"Try to sleep sweetheart"

Ja då säger väll jag godnatt för idag. min dag har varit full med träningsvärk och arbete. imorgon är det dags igen. bara att rulla in på rummet rita och göra sitt bästa, ska nämligen öppna så tänkte att om jag lägger mig nu måste jag vara helt utvilad fram tills öppning, och eftersom att jag vaknat 6 varje morgon nu och har sovmorgon fram till halv 9 så lär det inte vara så svårt att kliva upp imorgon eller?

ja ja, shit.. dans imorgon. glömde jag nästan bort! blir dancehall och afrikansk...ööh..västafrisk dans hette det. kan tänka mig att dte är en massa shake ass så min röv kommer väll svälla upp till en melon snart (inte mig emot, shit va säxii). ska försöka ta mig in till stan snart... känner sånt sug efter att köpa någonting, men ska jag göra det måste jag börja med att skicka ut allt skrot ur garderoben.. men... jag vill ha kvar det!! älskar mina kläder.. sen fyller ju jag år snart, så måste spara pengar till en brutal utgång med.. kanske skriva en önskelista på saker jag önskar mig ;) oh shiet.. det är ju event med nu när jag tänker efter... då ska man ha pengar till det med.. ja "hej plånboken, jag önska du va lika fet som du ser ut å vara, men du e bara full med luft".

det löööser sig.. positiva tankar Sofié, tänk positivt.. positivt, positivt, positivt, positivt...

"Dear God.. please please, please.."

Bless N goodnight

Emeli Sandé - read all about it pt. III

You've got the light to fight the darkness so stop hiding it away hennes röst ger mig rysningar, helt magisk! så sjukt bra på att förmedla medans hon sjunger. jag är helt tagen här.

#1217


Thats just gross

Kan ha stött på det man absolut inte vill stöta på under en lunch.. Satt på instagram och sökte på "#hottie"

 
Det här är vad jag hade förväntat mig
 
 
 
 
 
Det här är vad som dök upp...

"Problem" betyder inte att allt är kört. Det ifrågasätter bara hur lätt du ger upp, hur gärna du vill och hur envis du tänker vara för att hitta en lösning.

Hej på er, det är tunga tider just nu.. och jag vet inte, kanske är det för att hösten närmar sig, klockan går för sakta och att det börjar mörkna ute.. jag vet inte, men jag kanske bara har försökt vara stark för länge, men så hände någonting som träffade Akilles häl och allt drabbade mig på en och samma gång. Vill bara få allting ur mig just nu... ni vet kännslan då allting går så bra att man nästan glömmer bort hur dåligt andra saker har gått och kan gå. förblindad av positivitet som kryper i kroppen, somnar med ett leende och är fullt upptagen med att må så jävla bra? Exakt där var jag bara för några veckor sedan innan jag kom på mig själv och börja tänka "hur fan kan allting gå så jävla bra?". och plötsligt satt jag och väntade på att det dåliga skulle hända, för vilken lycka varar för evigt? då kom den. det va som att öppna posten och plötsligt upptäcker man att mitt blans alla kärleksbrev ligger en stor fet räkning som man absolut inte var förberedd på och inser att det skulle kräva 5 månads löner för att betala! som tur är har jag gjort mitt bästa för att hålla huvudet åvanför vattenytan genom att hålla tankarna borta genom jobb, dans och allt möjligt. och det har fungerat bra hittils. men jag är bara så jävla rädd för ett till bakslag just nu, allting går bra, jag mår, trots omständigheterna bra. men hur jävla bra kan det gå när man helatiden bara skjuter upp problemet egentligen? det är som att tejpa över ett sår och inte bry sig i det hur ont det än gör och sedan öppna några veckor senare och se om det är infekterat eller inte. ååh!... i vanliga fall brukar jag alltid ha en plan i huvudet för att hitta lösningen på ett problem. men just nu känner jag mig så jävla vilsen. Jag brukar vara den mest envisa människan jag känner, som ligger i och irriterar tills jag fått precis som jag vill i slutendan om det är det jag vill. och jag vet vad jag vill... men jag känner just nu att det inte tjänar nått till. jag kan inte göra ett skit för att påverka, för börjar jag röra i grytan kommer det bara att bli värre. och hur jag än tänker så sitter jag och baddar såren med salt, det spelar liksom ingen roll! FÖRVIRRANDE! Önskar att jag var Gud ibland och kunde få precis som jag ville och bara styrde och ställde, men samtidigt.. hur roligt vore det.. när man har kämpat för något är det väll roligare och få det sen? nej fy.. jag sprängs i mitt eget huvud just nu.. det kommer att bli bra... med eller utan lösning..

