Samsung WB850F

Min födelsedagspresent förutom smycken från mamma var en sprojtans ny kamera! Den är smäck, sexig och tar sjukt fina bilder! Har lite saker att installera på den men den e ju grym!!! Kan ladda upp bilder dirrekt från kameran till facebook med wi-fi! Aiiit, tokigt bra väll?! Så taggad på livet! Imorgon blir det kyrkan och sedan den stora festen som jag väntat på i all evighet! Men nu är det redan imorgon! Dags att packa lite :)

20 fucking år bruuuuushan!

Aiiiit!!! 20 år nu då! Intog systembolaget med storm igår! Vaknade när mamma bjöd på tårta och frukost på sängen :) såååå gott! Sedan sov jag en stund till, tyckte åtta på morgonen var lite tidigt ändå. Sedan väntade gratulationer hela dagen god lunch och förberedelser för kvällen. Åkte till stan för att Victor ville bjuda mig på middag, sådet blev revbensspjäll på Texas long horn, riktigt nice och gott!!! Sedan gick vi till Storken och där bjöd Victor på tårta och kaffe, hade lätt den bästa födelsedagen evvvvaaaah! Ihii!

Bigday tomorrow

Yeeeah buddy! Time for some sleep!!
Heeelt hype! Imorgon mina vänner då är det ett nytt liv! :)

Bonita Mestiza Crew <3

Food!!!!

Damn I'm good, big time!
Lagade mat igår och kände mig sugen på någonting extra gott, så självklart blev det en kycklingwok med en massa grönsaker och chili!! Mhmm, smakade riktigt bra! MEN jag skulle laga mat åt bara mig själv och kanske lite extra som jag kunde käka idag, när jag var klar var det säkert 1 1/2 kg mat som väntade på mig och aaah... Blev väldigt mycket mer mat än vad jag hade tänkt mig.. Men men då finns det god mat som väntar på mig efter dancehallen och gymmet ;)

Numera kändis

Den 19e september publicerades artikeln för RUmmet rita i Norr Uppland. Så självklart kom det in massa människor den dagen för att gratulera och visa sitt stöd o s v sedan kom det en gubbe in med blommor till mig! På andra jobbet var det tusen frågor men trors det så trivs jag med upp ärksamheten. Vem skulle inte?

Det okända

Hejsan allihopa!
Va ett tag sedan jag gjorde ett inlägg och det har hänt så mycket så jag har knappt hunnit tänka själv. Nåja, här om veckan kan jag ha haft fen mysigaste natten i mitt liv med världens bästa kompis. Den var helt otrolig! Åkte hem till Erika för att deicka lite te och mysa, men det va så stjärnklart ute så jag tycktde att vi kunde sitta ute ett tag. Så med te, filtar och solstolar ladda vi upp ute på gräsmattan och i 3 timmar snackade vi om allt mellan himmel och vi såg säkert 100 stjärnfall den natten. Dom kom och gick helatiden överallt, sen var fet vissa stjärnor som rörsig. Spännande var det och mysigt as hell men sen gick vi in för att vi skulle ville frysa ihjäl. Så många önskningar och så mycket att vara tacksam över. Men sedan den dagen har det inte varit så stjärnklart som då. Vi får se då om det kommer snart igen så man kan njuta lite :)

Det där med studievägledning...

Ååååååh! Hej hej! :) har ni det bra? Jag är i toppform! Sitter på tåget hem nu efter att både ha dansat och gymmat. Damn, känner mig som en tegelsten när jag dansar, men det släpper snart hoppas jag. Dansläraren vi har är så härlig haha, skön brud!

