I want to live, not just survive

Tjänna! Har ni det bra?!
Sorry för den dåliga uppdateringen, men har haft så fullt upp. Fick vara ledig 5 dagar och det kan ha varit de skönaste dagarna på länge, just därför var de fullsmetade med alla möjliga typer av händelser.

Iallafall.. I lördags var det tänkt att vi skulle på reggae picknick i Uppsala men det gick åt skogen med det. Satte oss på Framfickan tillsammans med Erika och Ali. Satt i en och en halv timme och hade fruktansvärt tråkigt, men precis innan vi skulle resa på våra rumpor så fick vi sällskap av riktigt trevliga grabbar som vi sedan tog med oss på Terassen och avslutade kvällen. Blev tillslut en lyckad kväll :)

Under söndagen blev det bakis käk med Erika innan vi tog en biltur genom Tierp med märsta grabbarna. När Tierp fick tala sitt eget språk lyckades vi även övertala dem om att Tierp verkligen är Sveriges rövhål. :P så vi drog till Märsta och söp till istället.
Skit trevlig kväll blev det!

Nu är jag med Erika och tänker precis krubba i oss lite mat! :) c ya later

Nya möjligheter

Hejsan! har nyligen kommit hem efter att ha tillbringat eftermiddagen på Rummet rita i Tierp, eventuellt min nya arbetsplats om alla bitar bara får falla på plats :) många nya intryck och saker att lära sig fick det bli idag. kollade runt bland en massa snygga prylar, lukta på ljus och samtidigt komma på nya ideer kring design o.s.v. verkar bli ett jätte trevligt arbete bara man får komma igång, och det är väll accelerationssträckan som är den jobbiga biten för alla...

hur som haver blir det en prov månad och sedan får vi se hur det blir med detta! kan bli hur bra som helst om mina fantasier goes to action. :)

En torsdag i Gävle

Va ut i Gävle igår, och denna gång blev det den sista på allvar. Erika ville få sin egen uppfattning om Gävle, så jag ställde upp på att hänga med, mot min vilja. Helt dött och bönder överallt som va allmänt sliskiga. Till o me Erika sa att det va sista gången i Gävle.

@ the gym

Tjooho! Sitter på tåget hem nu, tillbringade 4 timmar hos Kanita, men resultatet tycker jag blev riktigt nice! Jätte nöjd. Eftersom att hon är lärling tog det längre tid men hon kommer Att bli en grym frissör :) fär se om hon får börja med att lära sig färga, det vore riktigt nice om man kunde få en färgning hos frissören för ett bra pris ;) haha! Käkade en lunch med henne innan jag stack till gymmet. Körde på som jag skulle :) ikväll kommer Sara över och det planering utav dans veckan. Bra å vara förberedd så jag vet hur jag kan jobba! Ååh kul! :)

Gratis klippning!

yeeeeah! bokad tid för en gratis klippning i St:per gallerian i Uppsala (Hair&Face)! så galet nice, funderar även på att färga håret, men ska kolla upp priset först, klippning onsdag och löning fredag, men vi tar det som det kommer! ska även kolla upp vart jag köper biljetter till Tierps galan den 25e augusti. shit va kul! :)

Pusta ut!

Phu! Helt slutkörd i huvet just nu, vill hem och träna bort humöret. Bara några timmar kvar innan denna dag är slut.. Bäst att det går fort! 2 dagar kvar innan man får vara ledig och hitta på roligare grejer! ;)

Davods birthday

Tjuu! Hemma igen efter tårtkalaset, blev en riktigt god tårta! Blir en snabb powernap innan jobbet :)

The cake!

Sitter på tåget på väg in mot Davod nu :) känner mig som en barnvakt åt den här tårtan. Jag kanske är skendräcktig ???! Ät en tårta, vilken ångest ja kommer få när folk ska sätta tänderna i den hahahah ! Närå.. Men vilken uppassning ja gett! Stod som ett riktigt mähä framför spisrn när kag kokade gele, såg till att grädden inte skulle smälta för det var varmt inne så fick hålla till på spritsa den ute. Saak samma den är klar nu och jag hoppas verkligen att den är god! Första gångrn jag bakat en sån här tårta där jag gjort allting själv. Brukar vanligen göra en sockerkaka och sen marsansås o s v men nu är den minst sagt made by Sofié. Låter som värsta bagaren...

