8700 kr fattigare

HEEEJ!
herre hisses vad jag MÅSTE gå och sova nu, ska jobba imrogon ja och upp jääätte tidigt. men ja e så jävla taggad! lite ambition och ett mål att sträva efter är precis vad jag behöver just nu för att känna ett "måste" att gå till jobbet, vilket jag faktiskt annars ändå brukar känna utom de 2 månaderna efter att jag kom hem från Filippinerna och satt på en bar i Uppsala, rulla tummarna och drog in siffror på telefonen istället för på kontot - lär beprövas sånt å!  men nu är det dags igen mina damer och herrar! 27 november bär det av med Mariiah, Davod & Harald. KAN NI FÖRSTÅ?! i år igeen!? :D
jag ser verkligen fram emot att byta ut den Svenska vintern mot den Filippinska värmen, IGEN! betalade just biljetten, dyrt as hell, kom undan lidrigt förra gången med 7000, men nu åker vi med ett finare bolag. fan vad grymt av mig som jobbade mördar pass under midsommar! OB, OB, OB!

nej shit, klockan! ja döör, need some sleep!

BTW, Stort grattis till Kim som fyller 20 idag! <3

Spanien i final

Personligen tror jag att oavsett om tyskland eller italien vinner imorgon kommer spanien ta hem hela skiten :) meen jag kan ha fel :) tagga till inför matchen imorgon. Får försöka be pappa hämta mig och hålla tummarna för att nattpersonalen kommer tidigt :) skulle göra min dag! Jag tänker självklart hejja på Italien! Men vi får se hur det slutar ;) shiiit vilken fotbollsnörd ja blivit, förvånar mig själv till o med. Haha dumt å klaga :)

time to wake up

Godmorgon!
fortfarande små seg och inte riktigt vaken. blev ändrade planer idag, ingen shopping. men jag kanske kommer iväg på tisdag eller någon annan dag nästa vecka. jobbar hela långa helgen min andra av 3 helger i rad som jag jobbar. men nu måste jag göra ett ryck om jag ska hinna med tåget till vattholma :) see ya later!

woohooo!

Tjenare små bönor!
tillbringat hela dagen med Mariiah. blev en vända på stan och sedan storhandling. massa mys, men jag somnade till en stund framför TVn helt utmattad! gick hungrig hela långa dagen och när jag väl fick mat i mig for jag i koma ;) imorgon blir det att mysa en stund hos Kurtan med Mariiah igen! men jag tänkte hinna ner till stan en vända först och shoppa lite smått å gott! unna mig lite, för det är jag värd! :) sängen för mig nu! vi ses senare

oh no!

Oh shiet! klockan går fort när man har roligt! suttit med insperation efter jobbet hela kvällen. kolla priser och jag vette gudarnas vad jag gjort. Läst några bloggar, tittat omkring på internet, tja... ni vet nog hur det kan bli!

ringde Sara helt hysterisk innan jobbet och nu är planen att lära sig dansa! kollade in priser och allt, men det drar inte igång förns i september, blir en stund å vänta. innan det ska jag iaf skaffa gymkort! nu när jag är så otränad lär jag nästan börja med någånting enkelt, faaast det svåra är väll att hålla motivationen uppe och faktiskt ta sig till gymmen ca 3 ggr i veckan.. sen måste jag hinna inhandla lite småsaker snart. "tråk handla" eller vad man ska kalla det, allt sånt som man egentligen inte vill spendera pengar på: en ny kalender, underkläder, kosttillskott, arbetsskor o s v.

imorgon ska jag spendera dagen i Vattholma tillsammans med Mariiah och Kurtan. har lite problem med halsen just nu och både det ena och det andra, så har bestämt mig för att ta det lugnt ett tag och komma upp på fötter igen. utöver det.. André ringde, tro det eller ej men jag hade totalt glömt bort att jag bokade honom den 25 Juni för att vi skulle titta på Stor o Labyrint på grönan ikväll. Så stackarn fick vara där utan mitt sällskap, men som tur e va inte Danjah på scenen, så kände inte att jag gick miste om allt för mycket. Dessutom såg jag att Kim å Kardo tagit sig dit, nästa gång är det jag som följer med! missat allt för många gånger nu.

