Lindex



Lindex har verkligen gått över till det bättre, tycker inte ni det?
Jag minns när jag var yngre och man skämdes om mamma köpte hem någonting från lindex som JAG skulle använda. det gick ju inte, allting var tantigt och fult. men nu i somras sprang jag in i Lindex efter att de byggt om här i Uppsala. Tror aldrig jag sätt så mycket snyggt där inne, alltingen är det Lindex som plockat hem snyggare kläder, eller så var det jag som för första gången lag märke till att det fanns bra saker på Lindex. Iallafall är det en affär som passar mig perfekt när det gäller underkläder! Visserligen tycker jag fortfarande att det är snyggt när man ser den neon rosa BHn med push up, men när jag tänker efter så är det inte snyggt till kläderna man använder. Köpte en rosa BH för ett tag sen, skit snygg tyckte jag då, men den syns helatiden. Inte lika kul då när det är den enda rena bhn och man vill att folk ska lägga märkve till det snygga linnet jag köpt och inte min skrikande BH som lyser igenom. FAIL!

Dessutom är det inte många butiker som säjer BHar i den storleken som jag ska ha. har hittat D kupa på New yorker och då är BHn också snygg! Men lindex hade ju verkligen BHar i alla möjliga storlekar och märken och riktigt bekväma! hur bra som hälst! tänkte alltid "om man vill ha en bra BH måste man gå in på typ Triumph och langa upp 1000 kr". Icke! okej en 4-500 så har man BHn med det lilla extra som gör den perfekt och bara jag lycks få fram pengar (som jag snart kommer ha i plånboken) så kommer jag definitivft unna mig en BH från wonderbra och alla de andra. men än så länge duger Lindex, med stora pluss i kanten.

Alla dessa BHar finns säkert på HM och Kappahl och såna butiker, bara inte jag som sprungit in och kolat efter just det. Fick tips av Manang att Lindex sålde BHar i min storlek efter en misslyckad jakt på HM. :) Lindex hade dessutom större srtiment, tycker jag.

nu ska jag sova. sovmorgon imorgon, SKÖNT!

en sån känsla!

Tjoho!
Träning, check!
Spruta, check!
Bh, check!

håhå! jag köpte nya Bhar idag! lycklig Sofié rullar omkring på gröna ängar! YES!
hittade äntligen en prisvärd svart BH, utan axelband som faktiskt håller upp tuttarna. de 2 andra bharna jag har låter mina tuttar leva sina egna liv, SLUT ME DET! de 2 andra som jag köpte är också nog de bästa köpen jag gjort på länge! Så bekväma bhar så det finns inte. provade nått nytt och köpte en BH i bara spets, nice ;) Gjorde ett fynd på Åhlens också. billig klänning, CHECK!
nu blir det en prommis me Bianca. funderar på att träna igen, eller ska man aknske göra det imorgon istället?

T-SHIRT BH från Åhlens. 179 kr riktigt bekväm!

Strap less BH från Lindex. 199 kr. Bekväm och håller upp tuttarna. inte så mycket puch up i den.

min spets BH med bågar från Åhlens. 179 kr. hur skön som hälst! sitter perfekt, så som sig bör :)

Från Åhlens. 70 kr. BILLIGT BILLIGT!

time for school



Godmorgon! äntligen skola ;)
nu ska jag springa till tåget! sov så gudomligt skönt inatt. drömde jätte fina drömmar och kännde mig helt utvilad. underbart! vi hörs ikväll. förhoppningsvis ska vi göra reklamfilm idag igen. i annat fall blir det vaccination för hepatit B för mig och träning. puss!

Det är skola imorgon!


Äntligen är det snart skola!
tror jag ska ta mig i kragen och faktiskt träna imorgon.
packar väskan nu så är allting klappat och klart. Vi hörs imorgon bitti! sista svenska lektionen imorgon ;) nice!

hakuna matata

Kom just in efter en lång prommenad och en lång diskussion med Sara. Det var verkligen behövligt, det fick iallafall mig att öppna ögonen och jag känner mig 5 kg lättare nu. Är fortfarande irriterad på mig själv över att jag inte insett det här tidigare! Vad har jag egentligen hållt på med?

Nu är det slut med det här! Nya tag. ta var dag som den kommer. sluta tänka framåt. Sluta tänka bakåt. göra det jag känner för. lita på magkänslan. ge aldrig upp. Sluta analysera och tänka så mycket. det är verkligen ett problem, det bästa vore egentligen om man slapp tänka. "tänk om" är 2 ord sominte borde få sitta ihop.

Så till er alla som läser. Sluta tänka på vad som kommer att hända om du gör si och så. det kommer inte hjälpa dig någonstans att tänka så och i värsta fall slutar allting kaotiskt. Gå efter magkänslan! säger den att just nu är rätt tillfälle så är det bara tuta och köra. För vi lever bara en gång och det är nu! och att må dåligt pga någon annan, vad är det egentligen för mening med det? gör nått roligt istället och glöm personen. Sluta analysera. Det är jätte bra, för om man inte analyserar behöver man inte ha några tankar/misstankar om den personen. i slutändan så kommer du kanske dra en slutsats som inte alls stämmer. Klandra inte dig själv om någonting händer. dåliga saker händer, men det är inte lätt att vara människa. tänk på det! Ge aldrig upp! det är när man gett upp som man har förlorat, jag är en jävligt dålig förlorare och ger mig inte förns jag vunnit. Var envis!

Nu är det bara å köra! det är bara att ta allt som det kommer och se vad som händer. Tack Sara, du är underbar stumpan! äntligen har vi fått ut den börda vi båda diskuterat allt för länge. Hakuna matata! ;) the show must go on!

jaha, bakis!

Hej hej! bara jag som inte har alla hästar hemma denna söndag?
Gjorde den stora upptäckten attjag har ett tarmsystem som är i behov av den fetaste maten som finns att erbjuda och det kallaste och vattnigaste vattnet som går att dricka. wow.
Viktoria kikade in på morgonkvisten och gjorde oss tjockisar lite sällskap. Bruttorna stack nyss och jag funderar på om jag ska åka med pappa till Gävle. tjata till mig nått gott gott och få nått vättigt gjort idag.

Jordgubbssaft vare här! ledig på onsdag. Så trisst, less på att vara ledig! Erika och Viktoria tar en sleepover på tisdag. sällskap, me like!

äh, klockan är bara barnet

HEj på er! nu är jägern snart slut. Jag och Erika ska snart sova. klockan är 05.47. mycket skitsnack på G. Vissa människor lär kännna sig omtalade. jisses vad mycket det finns att prata om just nu. hahah! Vi hörs senare idag!

mellantid


jahapp.. då vare bara vänta.

Perfekt!

Nu är det tid att fixa sig! när mamma kommer hem växlar vi och jag tar bilen och hämtar upp Erika. Därefter blir det jäger-maraton all night long. ha en trevlig afton folket!

what to do, what to do?


Hejpa!
åh vilken seg dag. det här lovet har sugit rakt igenom. läxor till både höger och vänster och inget att göra. hade det inte vart för allt plugg hade jag lämnat Tierp för längesen :O nu är jag knappt klar med allt. blir matte hela morgondagen. melodifestivalen på tv ikväll, om inte Erika kommer hit och jag får skratta för första gången på... ett tag.
Man blir så deprimerad av att ha tråkigt. bryter snart ihop ja! säkert första och förhoppningsvis sista gången jag säger det här men.. KAN INTE SKOLAN BÖRJA SNART!

Puss och kram skummbanan


Hej på er!
Idag drar min kära Manang, Mariiah till Budapest. I'll miss her! du får ha det så bra där borta och hålla mig uppdaterad :)

nu ska jag se till att göra lite nytta. kanske börja med en långpromenad? Inge vidare fint ute, men kan vara skönt att röra på sig.

Ryan Sheckler



född: 30 december 1989
hemstad: San Clemente, Kalifornien

helt inne i Life of Ryan just nu. blir sjukt irriterad på MTV som hoppar mellan klippen som typ är 2 min långa. går inte att häng med. varför kan de inte lägga in hela videon?

sneaky peak

hihi, ni får tjyvkika lite på vad som fanns i mitt paket. men själva studentmössan sparar jag till ett senare tillfälle ;)

finns lite saker som jag fortfarande väntar på. Hoppas de kommer snart i ett annat paket. inte långt kvar till studenten nu, härligt!





rutiga naglar

Gjorde nyss om mina naglar. har aldrig gjort rutiga naglar så jag testade. själv tycker jag att det ser "för mycket" ut, men jag ska nog ha dem ett tag :)

dagens göra:


God morgon! äntligen har jag vant mig att sova till ljuset ute på morgonen! men vaknade relativt tidigt för att vara jag.
nu ska jag käka frukost sedan ska jag springa till posten, tror mina student saker har kommit. spännande! :)
sen ska jag skriva klart ett sista arbete "min tro". haha, skönt att det är en uppgift som handlar om en själv och mina egna tankar istället för att utgå från någon text eller liknande. skrev klart min bokanalys på Kallocain igår, känns skönt att nått blir klart. har lite matteuppgifter jag måste bli klar med under lovet så att jag kan göra mitt matteprov när jag kommer till skolan. magen kurrar, breakefast time!

gimmie gimmie gimmie

tänk att hoppa in i den här efter en kall prommenad? jag kan se mig själv i denna sittandes i soffan med en kopp kaffe och Brad Pitt på TV. Denna ska jag ha! :)


http://http://www.onepiece.no/store.php?cPath=136_139&language=SV

see you soon!

Hej allihopa! haft en bra dag? min har vart kanon! Började dagen hemma hos Jasmin. Skrev en hel del på vårt projektarbete, kvällens göra består av att skriva loggbok innan läggdags, jippie!..
Drog ut på en lagom lång prommenad ute i det kalla vädret. den sista kilometern kunde varken jag eller Jasmin prata eftersom att hakan hade frusit så pass att man knappt kunde röra på käken, haha!



innan hemgång tog jag mig hem till Manang för ett sista adjö innan hon drar till Budapest. Blev en god räkmacka där och goda kakor samt kaffe! alltid lika mysigt att vara där. men snart är hon hemma igen, en vecka är inte så mycket!

nu blir det loggbok, efter det en god natts sömn. PUSS

24 februari 2011

Hej på er! jag tror jag drömde den konstigaste drömmen någonsin. drömde att jag fått värsta synfelet och såg bara suddigt och skulle bre mackor åt hela teaterklassen för att vi hade intensiv helg. och så stod jag och Victor och snackade ute och knuffade stora boxningssäckar på varandra. haha. Så fråga jag vad han skulle göra om hans ex skulle dyka upp ochdå fick jag värdens smäll av den där boxningssäcken och en asförbannad Victor skriker "SÅ HÄR SKULLE JAG GÖRA!" och halvft har ihjäl den stackars säcken, haha! Sen hade vi UF-lektion och vår lärare var skit arg på oss, och jag som hade synfel såg inte ett skit under hela drömmen.. haha!

Idag ska jag åka till Vattholma och träffa Jasmin. Ska träna lite tillsammans och sen fixar vi projektarbetet. Men lär kila nu!

Ny raggningsreplik

Jag och Sara kom tillsammans på en ny, fräsch raggningsreplik efter ett X antal elektriska stötar inne på totaletten på Kalas.

Mickan - haha, jag ger fan alla stötar. är helt elektrisk.
Jag - är du negativt eller posotivt laddad?
alla - hahahahaha!
Sara - den va fan bra!
Sara springer in på toaletten och stänger dörren. En halv sekund senare...
Sara - HAHAHAHAHAH!
Sara öppnar dörren
Sara - Värsta raggningsrepliken! "Hej! Jag är posotivt laddad, därför stöter jag på dig"

städat och klart


Hej hej! hur mår ni? själv mår jag sjukt bra! kom hem från Gävle för ett tag sen. köpte hem min bruna fiberpasta som jag hae tänkt börja med...snart. blev en del andra gottigheter också. bland annat bobs jordgubbssaft! så go' den är!
städade hela mitt rum gjorde jag också. från grunden. kan sova gott inatt om jag lyckas göra klart mina läxor...

23 februari 2011


Goddag på er! nu ska jag och mamma åka in till Gävle. får se om jag kommer hem med nått smarrigt. ska käka lite frukost nu innan jag beger mig, men vi hörs när jag kommer hem :)

movie and tea time


sitter med ansiktsmasken i högsta hugg nu och letade fram en film som verkar vara riktigt bra. The pianist heter den. Ska tydligen vara verklighetsbaserad drama film som handlar om en man under 2a världskriget. är ju hämskt bara att tänka på det. här har ni trailern:

Reklamfilm

Äntligen klar med filmen! fick mig ett rejält skratt. känner mig som en nörd som sitter och skrattar för mig själv framför datorn. detta är en av fyra reklamfilmer som vi kommer att göra. får hoppas på att de andra blir bättre ;)

Nails

Har tagit mig tid att måla mina naglar. blev ganska charmiga!