I min mage

Just nu pratar min mage med mig som om jag vore döv, så galet hungrig!!! Bara en station kvar innan jg är hemma men sen ska jag gå några meter också. Huhu... Kanske ska in på hemköp och köpa färdsnacks så jag kommer hem hel, fin och nöjd. Hittade lite kul på stan, ni ska få kika sen, men sen tvingade jag mig till gymmet och nu känns det så galet bra att ha gjort det! Imorgon blir det ett tidigt firande utav Davod, så nu ska jag hem och fixa lite med tårtan och sen gå upp jätte tidigt för att fixa grädden ;)

17 Juli 2012

NOOOOO! mina ögon!!!! vaknade upp imorse med en vagel på båda ögonlocken, den ena störra än den andra... typish! vet inte riktigt hur jag ska bete mig, det går över hoppas jag, men det gör  ont som fan.

aja, vädret är väll inte på topp som vanligt.. skiiit sommar har det varit i år. får se hur det blir med min shoppingrunda idag. om svillnaden sjunker litegrann kan jag säkert ta mig in och köpa en BH, min gick ju sönder igår!!!! bågen i den bekvämaste bhn jag ägde gick av. en glömde jag i Göteborg, en gick båda bågarna av i tvättmaskinen, en är punkterad, en vet jag inte vart den är, 2 gav jag bort o.s.v och detta innom ett halvårs tid. försökte leta bh men hittar ingen jag gillade. antingen va de för små, eller för stora,  de fick de tuttarna att se ut som päron eller bara obekväma. förhoppningsvis hittar jag EN iallafall. :P
du ska få min gamla bh när jag dör, du ska få min gamla bh när jag dör! för där uppe hos ´Maria får de hänga i det fria, du ska få min gamla bh när jag dör!!!!

Kreta/Hersonissos



Hej Emilia!

Kuuul!!!! längtar tillbaka till Kreta varje dag ja!! :) jag och mina kompisar åkte dit i början av september och missade den STORA party rushen, trots det gick det inte en enda kväll utan gratis shots haha! men allt från juni till mitten av augusti har de sagt att Hersonissos är som vildast, såå.. förhoppningsvis får ni uppleva det ;)

Villa Aspro tycker jag är ett väldigt enkelt hotell, det finns ett mini "kök" där man kan laga mat, kylskåp, toa o.s.v fräscha och perfekta för en veckas party semester, inget lyx men det duger. Nagi brukar vara bartender på kvällarna, om han inte har slutat -  riktigt skön bartender. om vi slöade på rummet under kvällen knackade han på dörren och tjöt "paaarty time" hahaha! nackdelen däremot är att det inte finns nått diskmedel när ni ska diska, så det får ni nästan köpa eller ta med er och man får inte bada i poolen efter 20.00 eller nått sånt. drinkarna på hotellet är också lite dyrare än på andra ställen.

Star beach är där allt händer, OM ni lyckas ta er dit från Villa aspro vill säga. vi gjorde några tappra försök men eftersom att vi ville ta den "korta" vägen igenom hela party gatan så hann vi inte mer än halvvägs innan det blev lite för många shots och öl. lägger upp en video på star beach nedanför!

Stranden gick vi till en gång bara. 3 euro för en solstol och ingen sandstrand. små små runda stenar som åkte in i bikinin helatiden, utan bar ellet något. och det var tyyp den närmsta stranden man kunde hitta som ligger precis nedanför alla restauranger, och vattnet är så jäkla salt att det nästan sved om kroppen, så vi föredrog poolen på hotellet :)










jag tror jag fått ner det mesta iallafall, men är det någonting mer ni undrar över är det bara att hojta till! hoppas ni får en riktigt grym semester vart ni än åker, men om ni hamnar på Villa aspro får ni hälsa till Nagi! ;)



STAR BEACH!

Planerar och planerar

Go' kväll allihopa!

har avslutat mitt arbetspass för dagen och inväntar en ledig tisdag, så niice! försöker sätta sista pusselbitarna på plats innan läggdags, bland annat att åka in på ett gympass imorgon, men innan det hinna med att inhandla ett och annat, därefter hoppas jag verkligen att Erika kan komma på besök för lite kvällsmys. Precis så ska en ledig dag vara - träning, shopping & kärlek ;)

föör.. nu ska vi se här... 3-4 år sedan(?) bestämde jag mig för att jag ville åka och utbilda mig till bartender i Gran Canaria (vilket aldrig hände). Skulle blivit det första jag gjorde när jag satte ut foten i det vilda efter gymnasiet, men istället hamna jag i vården (helt oplanerat) MEN äntligen har jag bestämt mig för att faktiskt ta tag i det jag verkligen vill göra! det var trots allt därför jag inte pluggade vidare på en gång.. jag skulle ju ut i världen! och än så länge är det en vecka i Kreta och en månad i Filippinerna, men nu ska det bära av till Filippinerna igen. men sen tänkte ju jag börja plugga?!! kan låta fel och orimligt, men pluggandet får faktiskt vänta, jag vet (nästan) vad jag ska plugga och jag vet framförallt vad jag ska och vill jobba med (ett evigt projekt - släpper bomben lite senare, vill suga lite på karamellen först och njuta av folkets nyfikenhet, men sanningen är att jag inte vill få kritik eller någon som spräcker min dröm innan jag ens fått kött på benen själv).

