hmmmm...

blev nyss väkt av att Emmy ville att vi skulle på bio ikväll, men tyvärr jobbar jag idag.. så försökte att lösa det på något sätt, men ser ut som att vi får göra det någon annan dag.
hur som hälst! jag funderar över vilken mobil jag vill ha.... jag vill inte ha värsta mobilen, för jag ska önska mig en kamera när jag fyller år.

grejen med mig att jag vill inte ha värsta ihphone som går sönder så fort man tapparen, min mobil ska vara lite stöt tålig och tåla ett och annat! precis som min mobil som jag hade Nokia 6600i slide. men får helt enkelt kolla igenom noga. de mobiler jag kollat in och vart sugen på är :

LG KU9990i - den hade fått väldigt bra kritik. den enda nackdelen jag kunde hitta var att blixten på kameran var låg och att man kunde få trycka lite hårdare på saker i hörnen. men den ska garanterat vara prisvärd! drugt 1500 kr.



HTC hero
- det ska tydligen vara väldigt stöt tålig. läste att dte var någon som hade sulat mobilen i ett element allt va den hade utan någon skada! däremot var kameran på mobilen as kass och mobilen kan bli seg om man har många program uppe samtidigt. ett stort pluss är att man kan göra mobilen personlig, och trots att jag hitta mer kritik kring denna så har den 9 av 10 stjärnor på omdöme, LGn hade bara 8/10



Sony Ericsson vivaz galaxy white-blue
- detta kanske är den enda mobilen som jag vart pågrund av dess flaschiga funktioner, som 8 megapixelkamera, filma i HD och mycket mycket mer. den har nått upp till folkets förväntningar..när det gäller kameran! MEN den finns ingen blixt. sen var det lite klagomål om att man får trycka lite hårdare på skärmen, jämfört me ihopne, men jag har aldrig använt mig av touch så för mig spelar det ingen roll.

det ägs att mobilen är en Nokia i sony erocsson skal. vilken tur att jag gillar nokia bättre än ericsson... till kvaliten!


så det var de utvalda, får väll se efter att jag provat mobilerna på fredag! har höga förväntningar :)

Mobilen i toen...IGEN


jahapp... så vare dax igen, mobilen... min älskade raring...DÖD
ja nu är min mobil sten död och jag sitter med en tegelsten som knappt har polyfoniska. men på fredag så får jag en ny mobil, och denna gång ska jag välja den noggrant! så att jag ser till att det är exakt den moobilen jag vill ha! dessutom ska jag fråga om jag får prova dess funktioner innan redan på affären, det borde man väll få göra?

annars köpte jag min tröja till brallerna och sålde faktist 2 singlar och ett familjepaket idag! det går uppot, men sedan blev det ju störtbacke ner när min mobil togs ifrån mig...

TIPS!
tappar du mobilen i toan, ta ut batteriet och torka på en gång!

Shopping och jobbing

Hellu! glömde att skriva vad jag köpte och hur det gick att jobba igår!

först började jag med att ta en tur på stan där jag shoppade lite smått och gott!
men ska faktist ta en tur på dan idag också för att köpa några saker till.

Köpta saker:


1. Ett par röda mjukisbraller


2. 2 st depend nagelack


3. 2 par solglasögon

paret åvan är lika dana som de jag krossade


4. en armbandskedja och sedan några söta smycken att hänga på!



och idag ska jag köpa tillhörade tröja till byxorna och kanske nått linne också, får se om jag hittar någon fin tunika eller klänning också!

annars gick de inge vidare på jobbet, men jag sålde ett familjepaket efter 6 timmar iaf!

... jag hade planerat att inte sälja någonting denna ¨gång utan bara käsa mig manuset ;)

då börjar vi jobba


Godmorgon folket!

idag ska jag börja jobba då! men eftersom att mina solbrillor gått sönder, vilket va mina favvo också, så måste jag köpa nya idag. tänkte ta en tur i stan innan jag börjar jobba! så nu väntar jag bara på att få åka, ses sen! :)


Midsommar














Hej hej!

i förrgår (midsommarafton) så började dagen med en någorlunda sovmrgon, men sedan stod jag nog till stor del bara framför spegeln tills klockan var 4 och jag påbörjade resan mot Filippa. där mumsade vi lite kaka och jordgubbar och sedan åkte vi till Öregrund, och jag blev inte v med min dricka trots att polisgrisen kolla det jag hade.

sedan blev det några timmar där med trevligt folk (ska jag vara helt ärlig trodde jag det skulle vara fler där) och hem kom vi inte heller. knappt iaf!

krigade med både poliser och 300 pers till innan vi kom på bussen där jag var klämd som en packad sill. sen sov ja över hos Filippa.








Sedan åkte jag hem och kom precis innan för dörren då Ylva ringde och sa att om jag skyndade mig kunde jag lifta med dem till Ö Vad. Så jag sprang omkring och packade västan på ca 5 min innan Ylva plingade på.

när vi kom fram käkade vi och kolla film. Efter det skulle vi spela krocket, men det började regna, men jag vann iaf en gång av 2!

