But without the dark we'd never see the stars

Gokväll människor!

Slog ner rumpan på en utav mina allra mest favoritplatser, men bättre kan den ha varit i Filippinerna, juste! Right under the stars! Kan det finnas ett bättre sätt att avsluta en dag på? Totaly love it!

Alla vet att universum är stort, då menar jag verkligen stort, och hur vi alla är en del utav den. Det hur allt hänger ihop. Jag har föreställt mig att vi alla är som magneter, dragningskraft håller oss kvar, annars skulle vi trilla ner, inte sant? Och att ljus kan färdas i flera hundra miljarder år genom hela universum och vi ser det som en stjärna, men den kanske slocknade för länge sedan, så egentligen kan vi se dirrekt på det förflutna.

Ni vet det här "make a wish to a star" grejen och att den kommer att slå in om du verkligen tror på att det kommer göra det? Jag menar, vad har man egentligen att förlora på det? Som tex, ni har väll också stött på personer som verkligen gett sig fan på någonting, som man själv tyckt är omöjligt och nästan mobbat dem för det, men hux flux fick man en fet smäll på nosen när personen lyckats och där står man själv och känner sig så jävla dum. Eller tvärt om, att du lyckats med nått som afu sedan fått andra att höra å häpna när de sa "omöjligt". Men samtidigt, det gäller att inte ge upp. Får du chansen, ta den! För inte fan kommer väll allt du önskar komma på ett silverfat till dig? Men det Svåraste måste ändå vara att inte ta åt sig av kritik och börja tänka negativa tankar, flr så fort de börjar krypa under skinnet på dig är det som bäddat för att det inte kommer fungera, tror du på det på det skulle du väll aldrig tveka? Och det är väll det som häjdar oss från att få precis allt vi önskar i världen.

Ja kära nån... Allt under en och samma måne va? Men ni vet nog precis lika mycket som jag hur magnitismen mellan, hur våra kännslor, vilja, motivation och tankar kan smitta av sig och dra till sig. Prova gå på stan och va överlycklig, typ verkligen verkligen kär och det bara skiner om dig, jag looovar att alla kommer ge dig ett leende tillbaka och va hur trevliga som hälst! Sen provar du att vara skit sur, deprimerad och heeelt lost in your own head, tro inte att haggan framför kassan kommer bli lyckliv av att se dig.

Shit va ja tänker, blrjar lukta bränt här fan ;) haha

Nä, nu blir det att leta upp det grymmaste stjärnan och bara "wish, wish , wish!"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar