Godmorgon världen

Hej och god morgon! ´missade tåget tråkigt nog, så måste vänta på nästa... kan bli lite tight att komma till jobbet, me ingenting som jag inte kan lösa! kan ni tänka er va? imorgon sticker jag till Grekland!!!!!!!! måste packa klart när jjag kommer hem, vilket är ungefär 12 på natten och sedan ska jag upp vid 4.... åh, ljuva liv! nej nu ska jag gå till tåget! puss på er

skulle behöva sova några år

Hejsan snyggon!
är så trött så vet inte vart jag ska ta vägen :) har jobbar bokstavligen hela dagen! började halv åtta imorse och slutade klockan tion ikväll. imorgon jobbar jag kväll så tar ut en sovmorgon då, behöver fylla frysen med tya matlådor trår jag, haha! dessutom kommer Natta över för att lämna en resväskä. då kanske man ska börja packa också då. nej ni, blev en snabbis idag, min morgondag är fullbokad så jag återkommer imorgon.

27/8-11

Hejsan mina rara läsare! wow, jag svävar i det blå just nu och har inte riktigt hunnit bli klar min planering och packning inför Greece!

gårkvällen bjöd på en av de roligaste kvällarna detta år. hade en riktigt lyckad förfest hemma hos mig med en massa party brudar, hur nice som hälst. däremot kan man inte räkna med att allt är en dans på rosor, så Hanna och Micka missade tåget med 5 sekunder för att de vägrade springa, haha, skrattretande men tråkigt :) drog vidare in på Williams för att ta en öl, mötte upp lite annat folk där inne, bland annat saknade klasskamrater. och jag, duktig som jag är tappade bort Emmy och Erika och tillbringade säkert en timme åt att leta efter dem (bara jag som tänkt på att hälften av tiden man festar går ut på att leta efter folk?) När jag väl hittat Erika drig vi ner till Magnussons för lite drinkar och snack. hade en kanon kväll! :) satte mig på stationen runt 3 tiden och insåg att nästa tåg går 7.19... PINSAMT! faaaaaaast, jag klagar inte ;) en jävligt sneaky och halvft stalkande Mr Burger ringede, så jag slapp frysa i natt, haha! däremot vaknade jag 2 timmar efter jag sommnat med världens nästäppa och p g a bakfyllan kunde jag inte somna om, sicken otur att man skulle jobba 15.45 sen. hahah! nej men så, så spännande har det varit!

Bokat och klart!

Heeeeej! Åh, jag är så lycklig, satt i 3 timmar med brudarna för att hitta rätt resa att boka, men efter många om och men så lyckades vi klicka oss fram till Villa Aspro, Hersonissos, GREKLAND!


är luspank just nu, fy fan... löning snart dock! ska köpa lite smått, billigt och gott. lär ha några sommarkläder som sagt, hittade jätte mysiga saker på H&M, men när jag kan inhandla det är fortfarande en tidsfråga. kanske blir det på lördag? jag jobbar ju som en jubelsvin, så kommer väll aldrig ha tid för det innan avfärd.

planerar ett varmare land

Hejsan! haft en bra dag? själv har jag tillbringat min eftermiddag hemma hos  Nathalie. åt grillat och planerar en utomlandsresa nu i september! hur grymt låter inte det? blir troligen en vecka i Kos, Grekland. Kunde inte bli mer taggad just nu! ska bli så skönt att få komma bort, men frågan är: vad ska jag ta med för kläder?! har ju inte vart så varm sommar i Sverige tycker ja, så har inte inhandlat så mycket nya och fräscha sommar outfits... får väll bli en snabbis på stan innan vi flyger :) verkar som att alla drar utomlands just nu, haha. Manang drar till Santorini på lördag och förhoppningsvis drar vi till Turkiet i slutet av september !!!! TAGGA!

jasså?

Sicken tur att man har kalender :P va inställd på att jobba kväll imorgon, men jag ska visst jobba dag. Hänna och jag har planerat lördagen nu via telefönen. nu är man så jävla tagg att man studsar fram! bara därför kommer det här bli den längsta veckan ever..ö. alltid så när man längtar efter någonting, tråkigt. lär kanske sova nu om jag ska upp imorgon :) nattinatt

Smått och gott från sommaren






















Awwww... (yuäääck!!)

Hallå hallå! hur har ni haft det idag då? själv har jag nyligen kommit hem från jobbet, en jävligt skön dag på jobbet dessutom! planerar och pratos om utgång på lördag, woho! komer bli så galet kul! Hoppas kanske jag ska göra så jag inte blir besviken ;) men just nu däremot ... vet inte vart jag ska börja eller sluta. kanske är jag svartsjuk? fuck, fuck, fuck.. jag är svartsjuk och då blir det såhär ibland, ett jävligt onödigt inlägg kommer in på bloggen, DET STRYKER VI! kör på någonting roligare iställe! Jag funderar på att flyta hemmifrån just nu, då menar jag verkligen  funderar.  gick omkring och dunderade på vilka saker jag ska ha i mitt badrumsskåp(?) inne på apoteket. börjar bli gammal.. här om  dagen kollade jag på gardiner.. nej fy fan :) mwn sånt är bara gulligt (',')

skönt att vara hemma igen

Hej´san hej hej!
åhhh, Gud så skönt att vara hemma i sin egen säng, fräsch, varm och helt utan klackar! ska pysa ner nu och njuta av en god natts sömn. imorgon ska jag ´jobba kväll, så det kan väll vara skönt det också? trots att jag hatar att jobba kväll, haha! blir iaf lite pengar i fickan. hade en jätte trevlig kväll med syrran! kommer bli fler sånna, dansade och sjöng  satt rösten försvann. inte mer än rätt! nej nu säger vi nattinatt så hörs vi imorgon! puss på er!