Sov över hos Ylva och sen idag fiskade vi en massa & Solade!

jag har fläckar på magen, och jag vet inte riktigt varför, men jag bestämde mig idag för att försöka sola de vitare partiet och det lyckades jag ganska bra med. nackdelen däremot var väll att jag använde solkräm 30 på min tatuering så nu har jag en ny fläck att ta itur med....

hoppas iaf att ni har haft en trevlig midsommar, för det hade jag!

inför midsommar



ja så har in kusin nyligen åkte här ifrån. ganska skönt att bli av med honom men samtidigt så vet jag att jag kommer sakna honom.

annars idag har jag läst min bok på balkongen och det var sjukt varmt ute, men var ändå tvungen att vara inne. jag ser nackdelar med att inte bo i hus och ha egen gård. jag ska flytta in i ett stort hus med världens gård. nej, funderar på att ta en joggingtur i värmen, eller en promenad kanske bara?? när jag kommer hem blir det iaf film mys och nått gott gott.

Kusin vitamin


åhååå! förlåt att jag inte laggt uåå några inlägg de senaste dagarna. har nämligen vart med Emil som ni vet. igår bakade jag och moster hela dagen och idag firar vi att hon fyller år. så det är lite gäster här med oss. får bilder senare. Sussi och Sara har nyss vart här och umgåts med oss. var trevligt, och vi har kommit på det bästa projekt arbetet evaaah! c ya <3

Besök




Hejsan sötisar!

idag blev det en långprominad i hastigt tempo i ca 50 min då. gick sedan till biblioteket och lånade 2 böcker. berättar mer om dem senare. sen mötte jag upp min moster och Emil och vi gick hem. fick städa lite snabt eftersom att jag inte hunnit göra det tidigare. sedan gick vi till affären och handlade och jag lagade tacopaj, mumms*

efter nu har vi suttit här ett bra tag vid datan ska kolla lite film, sedan sova :)

Godmorgon!

morning morning! vaknade nyss av att de var allt för ljust i mitt rum och de gillas icke! vädret verkar bli tort idag, då hoppas jag också på solsken! vill bli lite brun förstår ni. anars funderar jag över vad jag ska göra idag...
ringde nyss Markus för att fråga om jag kunde börja jobba nästa veck, känner mig mer taggad för det, dessutom så har jag allt för mycket att göra denna vecka. min moster och kusi kommer idag, måste städa! och sen är det midsommar och massa sånt! så då prickar jag inte av de 7 dagar jag vill jobba efterom att de ska ha stängt. ska prova ringa Tomas senare som är ansvarig för mig dära då! men de blir inte förren efter 1. vad ska man göra fram tills dess? funderar på att åka in en snabbis till Gävle. ta en fika med Ylva eller nått. vi får se! ha det bra pussar

VM





sitter och stor spanar på Brasilien - Eifelbenskusten just nu! Brasse leder med 1-0. hoppas de vinner. men vad fasiken har de gjort? da har nobbat alla stjärnspelare eftersom att lagkaptenen ansåg att de inte var vinnare, som de andra knappt igenkända spelarna?? jag vill att Brasilien vinner, men samtidigt oppas jag de förlorar så att de fattar att bara för att de har lite mer talang eller är mer kända så kan man inte ba nobba dem, de ska också vara med!

annars så fixade jag upp studsmattan hemma hos pappa idag. tränade lite fotboll också. va ett svart måln påväg när jag skulle börja så fick skynda mig, och 10 min efter hag va klar så ösxte det ner.

imorgon ska jag jobba pch moster + Emil kommer på besök och stannar hela veckan... och jag jobbar...

Tjejmiddag

Hellu snyggingar!


et inte om jag kan kalla det tjejmiddag, men det blev iaf en kväll, jag , Amanda och Helin. ingen annan kom(?) dålig stil tycker jag att säga att man ska komma och sen inte kan komma utan att säga till, man fick fråga. ja ja. blev iaf hel mysigt att kolla på brölloppet, ingen missade väll det ?


annars vare väldigt trevligt och god mat. och jag tror busschauffören va full....


Maskerad

skit nöjd med min sminkning, YES!


jag var utklädd till proffisionell fotbollsspelare. Självklart Brasilien ursäkta om de e stavfel



Blondaa & jag

Hejsan sötgoingar!

tänkte uppdatera er med typ 3 inlägg eller nått. haha! har inte haft tid att logga in och fixa allting eftersom att... jag vet inte. orken tog slut.

hur som hälst var jag på maskerad. där jag bland annat träffade Blondaa. ingen aning om vem människan var, men tydligen Uppsalas största bloggare. sak samma, han kunde få mer uppmärksamhet om han inte bar mer smink än jag eller kanske var lagd åt de håll som är genetiskt korrekt! men men, ska inte dömma hunden efter håret, men han är nog en as skön kille, och typ shoppa med.

annars ände det inte så mycket den kvällen, inga snygga killar och inte en kotte jag kände där utom de jag kom med. hoppades på att Per och Hanna skulle komma, men icke! me´n men, snart är det back on track me dom också ! ;)