Kreta/Hersonissos



Hej Emilia!

Kuuul!!!! längtar tillbaka till Kreta varje dag ja!! :) jag och mina kompisar åkte dit i början av september och missade den STORA party rushen, trots det gick det inte en enda kväll utan gratis shots haha! men allt från juni till mitten av augusti har de sagt att Hersonissos är som vildast, såå.. förhoppningsvis får ni uppleva det ;)

Villa Aspro tycker jag är ett väldigt enkelt hotell, det finns ett mini "kök" där man kan laga mat, kylskåp, toa o.s.v fräscha och perfekta för en veckas party semester, inget lyx men det duger. Nagi brukar vara bartender på kvällarna, om han inte har slutat -  riktigt skön bartender. om vi slöade på rummet under kvällen knackade han på dörren och tjöt "paaarty time" hahaha! nackdelen däremot är att det inte finns nått diskmedel när ni ska diska, så det får ni nästan köpa eller ta med er och man får inte bada i poolen efter 20.00 eller nått sånt. drinkarna på hotellet är också lite dyrare än på andra ställen.

Star beach är där allt händer, OM ni lyckas ta er dit från Villa aspro vill säga. vi gjorde några tappra försök men eftersom att vi ville ta den "korta" vägen igenom hela party gatan så hann vi inte mer än halvvägs innan det blev lite för många shots och öl. lägger upp en video på star beach nedanför!

Stranden gick vi till en gång bara. 3 euro för en solstol och ingen sandstrand. små små runda stenar som åkte in i bikinin helatiden, utan bar ellet något. och det var tyyp den närmsta stranden man kunde hitta som ligger precis nedanför alla restauranger, och vattnet är så jäkla salt att det nästan sved om kroppen, så vi föredrog poolen på hotellet :)










jag tror jag fått ner det mesta iallafall, men är det någonting mer ni undrar över är det bara att hojta till! hoppas ni får en riktigt grym semester vart ni än åker, men om ni hamnar på Villa aspro får ni hälsa till Nagi! ;)



STAR BEACH!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar