu var för någonting (nej ingen dejt). Kalas! men nu ligger jag efter i planeringen, ses och hörs.

Go mittbena!


SKÅL BABY!
IKVÄLL GÖR VI UPPSALA!

tänkte prova med mittbena idag, känns lite annorlunda, men tycker själv att dte blev ganska snyggt. troligen BJ idag, men kanske svänger in på något annat ställe...  det visar sig, ah en grym kväll!

Lördag och en ledig helg!

Hej Baby! vem har sagt att solen inte tar i slutet av september?? själv låg jag 30 min i solen på balkongen och nu är min ena arm brunare än den andra för att den va i solen, SJUKT! kanske ska ligga där hela dagen, tihi! Hanna kikar förbi senare som sagt, så lär kanske städa upp i mitt rum... måste ta mig till IKEA snart och köpa lite grejer, bl a sängstomme, nattugsbord, hyllor och gardiner. Juste! Taklampa!!!! den som jag har nu äter lampor så har ingen för tillfället. såsmånging om ska jag köpa en TV också. men tar vi nog efter Filippin resan :)

Naken i skogen med en låda blåbär

Godkväll mina små kära! Äntligen är jag registrerad och klar. finté! håhåhå, har just lagt ut 2 å 4a där mindre än hälften faktisktgår till mig själv, hur generös är man inte då säg? Jag veeeeet! jag svammlar om någonting som ni inte för står ett skit av, jävligt mycket onödig text att läsa tänker ni. "när ska hon berätta vad det handlar om?" Men på måndag, tisdag eller senast onsdag kommer jag avslöja min stora hemlighet som jag bärt på i.... nån vecka iaf! :D
jag lovar att ni inte kommer bli besvikna :) ska sova nu, Hanna kikar över imorgon. Kommer bege oss ut i Uppsalas vilda nattliv (höhöhö) Kanske skulle dra in till Sthlm iställe? ;) men då kommer vi väll inte hem, haha! Natti PUSS

P.S Såg ni att André gick vidare till kvalet i idol????!?!?! GRYMT! GO ANDRÈ ZUNIGA!!

22 september 2011

 
Morning! fan.. kan inte fatta varför jag är så jävla seg på morgon? snoza i 2 timmar idag, som att jag har tid med sånt? fick gå upp och börja göra matlådor dirrekt. inte hunnit göra någonting annat.... blir irriterad på mig själv, haha! aja, ska in i duschen nu och sedan ringa Ylva. och kanske höra av sig till en viss annan kompis som.. ah jag vet inte varför, men någonting jag måste fråga iaf. aldrig kul när man ser att det tagit slut mellan 2 personer som verkade ha det relativft bra, eller åtminstånde så tyckte de om varandra vääääldigt mycket. och det är väll där någon stans som Sofié the psykolog ramlar in i bilden. ses och hörs sen pussgurkor!

Hey baby!

Kom nyligen hem från jobbet *puh*, slitig dag, trodde den aldrig skulle ta slut, men inte nog om det måste vänta varje dag på nästa tåg i allt från 40-60 min.. och hur roligt är det på en skala ett till tio? Nej, thats just not my "thinky". Sen har de ju gjort nått me Facebook så jag fattar verkligen nada? Jag står verkligen helt naken i skogen just nu UTAN en låda blåbär under armen... känns mindre lyckat, Nej det är inte bara facebook som klär av mig. Jag vill komma uppåt i levnadsstandarden om ni förstår vad jag menar? Vet inte hur jag ska vrida och vända på det, men provar mig fram sakta men säkert. finns så mycket att ta bort och mer att lägga till.... nåväl, vi alla måste väll börja någon stans? ;) Träffade Abas idag! åh, inte träffat honom på ett tag! människan har vart ute i vrälden (Danmark) haha, men va tjockt nice att få träffa honom igen. Jobbar kväll imorgon, skulle kunna döda för pengar just nu, så sjukt fattig! ÅHHH, knak å brak.. ja går och lägger mig! Nattinatt