Här kommer planen:



Så fruktansvärt taggat, enda som återstår nu är haaaard work!
får fortsätta planeringen imorgon, nu blir det snabbdusch och läggdags med sovmorgon, awsome!
have a good night sleep party people!

Head up high with the nose in the sky

Hallå hallå!
Va så länge sen jag var ledig en helgdag så jag har nästan glömt bort hur det känns. Lite skumt.. Igår blev det utgång för mig och Mariiah på BJ, avdlutade senare på terassen. Blev en bra och rolig kväll. Adam var med och dansade och fick leka både säkerhets vakt och pojkvän åt mig och syrran, hahaha! Så sjukt skön kille, stor guldstjärna till honom och framförallt för att han vågar dansa!! Men om några veckor flyttar våran sköna norrlänning till baka till Happaranda eller vart han nu kom ifrån... :(

Blev en bakis dag med en massa vampire diarys och saft. Som tur är inträffar kvällar som igår bara en gång i månaden haha, skulle inte klara av mer! Blir allt för ofta spårade kvällar med Mariiah!

Träffade lite folk som jag inte sett på länge igår med, tror de flesta var ute och levde rövare. ;)

Men ny blir det bog sängen för mig och så håller vi tummarna för att kag orkar ta mig till gymmet imorgon, nattinatt

sicken tabbe

typiskt mig och glömma bort dagarna, jag vet att någonting kommer att hända, jag vet vilken dag, jag skriver det i min kalender, men många gånger får jag för mig att det är långt kvar tills den dagen närmar sig... och nu har det visat sig att jag jobbar mit dubbelpass redan imorgon, jag som fick för mig att jag började kl 16 imorgon och hade bokat upp mig på allt. samma sak hände förra veckan när jag trodde att jag skulle börja kl 13, åkte till jobbet och det visa sig att jag börja 16, den är också rolig! men som tur är kollade jag i min kalender nyss och upptäckte allt i rätt tid. så nu är det ner i sängen, natti natti!

äsch, datorn vill inte fungera så det blir ingen bild idag tyvärr..

Sovmorgon

Goddag! Slog precis upp ögonen efter att ha försökt sova till gräsklipparen utanför. Luktar gräs i hela rummet... Va så himmla trött igår! Somnade på bussen och på tåget till gymmet och stor snarkade hela vägen hem, kollade på engilm med mamma och efter 12 timmars sömn försöker jag ta mig upp ur sängen, huuhu!! Ska försöka få nått i magen tänkte jag.. Ouff, denna dag

Puls & träning

Hell to the yes!! Mitt gymkort slank ner i brevlådan idag, invegs med ett gympass! Känns bra det här ;)

Hej förresten! Har umgåtts med min kusin hela gårdagen, snackade också med min Släkt i Filippinerna på skype en stund också, tänk att snart får kag träffa dem igen!! Svårt att förstå det, men ser fram emot det så sjukt mycket.
Käkade middag och fikade med Victor på stan en stund, typ 5 timmar. Lätt fördriven tid! Speciellt när man har så mycket att snacka om :) nu sitter jag på tåget hem iallafall. Helt mör i kroppen, riktigt skön känsla det! Vi hörs av imorgon iaf, puss på er :)

Grattis Spanien!

misstänkte väll att Spanien skulle ta hem hela skit, vilket de gjorde med utklassning, snyggt! så stort grattis till dem, även om jag i smyg egentligen ville se Italien med guldet i handen ;)

Nu är iallafall min långa mördarhelg slut, och jag vet inte om jag tycker bättre om att jobba under midsommar eller denna. helt klart roligare kolega att jobba med, men ärligt talat kan avdelningen vara lite väl slö för min smak. många timmar som gick åt på att vääänta och resterande på att äta, så det är väll det enda jag gjort den här helgen, äta - vänta. imorgon blir det sovmorgon och sedan en sväng till jobbet igen. ska bli så skönt när jag är ledig onsdag och torsdag! ska verkligen slappna av då :)

försöker dessutom leta efter en kamera. kollat in några stycken, men jag vill hellre gå till butik och testa den lite innan jag köper någon. min förra va lagom bra, däremot gick den sönder efter en månad, när jag var i Kina. suurt! vill att den jag köper nu ska orka med hela min Filippin resa!! nu blir det läggdags iaf, nattinatt!