God natt! :)

Italien v.s England

Godnatt då mina små änglar!
äntligen ska jag gosa ner mig under täcker och sova! åkte hem till min Daddoy ikväll igen efter jobbet, käka och kollade på fotboll. shiiiit! såg ni den sjukt spännande matchen mellan Italien - England? jag och pappa satte igång en cirkus i vardagsrummet över Italiens alla målchanser. helt galen match! under straffarna höll vi nog andan tills vi var blå, haha! men det blev en mysig kväll iaf. längesen jag hade lite kvalitetstid med min far.. Så grymt jobbat av Italien! överlägsna mot England!! men otur va bara förnamnet.. eller så var de helt enkelt lite för överspelta och energiska, eller var det bara England som hade ett grymt försvarsspel? känndes som att  engelsmännen "dröjde ut" fram till straffarna... hade de vunnit då... nej det hade jag inte gått med på! nej nu blir det nattinatt för mig :)

That's just the way it is

Gomorron! Slut tjej ligger ledlös i soffan. Ville inte kliva upp imorse! Men men, imorgon får jag sova ut när jag jobbar kväll men innan jag ens vågar tänka på morgondagen ska jag försöka överleva mördarpasset! Håll tummarna för det :) å där va rasten slut..

Midsommardagen

Åååh! Kan inte dagen bara ta slut... Sopslut. Sen är min syster en äckta rymdvarelse, ni vet hur lätt det är att få kontakt med dom va? Phhhuuu!

Middommarafton

Hejsan hejsan! Hoppas alla haft en bra midsommar, min blev riktigt bra faktiskt. Började dagen på jobbet, sen åkte jag till Erika. Vi grillade, spela kub , lyssna på musik å snacka skit :) sedan bar det av mot framfickan med Ralle, hans kusin, Sara och massa andra! Måste erkänna att DJn dpelade kass musik! Sög totalt och när vi väl försökte önska en annan låt
"gumman det här är 80 tals musik , det enda vi kör här, all musik som spelas nu låter precis likadan, men e man från 90 talet är man för ung"

"ursäkta? Har du ens bytt låt under de senaste 2 timmarna?! Jag vet inte med dig men jag försöker hänga med i utvecklingen, det är 2012! Bara för att jag är född på 90 talet sitter inte jag och dunkar spice girls eller aqua eller dr bombay!"

Sitter på jobbet nu iaf :) ikväll ska jag soooova!

Chillar i solen

Hejsan!
Har tillbringat hela dagen tillsammans med Ylva i uppsala :) sjukt mysigt. Kom hit igår kväll och sov över, så nu sitter vi i solen på en filt och njuter av det vackra vädret. Absolut sommar kännsla, 2km utanför stan men ändå så mycket landet det kan bli.

Hunger control

Usch!! Gick å köpte den här å smaken är som baken verkligen.. Hoppas på att få vara mätt en stund. Till och med döva kan höra min mage kurra snart..

19 juni 2012

Godmorgon sunshine!
En skön dag på jobbet idag, slappar lite nu och hoppas på att få springa över till mamma snart och stoppa i mig en macka! Tur man har med föräldrar på jobbet ibland ;)

Whistle - Flo rida

MA god! helt klar sommarplågan för i år, älskar den här låten så fruktansvärt! sjukt skön att lyssna på. måste erkänna att det var längesedan Flo rida sprängde högtalarna hemma hos mig, men denna gång fick han faktiskt till det :)

Så nöjd!

åh äntligen klar med blogg designen, och helt  ärligt talat är jag så fruktansvärt nöjd så jag nästan kan sitta på min egen bloogg hela dagen, haha! men, det är någonting som är lite knasigt med min webläsare får jag hoppas som förvränger texten så att det inte alls är samma teckensnitt som jag har bestämt att det ska vara, hoppas att det ordnar sig imorgon. nu ska jag slapna av en stund och äta någonting!

laga nått gott ska jag göra, har inte ätit på hela dagen när jag varit så upptagen med allt haha!



18 Juni 2012

Hejsan kissemissar!
kära nån, jag ska sitta vak imorgon för första gången, men det kommer gå så bra så :)
sitter och klurar ut mina nya sida "om mig" -  lite snyggare och lite bättre skrivet. höl nästan på hela natten igår, men sen försvann alltihopa in i tomma intet, sjukt irriterande när man verkligen försöker göra någonting bra! IRRITERAD TJEJ! sen vaknade jag upp med migrån imorse och trodde att Davod fyllde år som han inte gjorde, men om en månad så. haha! jag som skulle köpa värsting tårtan hade jag planerat, men nu när jag har längre betänketid lär det bli nått roligare än det. sen har jag inte ens köpt present till min syster än!! får göra det så snart jag får tid :) onsdag kanske. hörs senare, har lite jobb framför mig att ta itu med innan klockan blir för mycket.


Kommer jag få finare fransar?

Halli hallå, har varit sjukt bakis hela sagen idag. Hur som är jag hemma nu å ska sova.

Min kära syster tipsade mig om att pensla på maroccanolja på fransarna innan man lägger sig, så att de förhoppningsvis blir tjockare och längre. Varför inte prova? Om inte annat lär fransarna behöva lite omvårdnad så som iaf jag konsumerar maskara. Nu e det bara vänta å se ifall det blirnågot resultat!

Of to work..

Ännu en dag på väg mot jobbet. Vaknade med en telefon full av sms från bemanningen som först avbokar mig för att sedan boka om mig. Gick minus ca en timme på det, blir så less. Ja ja, igår var Filippinernaa nationaldag! Proud pinay säger jag bara ;) Erika kommer hem idag å de kommer bli så tokigt nice! Andre å jag har redan smidit planer för fredagen. Fotboll och hemmafest, klockrent! Ja vi hörs väll senare :)

Home comming

Tjossan!! Imorgon kommer min kära Erika hem! Såå lyclig över att få träffa henne igen :) kommer bli mycket att ta igen, jag som övergått till att ha blivit en fullt arbetande och upptagen kvinna nu. Men nog allt kan jag klämma in lite av den gamla goda tiden ;) ska bli riktigt roligt att få se henne som pepparkaka :) nya stories å allt, klockrent!

Ännu en dag på jobbet

Tjenare tjenare! Ska strax inta go midda - fläskfile, bea och stekt potatis. Huset bjuder! Däremot har vi stopp i avloppet och inväntar snyggingar (hoppas vi på) från slammtjänsten, eller vad det nu heter ;) försökte leka rörmokare men tror ni det blev bättre för de då?? Icke sa nicke

Studentskiva

Tjoo glömt att uppdatera :) för en vecka sedan, torsdag , så var jag på en enastående studentskiva där temat "så här ser du mig aldrig igen" utspelade sig. Hade egentligen planerat att klä mig i en stor kanindräkt och gått lös på dansgolvet, men... Va för snål för att köpa en kostym för 1000 kr som jag antagligen bara kommer använda en enda gång.
Istället blev det rosa peruk, neon gul tunika och black face! Blev en liknande utstyrsel för Sara som fick bli min vapendragare denna kväll. Självklart stack vi ut så mycket att vi inne ens hinner sätta oss på tåget innan första killarna ville byta nummer ;)
Väl på BJ var det ingen som kände igen oss men när de väl gjorde dett blev det kalas och en hel del vilda danser och tequila. Kunde inte önskat en bättre kväll! Surt nog började jag jobba 7 dagen efter. Kan inte fatta jag
Bara efter 2 timmars sömn tog mig igenom den dagen. Va bakgull 2 dagar i rad efter den kvällen. Skulle fira syrran där på men va så galet trött att jag inte orkade hänga med på krogen sen. En kväll värd att minnas och shit vad jag hade velat att fler av mina vänner fått uppleva den kvällen. :)

Kill me

Tjenare!
Här sitter jag i ett rum som behöver städas. Vad jag bara vill göra någonting annat just nu..