Time for me, myself and I

Gokväll! Oh shit vilken helg det har varit. För det första jobbade jag mördarpass, och denna gång verkligen dödliga. Gick omkring och va skit trött och snuvig, så misstänkte att jag hade en förkylning på g, men sedan fick jag höra igår att på just den avdelning som jag jobbat på under helgen har riktigt dålig luft. Möggel i väggarna, svamp i golven och massa annat skit som ör cancer framkallande, fan vad kul ich bra det känns när man reagerar på skiten också bara efter några timmar. Så nu ska jag ändra på schemat lute för jag tänker berkligen inte jobba med den där skiten i luften!

Lördagen drog jag in till kulturnatten en snabbis. Träffade Erika, Viktoria, Claudio och hans gäng. Vi drog till framfickan en stund men sen drog jag hem vid 12. Trodde att jag skulle få komma hem och sova ordentligt innan jag skulle upp och jobba, men då stod. Någon på spåret... Det hindrade oss i 2 timmar och alla fulla ungdomar snackade högljutt och lamporna som strålkastare sen bara omständigheterna av att polisen går utanför och kanske plockar.. Sak samma. Hemskt. Jag vet inte om jag ska kalla det tur eller otur men vem det än var som blev påkörd överlevde iallafall. Med allvarliga skador. Vet förresten inte om jag kan säga att han/hon överlevde, snarare var vid liv på väg till akuten. Försökte hitta nått i tidningen men hittade ingen artikel. Iallafall blev det bara 2 timmars sömn den natten innan nästa mördarpass så även om jag gjort en lögn eller sagt som det va för att sjukanmäla mig skulle jag setts som oansvarig och de patetisk som sjukanmäler mig för bakfylla. Trots att jag inte var bakfull, ska aldrig igen berätta om mina planer under helgen. Ouff!

Vilken intressant människa jag är som bara snackar på om mitt jobb och bla bla bla, borde kanske hitta bått mer spännande att skriva. Såå, min födelsedan som närmar sig, iiiih! Kommer bli en hel helg med roligheter! Ååååh, lääängtar! Nej kan inte koncentrera mig, måste kolla klart på house innan jag skriver nå mer :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar