12.40 1 dag kvar

Godermorgon !
jag sover ju som en stock ja, behöver lära mig kliva upp i tid. det är strålande väder ute, så vad jag ska göra är att städa rummet. får besök idag och imorgon sedan bege mig på en låååång prommenad. men först kaffe :) hörs sen!

Finito

Äntligen kommer jag någon vart. gjort om designen några gånger fär mycket dessa timmar som jag suttit här. ville ha någonting som inte va så plottrigt. får nöja mig med detta till jag kommit på en bättre design jag kan vara nöjd över. tills vidare är det denna som gäller. fixade också så att man slipper skriva den där jävla bokstavskombinationen varje gång man ska kommentera. så nu är det bara att spamma loss. sleepytime! nattinatt!

new shooes


Kom nyss hem från stan. gick och köpte mig ett par nya skor till studenten och också någonting jag ska stapla runt på hela sommaren, snygga & bekväma. kan det bli så mycket bättre än så månne tro?
nej juste! fick dem på H&M för en hundring(hahaha) skamm pris. låtsades att jag hittade massa fel på dem, typ att saker höll på all låssna. va bara lite dåligt med klister, så människan i kassan sa att jag fick dem för halva priset för de :) tyckte jag blev en bra deal. och de där med limmet går ju att fixa jävligt fort, tycker de sitter jävligt bra ändå och tror inte de kommer gå sönder :)

11.30 2 dagar kvar

Hallöj!
nu sitter jag och Sara och väntar på att få käka studentlunch. inte för att det brukar avra någon höjdare, men tänka sig att det det enda jag ska göra idga om jag inte drar och köper de där skorna som jag kikade på i Åhléns. kan ju hålla tummarna för att de blir go mat :) 10 min kvar, håhåhöj! nu kilar jag ner till bokförådet och försäkrar mig om att jag inte behöver lämna in fler böcker, ciao!

mors dag


Hej hej! jag mår som jag förtjänar antar jag ? ramlade väll in i min säng vid halv 5 tiden imorse. hade jätte kul igår. först var jag och firade.. eller i fredags åkte jag och fira Erika som blivit 17, blev en ganska tidig kväll. var hemma runt ett halv två. lördagen drog jag till Mariiah och käka grillat och firade henne. sedan bilade pappa mig till Jens so också fyllt år och där blev det party. första som hände när jag kom in genom den dörren va att få näsbenet avslaget av en väldigt glad Emmy. haha! drog till Pizzerian och blev kvar där ett tag. sean drog vi till Pernilla och MArkus som hade efterfesten där vi dansade arslet av oss. sicken helg! nu får det vara nog med fester och födelsedagar tycker jag.. känns bra att det bara är att köra igång på onsdag igen! ;)

27 maj 2011


hallöj sweeeeeeeets!
idag är det den stora dagen då vi firar Erika som fyller år! :D ihi!
jag har inte ens tagit mig ur sängen. ska få tag i Nathalie och åka till henne en snabbis och hämta lite saker som kan behövas till kvällen. men innan det hade jag planerat att faktiskt få bukt på min tvätthög. det är ju inte långt kvar nu till studenten, så alla rum måste städas :P sen ska jag väll försöka hitta kläder till kvällen. långklänning vs påfågel (?)

snart är det klart

hej hej!
jo tack jag har haft det skit bra, faktiskt kan jag meddela att jag klarade provet i matte c vilket betyder INGEN MER SKOLA FÖR MIG ! jag är så jävla stenlycklig. pluggade konstant hemma hos Mariiah, så nu jävlar gav det resultat.
suttit hemma hos grannen ett tag och vart barnvakt osv. ska väll dra ut och gå en prommenad med hunden om jag hinner. nåväl. sa jag att jag körde nattas cab i helgen? så jävla frän! vill också ha en cab nu, så sitter på blocket 14/7 nu och letar efter en lite mer feminim vertion. hittat en men ah.. vi får väll se :) bilder från helgen och massa annat kommer väll så fort min mobil slutar bråka med datorn. går knappt att överföra bilder, sjukt irriterande ska ni veta. ah, nej nu ska jag väll ta och smaka på mammas stekta kött innan jag drar ut me hunden :)

Elloh Party people

Just nu sitter jag mitt ute i ingenting med min barndomsvän Nathalie. trevligt va? :)
drog på mig en långklänning, tänkt att jag trodde aldrig att jag skulle använda en sån och nu har jag två i garderoben(?) vad hände där?
tänkte fia mina naglar nu för första gången på.. jag vet inte vad. ha en trevlig lördag allihopa och grattis till österlövsta som vann mot åland.

Det löser sa

Sjung om studentens lyckliga dag! låtom oss fröjdas i ungdomens vår!..

Hej och hå vad det går! äntligen är det nära!
jag kanske har 2 uppgifter plus nationella kvar sen äre slut me det här :)
köpte en studentklänning idag, skit nöjd faktiskt! nu återstår bara: skor, smycken och en frissyr som passar bra under mössan :)

jaa.. nej.. här blir inga barn gjorda, jag springer in i duschen och gör lite nytta ja!

17 Maj 2011

Hej mina kära goingar!
har precis kommit hem och diskat lite, jävligt duktigt utav mig. så fort mamma kom hem blev det stökigt, så dte va ju tur att Ultra Sofié tog tag i det :)
om ca 60 min ska jag börja med att laga käk, blir spaghetti och köttfärssås, min favvo! så innan dte täntke jag inna klart min religion som MÅSTE in idag :S
sen städa rummet. Därefter ska jag passa på att dra 2 saker i en smäll och dra i hårinpackning och ta en joggingtur. hur smart va inte de då?

nej, läxor väntar på mig! har förlängt matte C kurzen nu, men bara om jag får IG. nej annars har jag inte mycket mer att berätta, vi hörs senare ikväll :)

en lat måndag


Hej hej! ligger just nu i min säng och tänkt pricka av de sista läxorna, dessutom skicka in mitt CV. Så nu håller vi tummarna för arbete och för lite betyg. shit de sätter betygen den 20e :S nervös !

blir kyckling till middag, mums mums! tänkte sätta i lite hårinpackning och sedan skriva religionsuppgiften och sen bara slappa. :)

Allt går som det ska


Igår kväll kom Morgan, Emmy, Dennis och så va ju Isabell här. Hade det trevligt i soffan med lite bullshit och annat snack. Kom på den brillianta idén om att starta upp Tierps skvaller tidning. Det är grejer det! tänk vad det skulle stå idag "NYA TRENDEN! Gå upp i vikt i sommar - Emmy satsar på sommarens vändning med en Bennys burgare 200g. Säkra källor säger att hon äter väldigt mycket nu förtiden, satsar Emmy på några extra kilo till sommaren? Är detta den nya trendens början? Bennys talar ut "Sedan Emmy kom hit och tog sig en hamburgare har antalet besökare ökat till 1400 pers/dag och turister från hela världen kommer hit för att besöka vår grill. Vi har fått många stammisar. Sofié är en utav dem" Bennys meddelar också att det lilla grillkiosken är i behov av att bygga ut om detta fortsätter. Bryt trenden - bli tjock istället! glöm inte nästa månads upplaga - Är Dennis med barn? veckans skvaller, månadens relation och mycket mycket mer i tidningen Only in Tierp! Mer finns att läsa på vår hemsida www.onlyintierp.se"

Ikväll hittar vi på någonting annat skoj så som att dra ut i skogen och leka vildingar? haha, nej snarare "ba kötta". Nu en kopp kaffe och en bröskiva :)

Isabell är här


Jag och Bellan sitter och har lite skitsnack. skit länge sen jag träffade henne, så kul att ha henne här. Vi önskar er en bra kväll

gossip

Hello everyone!
blev lite tjejesnack med Erika ikväll. blev mysigt, fick åka till Tobo och hämta upp henne, köpte gott gott och sedan satte vi oss och lät käftarna sköta sitt. blev mysigt!

på fredag kommer Isabell hit och jag kör en match making, grr ;) lördag så kanske det händer någonting riktigt spännande ;) hähähäh

Bullshit


Jag tycker att psykologi är tamefan det otroligt tråkigaste ämnet jag någonsin läst i skolan. trodde det skulle vara intressant, men ICKE! jo men de e jätte kul att veta vad Freud tycker om allting. ÄRE INGEN SOM SKA FRÅGA OM VAD JAG TYCKER?!

nåja, hade iaf egen uppvärmning idag, blev inte som jag planerat men det fick funka iallafall. det dör, jag hade iallafall skrivit upp mina övningar så de kunde läsa om dem. nu ska jag snart iväg till Tobo och hämte upp Erika, sen blir det en prommenad.
hmmm, ska man ta och skriva prov på socialpsykologi imorgon och skriva en kort uppgift på humaniska perspektivet, de lät väll bra de?

Ute på gräsmattan

På gräsmattan hemma hos Manang
Åh längtar redan tills imorgon då det är en ny dag och nytt fint väder. imorgon sitter jag och väger mellan att köpa en långklänning eller en bikini.. åh jag orkar inte sånt :(
varför har jag inte 100 kr till?! och varför får jag inga pengar förrän sista... :( life sucks

@ Manangs place

Tjao!
tänkte göra en snabb uppdatering om att jag just nu befinner mig hemma hos Mariiah. käkat middag och haft mysigt, vad händer här näst månne tro? fint väder ute allafall :)

Äckligt jävla bakis

Hej på er! fy fan vilken jävla dag, hade ju vårn studntskiva igår, och jag säger då det. när jag vaknade imorse va jag fortfarande full. och allt som inkluderar bakis medföljde hela dagen. men företaget har fått ihop siffrorna så jag är nöjd. lite kvar att göa i skolan, ganska mycket massa att göra, men det ska jag lösa! :)
nu funderar jag på om jag ska med Jasmin och gymma imorgon eller om jag ska ta ut sovmorgon... hmm..

jag orkar inte mer


gud så jävla jobigt! jag skrev just klart min fina psykologi läxa, som jag har redovisning på imorgon. bra en sak klar. däremot har jag en filosofi uppsats att göra klar, men prover gjorde jag idag. sen har jag ett matte nationellt prov snart som kommer. reigion läxa, natur prov och hur mycker mer som hälst. hur ska man orka att fixa det här?´+ att företaget ska skriva en årsredovisning och jag är VD och måste fixa nästan allt. ingen jävla aning om vad jag ska skriva. hej å hå så jag har suttit med det här hack i häl helatiden. nej... nu vill jag bara sova. sicken jävla dag, sa jag det att jag inte hade lektion idag? INTE EN ENDA! gick och hade prov på en frivillig tid. herre min gud, jag hålle rpå att bli galen på riktigt.. dt värsta är att man kommer sakna det här om ett år.....

Alright

godmorgon! härligt att komma till skolan och göra en fruktansvärd upptäckt om att första lektionen är inställd, därefter att jag har 3 timmars håltimme. åh... blir tokig. jag har iallafall filosofi prov idag och det ska jag plugga till..

Akupunktur

Mr Jang provar på akupunktur och tar en hel behandling.



Anton provar också på lite akupunktur.

Kina dag 2

Åh så jävla less jag blir på det här jävla internet, men nu kommer allt upp i små delar... säker skrivit detta 700 ggr nu..

dag 2. jag hade fått en god natts sömn på en sten hård säng. va så trött att jag inte märkte det, haha. vaknade lite för tidigt eftersom att min klocka gick fel, hedan efter väckte min kines mamma mig varje dag. LYX! i skolan käka vi frukost, blev faktiskt en god frukost, utom någon bönmjölk som smaka bränd, yacki!

senare blev den lektioner. akupunktur, måla, kinesiska och massa annat. kul ar det iallafall, men ganska så kallt ute. Det var också en speciell dag där kineserna firade någon som offrade sig för att rädda fler personer. så vi fick en blomma att lägga framför hans staty.

efter skolan så hade kineserna planerat att vi skulle gå och käka på restaurang och sedan bowla, vilket vi gjorde och hade jätte trevlgt alla kineser och svenskar.

när vi äntligen kom hem efter att ha letat efter en taxi (vilket vi inte hitta utan fick ta bussen) så tog jag mig en dusch. när jag kom ut kom min rara kines fram till mig och frpgade: "vill du föna ditt hår själv eller vill du att min mamma ska göra det åt dig?" haha, gulligt!!! klart hon fick föna. kände mig som ett litet barn när jag skulle sova sen. mys pys hela dagen blev det. :)








4 maj 2011


God kväll allihopa! haft en bra dag ?
min har varit helt okej ändå. började med en jätte seg morgon, men sen blev det bättre. pappa och jag åkte och köpte frön, så nu ska det odlas. började med att odla i en låda på balkongen. sen har ju pappa ett jätte stort land där det ska odlas potatis, sallad och massa annat gott. kommer väll bjussa på en god sommarlunch någon dag, ;)

I'm not dead

Hallåj!
fan så kass man kan vara på att uppdatera.. utan några som hällst bortförklaringar skyller jag på ren lathet. jag tar mig inte tid till att uppdareta helt enkelt, mitt fel! men nu ska jag skärpa mig, problemet är bara det att det händer så mycket just nu. Norge kanske blir av trots allt, studenten och mycket mycket mer. nåväl, just nu sitter jag i mitt rum och har just installerat in alla kanaler på min TV. Tierpsbyggen har fixat nya så ÄNTLIGEN har jag MTV. suttit framför TVn sen jag kom hem!

va hos Ylva igår, blev lite plugg och annat skoj på henes skola när det va min lediga dag. missade totalt klockan när det va filosofi prov idag :S får göra det på torsdag istället.

nej nu ska jag faktisk sova. det är en dag imorgon också :)