Dancehall tisdag

Var på dancehall med Sara igår, det kan vart det roligaste jag gjort så jag anmälde mig dirrekt! Sköna moves som inte var allt för svårt :) träningsverk i både ben och rumpa haha! Ikväll skulle vi dansa locking och någonting annat som jag inte minns nu. . Det tråkiga är att jag troligen kommer missa uppvisningen i vinter eftersom att jag åker till Filippinerna, men det handlar annars bara om en gång som jag missar.. Får väll köra en uppvisning av mina moves på stranden om i te annat ;) nu kan ju tänka er haha.

Nytt namn på instagram!

Godmorgon!
Har bytt namn från s920927 till crazymixed
weolcome to follow me
;)
 

Reggaefestivalen i Furuvik

Justja! Har glömt att berätta om reggaefesyivalen! Jääklar vilken dag alltså. Vi hade allt planerat i minsta detalj, men som vanligt blir det aldrig riktigt som planerat. Kalas väder i Tierp så vi tog på oss det snyggaste vi ägde ich drog in med tåget till 4a tiden. Knökfullt på tåget men jag lyckades till sist hitta mig en plats och mittemot satt min arbetskolega :) så hade lite kul där, snackade om allt möjligt typ att han inte ens minns vem jag är... How could he?!?! Men så kan det vara ibland, det roliga är att han var nog mer förvånad än mig över att han inte minns mig, såå för min del vart det ingen förlust!

Nog om det. Vi kom in i furuviksparken och där var det fina vädret slut, håret förstört och blöta kläder. Så jag bjytte om med en gång. Panetoz började kvällen med lite dansa pausa, syster sol körde gärnet och hon va riktigt grym live måste jag erkänna. Labyrint och Dani M var där, självklart. Minns inte alla men det var iallafall grymma artister och riktigt kul var det. Tråkigt nog kunde inte Viktoria komma in i öltälten pga ålder, så vid mudnatt köpte vi åkband och gick lös på karusellerna :) jag hade en grym kväll iallafall, den kunde visserligen ha varit bättre men man får se det från den ljusa sidan. Lördagen skippade vi helt och jag tror till och med att jag drog till gymmet efter... Kan nog ha varit så.
Nu ska man börja jobba igen, rasten är bästan slut och jag har en lista med samtal att ringa.. Döö

Efter torka kommer regnet

Wazzzzzaaap?!
Damn! Det va för längesen jag gjorde ett inlägg nu, ber om ursäkt som vanligt bla bla bla, men nu är det dags igen :)
(erika ringde och klaga på dålig uppdatering, såå jag hade inte mycket till val) ;)

Hmmm.. Kan inte minnas riktigt allt jag gjort den senaste tiden för jag har haft allt för mycket i görningen. Mycket jobb, många att ta hant om, mycket kännslor, mycket utav allt helt enkelt.. Tråkigt nog....