Will get there

Hallå hallå! Vaknade för en halvtimme sen, var bara tvungen att börja dagen med ett missat avsnitt idol från igår. Va på möte som sagt, fick lite mer kött på benen, men nu börjar nervositeten ta över. Det jag ska göra kan man jämföras med att starta företag, själv, men åt någon annan. I början va ju det här one pice of cake, men nu när det börjar bli allvar så har jag blivit paranoid, nästan så att jag kommer banga på det hela, fast det får jag inte! Jag kommer att klara det här, så :)
Annars då? Jo, jag plumsade förbi Danne, inte träffat människan på 4-5 år. En av dem jag hade möte med var någon han kände och på den vägen är det. Inte för att han kom fram och sa hej eller nått, bara tjyvkikade och ja. Stannade över på film och lite snack om förr i tin. Herre gud, jag va ju både korthårig och ung, ingen klädstil och ja.. ingen som va märkvärdig till utseendet iaf. Men de va trevligt iaf, kul att träffa lite gamla kontakter också. Nu ska jag väll se till att bli klar med mi storränsning från garderoben. får inte plats med alla kläder så måste slänga lite, haha! ses och hörs Poss

Movie time in my bed

Goodmorgning! tänkt att jag skulle börja morgonen med en film, så jag valde ut filmen Jag saknar dig . den tycks ha fått mycket bra kritik så det är väll bara att hålla tummarna. sen lär jag nog börja göra mig i ordning, ska på möte idag igen, jag bokar upp mig nått otroligt. sen får vi se vart jag spenderar kvällen.

Mitt ursprung

Tänkte att jag skulle ta det här en gång för alla eftersom att vart jag än vänder min stora bak så frågar folk "är du chilenare?/Du kommer från Hawaii va?/Låt mig gissa, Thailand?"
Jag är halv filippin! Ingen arab, ingen latino, ingen jävla rysse -  ASIAT! Vi sjunger kareoke varje dag, lever på ris, pansit och vårrullar. Vi skrattar så högt att 3 pers låter som 40 och 20 låter som 1000. Vi har det värsta tempramentet på världskartan och dansar salsa hela nätterna. Thats us! Så tro mig när jag säger att jag blir förbannad när jag hör "kines". Jag har fått tagit skit när jag kallar araber för turkar, men att  kalla filippin för kines, då gräver ni er egen grav. Så.. thats it :) (okej,.. Fick just frågan om jag va japan och om jag kunde översätta någon text?? Thats why I'm over reacting).

Hade min första lärling på jobbet idag för övrigt, visst lät de lite ballt? "lärling" haha! Vi sprang genom Norby endast under reklamavbrotten när Idol gick. Bli inte förvånad över att  jag snackar killar med den här bruden och vi börjar jämföra svenska och utländska killar. Sen slog det mig att jag fyller år om drygt en vecka?!
19 jävla år.. och vad mer har jag lyckats åstadkomma under mitt liv mer än studenten? dags att göra lite nytta, typ lära sig spela piano vore ju en start...

Hjälp barncancer fonden


Några tjejer från Boland har i projektarbete valt att hjälpa barncancerfonden. Hjälp ett barn, skänk en summa till barncancer fonden. Det gjorde jag - det kanske är ditt barn som blir drabbad i framtiden.

http://www.barncancerfonden.se/

19 september 2011

Godmorgon! usch vilket kasst väder det är ute. kommer aldrig att orka jobba idag. nej, kanske ska satsa på att skrapa triss och vinna 25 000 kr inrullande varje månad i 50 år haha, då skulle jag haft all rätt att ringa till jobbet nu och säga "ta er i arslet, jag säger upp mig". Om ni bara visste hur mycket skit och slit man får ta för att jobba åt någon annan. Jag menar, jag är en vänlig själ som hjälper dem och ställer upp att jobba för en skit lön och de  ger en aldrig beröm eller nått tecken på att jag betyder nått för dem, istället hittar de fel och nått att klaga på, ja ni vet säkert vad jag menar. tror inte det bara är jag som sitter i den här ställningen.

Hur som hälst. jag ska kolla på film nu innan jag börjar göra mig iordning, blir filmen Jag saknar dig. Många som lagt bra kommentarer om den, så jag måste ju kolla så att jag inte missar någonting. ses & hörs

Want some?


Shudilodudilu Lovers! Mötet @ Jonas place va jävlig tgrymt, tror aldrig jag träffat så många sociala och trevliga människor i samma 2a förr. Manang va också med, vilket jag själv tycker va jävligt bra! Dippade grönsaker och fick ost å kex, sen gick vi igenom en hel del och jag dubbelbokade mig (som vanligt) imorgon. Krigade ju på jobbet för att få vara på mötet, så det känns dumt att göra samma grej igen, när jag ändå kan skjuta upp mötet tills tisdag? Kollade nyss på idol, missade ju det, André gick vidare så jag är nöjd, bara att invänta morgondagen, men självklart jobbar ju jag då... Mickan fick uppdatera mig medan jag va upptagen, fick nog 4 sms där det stod: "Han gick vidare!/Fick se jätte lite utav honom/Men nu kör de en ny grej, vänta/Jag vet inte om han gick vidare, får kolla imorgon" Haha! Älskar att Mickan fortsätter uppdatera när jag inte ens svarar på sms. Så söt, hon kan ställa upp hon! men men, ska surpla upp vätskan i vattenflaskan innan läggdags.

                                                                                      

SÖNDAG

Hej på er! som jag längtat efter söndag och den börjar bra också må ni tro! Jag och Hanna har nyss kollat klart på en rikti bölar film (stämningen är lite nedstämd just nu). Ska om någon timme in på mitt möte, så borde Egentligen snygga upp mig nu så jag slipper stressa. Tänkte lata lite först. Hade trevligt med brudarna som va här. drack lite vin och snackade en massa bullshit, killar och sexställningar, haha. Ses och hörs! PUSS
Leker med Hannas rumpa. Människan vägrar kliva upp ur sägen. I'll do what it takes to wake her up!

Saturday evening

Ehllo!
om någon timma kommer Erika & Viktoria hit, Hanna-Panna-Banan är också på ingång. blir väll att ställa till med någonting som vanligt. men innan dess måste jag hinna röja upp i mitt rum och det pallar jag verkligen inte... orkar ingenting, eller egentligen gör jag det. lite lat bara. Imorgon är det söndag ochjag får äntligen kila iväg på det där mötet jag väntat på!

Viktor Mattsson & André Zuniga

Jag kommer inte kunna sova om jag inte först delar med mig av det här. Minns ni att jag för ett tag sen pratade om en André? jätte söt liten kille som gick på Boland med mig och sjöng överallt i korridorerna, jag och Suss blev förälskade och sprang fram så fort vi hörde att han sjöng? Nej, det kanske ni inte minns... sak samma, jag skulle spela in när de va med i någon musiktävling på Boland och spelade in allt och sen trycker jag bort allt så att det inte sparades... va så jävla sur, men nu jävlar hörreni! såg att André gått vidare i IDOL (stort grattis) så kollade upp honom på youtube och där hittade jag videon.. bättre sent än aldrig.. NU kan jag sova gott :) Juste! jag skulle väll gifta mig med André? faaaast.. så har ju jag i och för sig sagt om många

16 September 2011

Tjoflöjt! Tihi! har krigat för att få vara ledig på söndag kväll, för då kommer det nämligen hända spännande grejer, belive me! vill inte gå in på det mycket närmre förns det är fastställt och klart alltsammans, men kan garantera att framtiden ser ljus ut. Fick dessutom reda på att de är fredag idag(?) gick lite för fort där, har inte hållt koll på en enda dag denna vecka. Funderar på vad som ska göras ikväll.. lite trisst är det att bara sitta hemma och glo i väggen, men å andra sidan jobbar jag dag imorgon och kan behöva chilla lite. Nej, kanske blir en bra film bara.. eller undra vad Natta har för sig? shit the same, men hörrni.. Vi hörs. och jag lovar att jag ska bli bättre på uppdateringen.. (så småning om)

de va den brännan de...

Jag flagnar. Jävlar, Vad, Jag, Flagnar! det ser ut som att jag har fått en svår hudsjukdom som gör mig blek! kommer sluta som Michael Jackson :( Inte ett dugg glad.. peelar kroppen varje dag och hoppas på att bli blek så att fläckarna försvinner, sen blir det solarium för hela jävla lönen! klarar inte av att vara vit. Känner mig så ful (inte för att jag tänker på det då, så länge jag är brun kommer jag tycka att jag är ful när jag är vit) ska snart till att lägga mig. Mycket att göra imorgon, och nya spännande saker i görningen, nice visst? ;) men mer än så får ni inte veta, jag söker jobb, men "vart" är ännu hemligt.

I Grekland

Hejsan snyggingar!
glömde nästan att lägga ut bilderna från Kreta, så lär göra det nu med en gång, men först tänkte jag berätta lite för er. Hersonissis är världens party stad under perioderna juni till sista augusti, desvärre missade vi då staden är som populärast, men ska aldrig klaga eftersom att det ändå är staden som aldrig sover. krogen var som bäst mellan ett och sex på morgon. Så vi var väll hemma runt sju varje dag. fast att det fortfarande var kolsvart ute så skulle solen gå upp vid 8-9 tiden. Finns ingen "soluppgång" på Kreta, istället dök den upp väldigt hastigt berättade vår bartender Nagi och det stämde. En annan sak med alkoholen är att man kunde bli sjukt full och drack massvis utan att kräkas och så kunde an vakna upp halv elva dagen efter utan att må dåligt. Ett riktigt paradis för oss pary brudar! För övrigt är alkohol relativt billigt i grekland medan mat är jätte dyrt, eller vi vande oss. det är fortfarande billigare att käka ute i Grekland än att käka ute i Sverige. Men kan lova att 1500kr gick åt att handla på SPAR, vi ville "dra in" på kostnaderna, tror nästan vi skulle tjäna mer på att äta ute varje dag, hehe. Vi alla åkte dit endast för att parta, dansa och ha roligt. kanske bli lite bruna också, så shoppingen vet jag inte så mycket om, köpte bara lite sovenirer och ett par solbrillor. Så är ni ute för att leka Barbie är Hersonissos ingenting för er :) Har ni några frågor får ni väll maila eller nått, här kommer några bilder!

Desvärre funkar det knappt att lägga upp alla bilder, men gör ett försök på några stycken nu och så får jag väll uppdatera ed fler senare :)





































Vart är jag?

HEEEEEEEEJ! har ni haft det bra? :D saknat att blogga lite... men det var väll det enda jag saknat.. okej, saknade Manang också, men måste ju ändå fråga.. VART I HELVETE ÄR JAG? de e ju för helvete minusgrader ute (känns det som). Så jävla trisst, jag Bor ju i Grekland så det är ju världens omställning, haha. Ska tamme fan flytta dit, tänk er sol varje dag och ALDRIG bli fettig i ansiktet(!) inte en enda finne fick jag och en bränna som aldrig förr. Och sen måste ja säga att man blev aldrig (peppar pepper, slå i trä) bakfull. Jätte kostigt, enda gången jag kände av lite var efter e natt men väääldigt vilda svängar. allt var verkligen jätte annorlunda. vi partade till 6 på morgonen VARJE kväll. Vi solade VARJE dag och levde verkligen viva la dolce vita. måste tillbaka snart. kommer en lång bilduppdatering snart, men jag är fortfarande morgontrött, så måste piggna till lite framför en bra film eller nått :) Puss & kram ses snart!