Done

Sådär ja!
är relativft nöjd med utseendet på bloggen. :)

nu blir det en snabb promenad innan jag sätter mig ner med reklamfilmen.

back to business

God morgon, goddag!
Äntligen uppe från min varma sköna säng. var tvungen att sova med fönstret på glänt inatt. höll på att få värmeutslag! tror termometern började närma sig en 30 grder.. innomhus. mindre skönt att sova då.

nu ska jag ta tag i reklamfilmen och designen på min blogg. vi hörs senare!

Have a good night sleep people

nu lägger jag ner designen för ikväll. fortsätter imorgon istället. det är en dag imorgon också :)

God natt!

hur gör man?

Jag håller på att bryta ihop här hemma just nu. försöker göra om min bloggmall och upptäckte att det inte går att ta bort de siffrorna där det står hur många inlägg som finns vid varje månad. det ser så fult ut.
Om någon vet hur man gör, snälla kontakta mig!

Städat min dator

God kväll allihopa!
har precis lyckats rensa upp alla mappar på datorn. det är äckligt så mycket saker jag har på den som jag troligen aldrig kommer att läsa, eller titta på någontsin! gamla arbetsuppgifter och bilder, haha!

Min kamera fick slut på batteri när vi skulle filma våran fina reklamfilm, men det löste sig. Jennifer hade också en kamera. hahaha, kommer bli bloopers på filmerna. gjorde rejäla tabbar i början. Så imorgon ska jag sitta och knåpa ihop en reklamfilm av alla filmklipp vi gjort. Självklart kommer ni få ta del av den ;)


Hittade en jätte mysig sommarbild. Eller det var sensommar när den togs. Maria hade kommit hem från Filippinerna och vi parkerade på Terassen för att äta god mat. Tror vi gick på bio den kvällen också.

Från Polen

aww, hittade en massa bilder från när jag va i Polen oktober 2009. saknar verkligen Polen, va riktigt mysigt där. Kommer troligen åka dit snart igen och träffa Ania och Angelica :)















Avslutar med en bild på Angelica och Ania

ut i stan


Ska strax iväg till stan, träffa Manang och ta en fika. Kanske hinner med att träffa Anna också innan Victor hämtar upp mig och vi drar och gör reklamfilm hos Jennifer. kommer bli asgrymt!

ha en jätte trevlig dag allihopa!

not home alone anymore

Goodmorning sunshine! sovit gott? jag har sovit som en kung! däremot var inte min morgon lika kunglig. grannarna håller väll på att spika upp nå tavlor, just på väggen som jag sover bredvid. mamma har kommit hem också. Berättade för mig att de var någon som kört ihjäl sig på E4an vid Mehedeby. usch.

nu ska jag bruncha och efter det ska jag göra en läxa. sen blir det nog en vända till stan för att träffa Manang, blir det inte av så ska jag iallafall in till stan för att göra reklamfilm :)

vilka mysiga


Ser inte byxorna härliga ut? värsta täckbrallerna ju! Topp eller flopp? Jag skulle vilja ha dem iaf :)

vad ska jag göra nu?


Hej hej!
kom nyss hem från Maria. käkade mat tillsammans. skönt eftersom att jag är helt ensam här hemma. körde i ricinolja nu, så tänkte hoppa in i duschen snart, eller ska jag ta ett bad istället?
funderar på att tanka hem en bra film och bara mys. kanske baka nått gott också? :)
mumma!

da da ga da

Hej på er! min mun eller käka är inte med i svängarna just nu. kan knappt tugga eller prata. det tycks bara hänga där för synens skull och knappt det. måste ha sovit jätte konstigt.

hade jätte kul med brudrna ute iallafall. mycket dans, men fy i helvete vad kallt det var ute. hemvägen gick man.. nej snarare vibrerade fram så fort man kunde.

nu är det mat som står som min första prioritering och massa vatten :)

äntligen klar med allt :)
redo för KRUUGEN!

färdiga

har kommit hallvägs. bara smink och hälften av håret kvar, samt lite styling! :)

klara

nu är det sags att börja fixa sig.
fas 1

vill inte bli sjuk


Godmorgon på er sötnosar!
visar sig att jag har 37.0 grader exakt i kroppen just nu. brukar normalt ligga på 36.5 nåntting. kände mig lite virrig imorse, men nu har jag redit ut varför. bara att hoppas på att det inte blir värre än så. ska ju ut och dansa ikväll! :)