Hur som, fredagen blev en vin kväll i Tier med our boss, god mat och härligt sällskap. Snackade lite om nya ideer och sånt, så snart kommer det att hända saker på allvar i den lilla butiken :) aiiiiight! Lördagen som vi alla hade väntat på ( mest jag ) blev inte lika tillfredsställande som jag hade hoppats. Nääk å nimo va inte alls så tunga live som jag hoppades på, ingen på dansgolvet och alkoholen tog inte sen hade vi tänkt hooka upp med Märsta i Uppsala. Så efter att ha tittar på live boxning, hört på en riiiktigt bra dj, Adam Tensta dunkade musiken. Riktigt synd att ingen dansade och att det inte alls va så mycket folk där under tiden jag hängde där. För jag hade verkligen kunnat shaka ass till den musiken om man säger så ;) faast utan dans sällis så blir inte många barn gjorda.

I Uppsala satt vi säkert en timme och väntade på grabbarna. André va med han också för den delen och oavsätt hur jag gjorde blev det inge flyt på kvällen. Försökte och försökte att förbättra partystämmningen men någonting drog mig tillbaka.

Så, Terassen, mitt älskade terretorium, fick stå för kvällen. Men tråkigt nog hann de stänga innan vi ens hunnit vila våra trötta fötter och bar iväg hemmåt. Gaaalet skönt med skjuss hem! ;) tack guapo

Sen är det dansvecka nu. Heeelt slut efter igår. Drog hem till Erika för en sleepover och min morgon ska jag säga er, den kan ha vart katastrofaal, just what I needed!

Drog mig till jobbet efter bara någon timmes sömn, va så trött att vägmarkeringen såg ut som slingrande ormar. Självklart hade jag min nya rosa one piece som jag fått från Sara!! :D bästa plagget jag äger just nu, booor i den ärligt talat :) how evaah så ville jag inte smutsa ner den på jobbet så jag ringde Manang för å höra om hon kunde gömma ett par mjukisar på stationen, men istället fick jag Davod att hämta å skjutsa mig. Å han kan ha vart tröttare än döden själv. Först fråga jag om han kunde gömma byxorna på stationen, men när jag satte mig i bilen så ( detta är alltså ca kvart över sex på morgonen) fick han för sig att vi skulle leka någon lek där han skulle gömma byxorna och ha vette gudarnash va han snackade om. Heeelt... Haha, lät så roligt när han sa det "jag funderade vad det var för rolig lek du hade hittat på, som kurragömma med mjukisbyxor" haha!

När vi sedan började rulla från stationen vet jac inte riktigt hur kära Davod tänkte, först kör vi åt heelt fel håll, och när vi kommer ut en bra bit va jag tvungen å fråga vart vi skulle, å han hade självklart ingen aning.. Så när jag sa att vi skulle till Eriksberg där jag jobbar kör han tillbaka och när vi närmar oss Birger Jarl och han svänger åt fel håll igen va ja tyst en stund för å se om han skulle ta en annan väg. Tio minuter senare va jag tvungen å påpeka igen att vi körde åt fel håll. Så vi vänder och han bara fortsätter rakt fram och in mot stan. När jag väl insett att vi missat avfarten till Eriksberg så fick jag påpeka igen att det va fel. Men men, efter en halvtimmes biltur och 15 minuters försening till jobbet så kom jag tillslut fram iallafall. Två slitna människor i samma bil kan sluta lite som det gör har jag märkt hahah!

Efter jobbet kom Kardo å hämta mig å vi köpte lite käk, drog till Davod å käkade. Hade riktigt kul med dom. Sen åkte jag, Sara och Viktoria å dansade lite zumba och disco. Imirgon blir det dancehall/ragga ser verkligen fram emot det! :)

Jäflar ja måste fan lägga mig, så sliiiten! Talk to ya later :)