Fredags ledighet!

HAAAALLLLÅÅÅÅÅ! idag är jag ledig :D! (för det har jag ju inte vart en enda dag denna vecka...) IGEN! äh, blir nog en rolig dag iaf, Manang ska snart komma och vi lagar mat och dricker lite innan vi drar mot BJ. så nu tänkte jag väll tanka i mig lite vatten och bege mig ut i mina reebok. sen funderar jag nog på att fixa lite brunch, typ hemma gjord pizza och frysa in en bit till matlåda. haha, jag å mina matlådor...

Ibland blir jag rädd för mig själv

Tjeeenare! här sitter jag i lermask, kan inte röra en muskel. glömmer bort det ibland och varje gång jag ser mig i spegeln är det som att se skräcken i vitögat!!! haha, tur man är ensam hemma, hur skulle det sluta annars? mamma i hjärtstille stånd, syster i buskarna och resten i trans, troligen bara min överdrivna sida som talar... tror inte jag har någon annan sida ? nej, men ikväll vet jag inte vad jag ska göra faktiskt... väntar på ett samtal från Natta, får se om vi ska hitta på någonting roligt. är ledig imorgon också, känns så jävla skönt!
 AAAAH!!! där såg jag mig i spegeln igen...

Sov gott gumman

Var på Sandras begravning i lördags. Blev jätte fint! lagom mycket folk också. Kommer sakna henne nått otroligt mycket. Allt som prästen pratade om fick mig att le och när jag tänkte tillbaka på alla minnen tillsammans började jag gråta. Sandra Carlsson, du har verkligen satt dina spår i våra hjärtan med ditt asgarv, din dyslexi och bestämd het. Precis innan vi skulle ställa oss för att lägga blommorna på Sandras kista så kom det en fjäril och satte sig på Felicias blommor och sen flög den till fönstret. Det sägs ju att när en fjäril kommer på en begravning är det ett sändebud från den döde. Blir både lättare och finare att tänka så, just därför tror jag på det.

trodde jag skulle dö halvvägs

Tjänna bloggen! nu va det ett tag sen jag uppdaterade lite kring mig själv, anledningen till det är att jag jobbar 24a7 är totalt slut. jobbade kväll hela hela helgen och som vanligt när jag jobbar kväll går det åt helvete, sånt man får leva med antar ja. nu sitter ni väll och tänker att jag aldrig kommer hålla det ja sa om träningen, men fakrum är att jag drog mig igenom 3km idag med! simmade 1 km 2 kvällar i rad med Emmy onsdag och torsdag. sen blev det kanske inte så mycket träning i helgen, men nu är det ny vecka och dags för träning igen. även om jag trodde jag skulle dö någonstans i mitten av träningen har jag lyckats. haha! tandläkaren hade försökt ringa mig idag, tydligen ganska akut eftersom att de redan ville boka in en tid 11.00 imorgon? mamma som berätta, tyvärr jobbar ja så de får boka in en tid någon annan dag. kanske läste d emin blogg om att jag vill sätta in ett nytt tandsmycke? ;) haha.

Tandsmycke

som ni kanske vet bär ju jag ett tandsmycke, en diskret liten skinande diamant, MEN DET GÖR JAG INTE LÄNGRE! kände redan för någon vecka sen att de börja släppa, men tänkte inte mer på det utan förutsatte att jag bara inbilla mig. och så idag... borstade tänderna för 10 min sen och såg att där satt det tamme fan ingen jävla diamant... så sur! det är min lilla "thingi" att ha tandsmycke.. skit sur just nu,.. men men, på måndag blir det att boka en tandläkar tid, dels för att kanske kolla tänderna och när de ändå är igång kan de ju sätta på en ny. funderar faktiskt på någonting nytt, nått i silver kanske? för de ser ju lite fräschare ut, eller så blir de guld. får se helt enkelt. Funderar på nr 5.

Reebok easytone


HEEEJ! taggad brud "dott" com har just gått en powerwalk på cirkus 45 minuter. I splitter nya easytone dessutom. ska börja varva med jogging och powerwalk, får se om jag även orkar klämma in intervaller imellan åt. tänkte att det är dags att börja komma igång med träningen igen, så nu har jag satt upp målet att träna, på ett eller annat sätt minst 30 minuter om dagen.. och för att få in det i en rutin ska jag alltså göra detta varje vardag. alltså 4 till 5  gånger i veckan. minst 4a gånger iallafall. ska väll hålla på i 100 dagar, sen måste det väll kännas naturligt, tror ni inte? Joooo, det måste det väll. köpte en ny kalender idag, en lite mer sofistikerad! så nu jävlar ska den sprängas med arbetspass, träningspass, resor och andra roliga saker som sker i mitt småstadsliv. nej, nu blir det snart sängen! Puss