Ah, jag skulle ju till det där cvl stället (centrum för vuxnas lärande) och inte blev jag någr klokare för det. Dom hade ingen aning om mässor, utbildningar, skolor eller nått annat som JAG ville veta. Nää, iställetblev det 2 timmars googelsökande och varje utbildning innom eget företagande som dök upp i uppsala va svaret "ja det för visste jag inte att det fanns" tak för hjälpen kära ni, jag kommer inte komma tillbaka! Hade verkligen ingen koll alls, och sen hitta hon massa utbildningar i jönköping och kalmar innom nå teknik och entreprenöskap å ja vette gudarnas fast att jag gjorde det klart å tydligt för na att jag ville plugga i uppsala eller Stockholm och inte teknik!! Punkt. Nä.. Sen den där sacomässan hade hon inte heller nån aning om nått datum eller hur man hittade datum eller om det eventuellt skulle vara någon annan mässa med skolor och utbildning. Jag kunde lika bra skitit i att dra dit för jag fick då inte mer kött på benen. Puff va arg jag blir! Nu ska jag leta upp mina kataloger hemma för att hitta den där jävla utbildningen jag ska gå!!

Godmorgon

Åh! Så skönt att vakna och bara ligga kvar i sängen på morgonen och ha TVn på. Enda som fattas är frukost på sängen. Men men, man kan inte få allt ;) justja, idag hade jag en såndär långdag. Kommer bli bra tillsist det här. Skulle egentligen behöva vara ledig idag, men så har jag själv tagit nåhon reporter till bjtikrn som ska skriva en artikel om oss. Aja, kan väll jobba en stund iallafall, behöver pengarna :)

Godnatt

Ja då säger väll jag godnatt! Tänkte försöka ta mig in till Uppsala efter jobbet imorgon och träffa en syv. Sen blir det dancehall och jag har också lovat att jag ska träffa Victor när han slutat jobbet och sen efter dancehall ska jag gymma med Manang. Fullspäckad dag :) nattinatt iallihopa, sov gott!

Time for me, myself and I

Gokväll! Oh shit vilken helg det har varit. För det första jobbade jag mördarpass, och denna gång verkligen dödliga. Gick omkring och va skit trött och snuvig, så misstänkte att jag hade en förkylning på g, men sedan fick jag höra igår att på just den avdelning som jag jobbat på under helgen har riktigt dålig luft. Möggel i väggarna, svamp i golven och massa annat skit som ör cancer framkallande, fan vad kul ich bra det känns när man reagerar på skiten också bara efter några timmar. Så nu ska jag ändra på schemat lute för jag tänker berkligen inte jobba med den där skiten i luften!

Lördagen drog jag in till kulturnatten en snabbis. Träffade Erika, Viktoria, Claudio och hans gäng. Vi drog till framfickan en stund men sen drog jag hem vid 12. Trodde att jag skulle få komma hem och sova ordentligt innan jag skulle upp och jobba, men då stod. Någon på spåret... Det hindrade oss i 2 timmar och alla fulla ungdomar snackade högljutt och lamporna som strålkastare sen bara omständigheterna av att polisen går utanför och kanske plockar.. Sak samma. Hemskt. Jag vet inte om jag ska kalla det tur eller otur men vem det än var som blev påkörd överlevde iallafall. Med allvarliga skador. Vet förresten inte om jag kan säga att han/hon överlevde, snarare var vid liv på väg till akuten. Försökte hitta nått i tidningen men hittade ingen artikel. Iallafall blev det bara 2 timmars sömn den natten innan nästa mördarpass så även om jag gjort en lögn eller sagt som det va för att sjukanmäla mig skulle jag setts som oansvarig och de patetisk som sjukanmäler mig för bakfylla. Trots att jag inte var bakfull, ska aldrig igen berätta om mina planer under helgen. Ouff!

Vilken intressant människa jag är som bara snackar på om mitt jobb och bla bla bla, borde kanske hitta bått mer spännande att skriva. Såå, min födelsedan som närmar sig, iiiih! Kommer bli en hel helg med roligheter! Ååååh, lääängtar! Nej kan inte koncentrera mig, måste kolla klart på house innan jag skriver nå mer :)

Inspiration took me back

Tjenare allihopa! Somvanligt sotter jag under stjärnorna och får lite tid för mig själv. Kom precis hem från jobbet, tror jag har en förlylning på g så mycket som kag nyst idag :o

Städade lite igår efter jobbet, helt död! Gick å la mig innan 12 t o m. Känner mig lite dålig som va tvungen att dissa Victor som jag låvade att träffa igår. :/ sen hade jag lovat att gymma med Mariiah men va död efter jobbet och ett rum som såg ut som 7 svåra år.. Eller egentligen 5 veckors sörja... Nog om det. Så vad tror ni händer? Damsugarn fungerar inte!! Trodde det va fel på el uttaget men sen visa det sig att dammsugaren bara lagt av. Så irriterande, det är som att någon straffar mig för att jag vill gå vidare med mitt liv.

Iallafall, trots sömn va jag död på jobbet, kunde inte piggna till och täppt i näsan och allt, så min plan är att på måndag försöka få en tid att rensa mina bi hålor. Har gått med den här skiten hela sommaren. Trots nässprayen har det inte laggt sig..

Iallafall, när jag vaknade imorse tog jag mig i kragen för att försöka få tag i en syv, ringde till Boland och fick ett nummer. Fick inte tag på dem så tänkte att jag kanske kan hitta nån att chatta med online, men hur jag än letade kunde jag inte ens hitta ett nummer att ringa. Allt som stod va hur en studievägledare kan hjälpa dig och vad du får ut av det o s v. Så jag hörde av mig till Mr Burger för hjälp eftersom att det va han som föreslog att jag skulle kontakta en studievägledare, så på måndag eller en annan dag i veckan ska jag försöka få tag i en tid så attt jag vet vad jag ska söka för utbildning och lite annat kring mina planer :)

Pratade lite med Erika och ju närmare vi kom in på vad vi vill i framtiden så fick jag nog och nu vill jag bara köra på det jag brinner för Att göra. Så jag googlade runt och hittade nog bara negativitet och att det inte fungerar och till sist bland alla "skitsnackar länkar" hittade kag en som gav mig just det jag behövde för att veta vart jag ska börja, så tänkte köra igång redan idag :)

Kommer mer info när jag väl kommit igång med detta.

Nu sitter jag med en mugg vanilj te och njuter i min one piece. Så nöjd med livet!

Vad ska du heta?

Iiiiih! Mitt nya sällskap låg hemma och väntade efter gymmet! Precis som det ska vara ;) undra bara vad hon ska heta... En äckta Bukowski nalle ska ju ha ett propert namn också! Men visst är hon fin? Världens mjukaste också!

Aiiight!

Tjuu! Va händer? Sitter på tåget mot gymmet just nu, kan behövas efter allt jag stoppat i mig under helgen och både igår å idag :o

Jobbade på Rummet rita idag, bjuden på både fika och mat, bland annat pizza, sen får vi inte glömma kebabbrullen igår, håhå! På tal om igår så softa jag hemma hos Manang och Davod. Drog en sväng till myrornas, där fynda jag en jätte fin, långärmad , tunn kofta i rosa. As läcker! Sen en morgonrock i tunnt, sexual, svart matrial. Kommer garanterat använda den på stranden i Pinaz, gaaah!

Kollade på bil också, Kardo, Davod , Mariiah å jag åkte runt och hitta till sist en fräsch BMW som jag fick höra att de köpte idag, stort grattis till Manang som är bilägare utan körkort ^^, hahah
Kardolino lärde mig säga "du är vacker" på ryska, men inte fan minns jag hur man sa det eller.. Muliti nationelle Kardo kan för många språk. Men det är väll så när man är en ukrainääääsare ;)

Ser fram emot att göra om mitt rum just nu! Drog hem speglar från jobbet som ska upp så fort jag köpt en TV. Egentligen förbereder jag mig bara på att flytta hemmifrån. Kanske tar ett tag men när det väl kommer ska jag inte stå där och bara äga en säng. Ska försöka få ihop lite saker så man iallafall har nånting med sig när man flyttar :)

Går bra nu brushaaan! Första dancehall lektionen igår va riktigt grym! Längtar till nästa vecka redan :) öppnar på rita imorgon med. Damn I'm good! Känner mig grymt duktig som tar mig till gymmet idag med hähä, sov ju hos Manang igår och åkte från uppsala 8 imorse, helt slut! Men kommer må så bra när jag får sova ikväll ;)

But without the dark we'd never see the stars

Gokväll människor!