Niiiiight! Bless

Matisyahu

Damn!
tatueraren Patrik introducerade mig för Matisyahu idag och har inte kunnat lyssna på mycket annat efter det! deras låtar är så galet sköna!!! dessutom snackade vi mycket om Tierpsgalan den 25e, så nu är jag mer taggad än någonsin! kommer bli helt crazy tokigt! :)

lyssna på låtarna iallafall, riktigt tunga <3 p="p">

Gaddning på CFT

Halloj! Äntligen kom min måndag som jag längtat efter :) började dagen på crazy fresh tattoo i Bäcklösen för en gaddning, självklart va jag så nervös att svetten droppade från händerna, som att jag minns hur det kändes att bli stucken av nålar tidigare? Började med att fixa typsnitt och förklara hur den jag vill ha den. Kan vart en av de klurigaste tatueringen ja kunde hitta på, spiralformad text runt vristen, yeeahbuddy! Efter att vi hållt på och fummlat runt där i 2-3 timmar så blrjade vi. Skit ont gjorde det, över hälsenan kan jag inte ens finna ord, men resultatet vart riktigt bra och jag är skit nöjd! Riktigt grymma tatuerare med ett bra bemötande som verkligen kan sin sak! :)

"everything I've been through will always be a part of me. But just like the phoenix bird will I always reis from the ashes."

Muumma

Tjossan! Sitter på rast just nu. Kärlek i luften ;) alla tycks vara på dejt i Stockholm idag, själv har jag bakat kärleksmums å myser med mina tanter på jobbet :) så bra kan man också ha det !

music of today

Don Omar låg på repeat i mina öron idag! bara man börjar dagen med rätt musik så kan ingenting gå fel!

Instagram

mitt användarnamn på instagram är:
S920927

följ mig där! :)

Spartacus season 2

hell to the yes! inväntar fortsättningen på allt drama i Spartacus, heelt besatt efter alla sexiga, spänstiga män jag tittat på. riktigt sexual att titta på, håhå! kollade klart sista avsnittet från season 1 och kan fa inte vänta på att nästa ska rulla in... evig längtar det där ;)

yepp... 8 timmar kvar, då hinner man fan sova också! åh vilken ångest att jag ska jobba imorgon! gick jävligt snabt idag faktiskt. slutade ett och drog iväg en snabbis till gymmet. körde hårt idag för en gångsskull! sen kom pappa på besök. skönt att få vara lite för sig själv IBLAND! börjar ha långtråkigt nu ja ... ensam hemma fram till söndag, yääy... torsdag imorgon.. fredag, lördag, söndag.. 4a dagar! meeeeeen meeeeen, i helgen ska jag ut på landet och fiska efter jobbet :) länge sen nu.. grilla aborre och kanske ta årets första dopp? mhmm.. där blev min helg fullbokad :)

Too little to die for

Hej där!

Blev en skön dag, all by my self. Drog ner en sväng till Rummet rita för att hälsa på Sara, på lördag smäller så, bäst att hålla sig på plats ;)

Precis bär jag skulle gå så dränkte Gud lilla Tierp med en syndaflod, så chefen fick skjutsa hem mig, håhå! Bokade tid för en tatuering också, men annats har dagen varit chill.

Jobbade mina mördarpass i helgen, men det kan trots det vart en av de grymmaste jobb helgerna jag haft. Skrattade sönder med tanterna, sjöbg och hade fina måltider med slårtsstek å annat dyligt. Under lördagsnatten ringde Victor å tyckte vi skulle ta en nykter kväll på stan, som istället slutade med gratis drinkar på Framfickan, dumt å klaga! Sen är det väll alltid lite roligare att säga JA än NEJ?! ;) hehe fick höra att Mr V också hade gått lös på karaoken Vid Etage med " jag vill vara din Margareta" hahaha! Synd att man missa den uppvisningen :P

Söndagen drog Natta & jag till hamnen under rasten och spanade på fiskare, käka glass och mös, finte! Men men, tänkte väll lägga mig under täcket nu å sussa lite :) god natt mina kära, bless!

Get distracted

Go kväll! Ska precis krypa ner i sängen. Hälsade på Ylva i hennes sommaratuga och mös lite med hennes familj där. Sedan visa det sig att hon skulle jobba imorgon så jag tänkte ta samma tåg och börja dagen på gymmet :) myyys, så nu säger vi godnatt!! :)