Gränby köpcentrum med bästa

Tjuhu! Har precis kommit hem efter att ha tillbringat dagen tillsammans med Mariiah i Gränby centrum :) hade en jätte mysig dag med henne, käkade på burgerking m.m. Köpte det viktigaste av allt och det var väll min BH från triumph. Letat i månader men äntligen hitta jag en med hjälp av personal ifrån TWILFIT så jag är skit nöjd faktiskt :) sen utnyttja presentkortet på lagerhouse och köpte lite byttor, smörknivar och sånt som kan vara bra att ha när man flyttar hemmifrån :) och ett skit roligt spel som jag vill utnyttja snarast en dag med mina närmaste, Våghals heter det, som sanning och konsilvens, men ska spara lite på den tills jag kommer hem ifrån asien ;)

Pole dance

Wow! Jag är nästan rädd för att gå och lägga mig nu, träningsverken imorgon kommer resultera i förlamade armar! Haha, jag måste bara berätta om en väldigt skrattretande natt! Jag hade sovit dåligt och somna framför tvn när jag kom hem från jobbet igår. Efter 4 timmar vakna jag, tog en dusch och fastnade framför en film, men när jag skulle lägga mig så gick det bara inte att sova.. Sprudlade av tankar så halv sov jag, eller jag drömde iallafall och självklart var alla mina vänner inblandade i nått slags drama och Kardo fick en hjärtattack så jag var tvungen att rädda honom eftersom att jag tydligen var den enda som kunde första hjälpen och detta skedde alltså, tur i oturen, mitt under en dejt som spårat ur i en väldigt komplicerad diskusion.. Va helt svettig när jag vakna och självklart inte ett dugg utvilad. Tittar på klockan och inser att jag bara har 2 timmar kvar att sova. .

Jobbet gick bra, fick följa en helt okänd tant till bussen. Försökte hålla lugnet medan klockan tickade och hon gick så sjukligt sakta och inte ville hon förstå att jag var i tjänst och var tvungen att skynda på lite, sen förstod jag inte mycket av det hon sa. Därefter fick jag skicka in en annan akut med ambulans. För första gången! Lika bra att det hände mycket idag så att jag höll mig vaken.

Sen drog jag och Manang till en pole dance träning som verkligen gav mig massa sexiga tricks ;) så nu funderar jag starkt på att ta en pole dance kurs i februari. Blir säkerligen så med :) men nu ska jag få mig lite sömn. Imorgon drar jag till Gränby. Får se vad jag kommer hem med ;)

Sov gott! Bless

Godnatt kära Sverige!

Halloj!
Shiit vilken lång dag!!!
Åkte till Täby idag med Davod, Harald, Kim, Alexandra och Philip. Lyssnade till kloka ord av Peter Jakobsson. Som vanligt blev vi försenade och var tvungen att vänta en timme innan den andra utbildningen skulle börja, å jag hatar att vänta! Speciellt när man gått upp 6 på morgonen för att sedan åka mot Stockholm vid 10 och sedan inse att jag hade kunnat sova 2 timmar till egentligen, men det blev en skit bra och lärorik dag ändå :)
Sen är det ju lite gött å veta att om 30 dagar lämnar jag kylan och lägger mig på en solstol i 7 veckor och kan i princip sova hur mycket jag vill :)

Avrundade dagen med en vistelse i Karlholm för en massa mat, själv skulle jag köra så blev ingen alkohol, så imorgon kör vi ett svettigt gympass efter att jag åkt till pappa och byter vinterdäck. Händig tjej!

Nu säger jag godnatt, sov så gott allihopa :)

Tar kväller tidigare

Shuuuuu!
Tänkte försöka mig på att somna tidigt idag, alltså kl 00.00 och inte senare än så, meen... 20 minuter kvar och jag är knappt redo för läggdags än.. Men får ta och göra mig iordning nu då :) får försöka vakna tidigt imorgon och komma på lite planer att göra, än så länge är det dancehall, men den är inte förän på kvällen. Ska väll städa eller nått, får se. Titta i gamla fotoalbum av mig haha, så många minnen det är sjukt! Tänk vad mycket man har utvecklats dessa år, bara senaste 2 åren.. Tänk då när jag är 30?! Damn! Aja natti

In time!

Goddag! Snacka om att jag är i tid till jobbet idag med hela 60 minuter till godo!

Jag he hittat skönaste soffan på hela huset som tydligen är från IKEA, brukar inte tycka detas soffor är sådär suuper sköna men denna är väll något nedsutten och så jävla skön att sova i så ja, ny blir det 30 minuter i den och lite TV, hörs när jag slutat för att se vad jag skaffar mig för planer ikväll ;)

Friday night at the gym

Tjudiluly!
Happ, då är man på väg hem då efter en vistelse på gymmet med Mariiah. Hade sånn sjuk träningsverk i ryggen från igår och säker från i förrgår med. Kört på som en igel! Känns riktigt bra :) Har möte imorgon kl 12 så det är bara hem å lägga sig! Funderar på att ta en reningsvecka snart, men så mycket jobb som jag behöver just nu så kanske det inte är en så klok idé. Vi får se hur jag gör :) men tills vidare blir det ändringar i kosten om jag ska nå det där resultatet jag suktar efter! Daaamn, me want that hot dancehall queen body!

Gift from ma sister

Tjenare snyggingar! Tittade ni på matchen? Själv gav jag upp när Sverige låg under med 4-0 så aatte mig på tåget hem och upptäckte att min facebook exploderade av lycka och att Sverige va så bra..whot? För 20 minuter sedan låg de under och nära inpå utklassning? Ringde Victor dirrekt, förvånad skulle vara mitt ord ifall han inte tittade på matchen och mycket riktigt hade Sverige kvitterat till 4-4. Så det var riktigt bra gjort av gubbarna! de kan fortfarande förvåna mig alltså haha :)

Hur som blev det business hela dagen i Uppsala. Och jag fick även min försenade födelsedagspresent utav Mariiah och Davod. Riktigt snyggt halsband, costume made i Tyskland i äckta silver! Jag menar... Vilken prestation, vilken idé! Helt underbart och kommer anvöndas flitigt! :) folk bara presterar idag, verkligen mitt ord för dagen! Prestation! Business, fotboll, ja.. Hon kanske gjorde beställningen för några veckor sedan, men det får räknas ändå! Tack igen min kära!

impuls till Stockholm

Fredagen var egentligen tänkt gå till min säng, min TV möjligen min dator och kanske lite telefon men övertaget hade soffan. meeen.. så kom det i en enda mening
"VAKNA KVINNA VI SKA TILL STOCKHOLM UPP UR SÄNGEN OCH HINN MED TÅGET 5 ÖVER"
Godmorgon.
Klockan är 20 i.
Jag har 10 minuter på mig.
Mitt hår är som ett smörpaket.
Stockholm?
FUCK!

Fort fick det gå men jag hann iväg till tåget! och där blev det en torrshampoobesprutning så det stod vilda till. men iväg till Stockholm blev det och en jävligt mysig dag med min kära syster.
Vila får man väll göra i graven!

20th birthday

Här kommer lite bilder från en suddig fördelsedag! hade ett jävligt grymt födelsedagsfirande med de allra bästa. alla de viktiga var med och jag kan inte beskriva i ord hur mycket det betydde för mig :) först var jag och Mariiah på Saint Lorenzo på katolska kyrkan och fick ett firande a la pinoy style. me loved it. förfestade hos Manang, sedan mötte vi upp lite folk och drog i oss en drink på Alexander innan vi drog in på BJ och fakka ur! Tack alla åter igen för en hel grym kväll, love 2 U all

(fel ordning på bilderna)
 Pinay sisters v.s Swedish sisters
 Gänget på Alexander

 
Taggad för Birger Jarl
 Börjar kvällen
 Inne på Alexander
 Jag och Sköld
 Anna och Manang
 ,Anna, Jag och Maria
Big sister
 Hos Katolska kyrkan älskar filipinska maten!
 

 

Taggade tjejer på BJ!
Maria, Jag, Anna och Sussie

Do it again!

Tjänna!
hoppsan sa.. det var ett tag sen jag lag ner mina ord på bloggen, men jag gör ett försök nu och ska verkligen bita mig i tungan och skärpa mig. fick höra att det tar 21 dagar att ändra ett beteende så varför inte prova med det? hahaha! på tal om beteende.. jag har försökt få in en slags rutin framför spegeln varje kväll. att först borsta tänderna och sen tvätta ansiktet, men nu har jag två kvällar i rad tänkt att jag ska tvätta ansiktet nu och så borstar jag tänderna efter att jag druckit upp mitt te. men nej.. jag börjar med att borsta tänderna och kommer på mig själv när jag är klar, så teét blir ju inte lika gott och njutfullt de sista klunkarna och så går jag tillbaka och borstar igen. men men, det är som det är :)

Erika sov över igår natt. blev chill, dans och deeptalk. visade henne lite dancehall moves som jag lärt mig dessa gånger jag gått all in på klasserna and just don't give a fuck och bara gör min grej där på lektionen haha! så sjuuukt kul att dansa!

men igår var det allt annat än kul till att börja med.. åkte till jobbet och efter min helg frukost där.. som bestod av alla möjliga sorters grönsaker och dressingar och pålägg så kanske det inte var så konstigt att jag mådde illa, men sen efter lunchen mådde jag illa igen och trodde nästan jag dratt på mig en magsjuka eller nått. man vet ju aldrig med tanke på vad jag faktiskt arbetar med, torka stjärt. så när jag kom hem vilade jag framför TVn. mådde bättre, skit trött, rastlös och bestämde mig för att gymmet kommer göra nytta. så gick lös där med Mariiah, sen gick vi hem till dem och käka lite kyckling och så åkte jag hem och tog med mig Erika som sällskap. fick riktigt fullt upp den lördagen, precis som det ska vara!