Slog ner rumpan på en utav mina allra mest favoritplatser, men bättre kan den ha varit i Filippinerna, juste! Right under the stars! Kan det finnas ett bättre sätt att avsluta en dag på? Totaly love it!

Alla vet att universum är stort, då menar jag verkligen stort, och hur vi alla är en del utav den. Det hur allt hänger ihop. Jag har föreställt mig att vi alla är som magneter, dragningskraft håller oss kvar, annars skulle vi trilla ner, inte sant? Och att ljus kan färdas i flera hundra miljarder år genom hela universum och vi ser det som en stjärna, men den kanske slocknade för länge sedan, så egentligen kan vi se dirrekt på det förflutna.

Ni vet det här "make a wish to a star" grejen och att den kommer att slå in om du verkligen tror på att det kommer göra det? Jag menar, vad har man egentligen att förlora på det? Som tex, ni har väll också stött på personer som verkligen gett sig fan på någonting, som man själv tyckt är omöjligt och nästan mobbat dem för det, men hux flux fick man en fet smäll på nosen när personen lyckats och där står man själv och känner sig så jävla dum. Eller tvärt om, att du lyckats med nått som afu sedan fått andra att höra å häpna när de sa "omöjligt". Men samtidigt, det gäller att inte ge upp. Får du chansen, ta den! För inte fan kommer väll allt du önskar komma på ett silverfat till dig? Men det Svåraste måste ändå vara att inte ta åt sig av kritik och börja tänka negativa tankar, flr så fort de börjar krypa under skinnet på dig är det som bäddat för att det inte kommer fungera, tror du på det på det skulle du väll aldrig tveka? Och det är väll det som häjdar oss från att få precis allt vi önskar i världen.

Ja kära nån... Allt under en och samma måne va? Men ni vet nog precis lika mycket som jag hur magnitismen mellan, hur våra kännslor, vilja, motivation och tankar kan smitta av sig och dra till sig. Prova gå på stan och va överlycklig, typ verkligen verkligen kär och det bara skiner om dig, jag looovar att alla kommer ge dig ett leende tillbaka och va hur trevliga som hälst! Sen provar du att vara skit sur, deprimerad och heeelt lost in your own head, tro inte att haggan framför kassan kommer bli lyckliv av att se dig.

Shit va ja tänker, blrjar lukta bränt här fan ;) haha

Nä, nu blir det att leta upp det grymmaste stjärnan och bara "wish, wish , wish!"

Mys lördag

Yo there party people!

Hade myskväll igår med Erika hemma i Tobo. Massa gottgott, prinsessan å grodan sen lite sex and the city på det, dör för blicken hos den där gamla juggen vill ja love! Fucking hottie för att va 60 bast eller hur uråldrig han än nu är. Hade en sleepover och chillade lite där innan jag drog hem. Sjukt bra helg ändå när man fått slappna av ordentligt. Ska lägga mig snart för att åka till jobbet tidigt imorgon i min allderles nybäddade säng, så niiiice!
Uppdaterar er imorgon! Hugs and bless

Life isn't perfect all the time, but if it was, i wouldn't appreciate the good times as much as I do now

Hello! Kom hem sent igår efter min långa arbets tur. Vaknade för en timme sen och är fortfarande lite trött. Helt slut efter jobbet igår. Började på äldreboendet 7 på morgon, sedan in till Eriksberg och jobba kväll fram till 22.00. som tur va fick jag en skön rad :)

Hängde lite hemma hos Andreas efter jobbet, kolla på TV och snacka. Så jävla nice att bara chilla sådär efter jobbet en fredag. Drog hem med 2 tåget, sop slut redan då. + att det regnat hela dagen, man blir nästan lite smått deprimerad när det blir så, samma sak nu idag så regnar det.. Döö ! Ska snart iväg och handla lite gott som jag och Erika ska ha ikväll och mumsa på framför lite filmer med nått glas vitt :) hoppas verkligen att hon kommer i tid för en gångs skull, eftersom att jag bara är hemma och väntar.. Har inte ett skit å göra. Får väll städa :)