Miss you

I still miss you, just like air that I breathe
I need you with me, I'm not gonna lie.


<3

Tamponger?!



vad är det med mig och tamponger alltså? varje gång jag snor en tampong såär det någonting speciellt som hänt vilket gör att jag typ sparar den. första jag snodde var eftersom jag träffa säkert mitt livs kärlek för just den studen. andra gången som jag minns så dog Johan och nu 3:e som jag minns så aah.. polacker och de. knas alltså, ska sluta sno tamponger...

annars så ska jag plugga nu typ, sjukt mycket. hade nyss prov i trafikkundskap, ska ha idrottsprov imorgon, dessutom ska jag cykla för ett MVG imorgon bitti. och sen har vi matteprov på torsdag, och jag vet inte vad mer! skult mycket iaf.

p-stav


wuhuhuhu! ja är trött och hungrig... klockan är 07.00, jag börjar kl 10 över 10 men blir tvingad in till stan för att sola. vill inte, orkar inte. men gör det ändå. pallar inte skolan idag, men måste in, undra om man ska gå på trafiken lr inte? joo... annars blir det nog inte mycket som händer idag.

jag hatar min p-stav, jag håller fan ingen koll över huvudtaget om man ska få lingonvecka lr inte. det roliga var att under veckan som polackerna kom så fick alla det ungefär samtidigt, inklusive mig som inte haft det på ca 3-4 månader?

nu äre så att många frågat mig om hur bra och farligt det är med p-stav. jag kan säga så här, jag tycker p-stav är skit bra! men, man har nållkoll på sin egen mens, men när man får den känner man sig 3 kilo lättare. okej NEJ! ni som hört att man får blodpropp och skit av det, det stämmer inte! ni minns att de frågar sånt i papprena? då föreslår de p-stav till dem, för p-piller är boven som ökar risken för blodpropp. dessutom kan du aldrig glömma p-staven på samma sätt som med p-piller, på de viset är också p-stav säkrare. däremot kan man gå upp i vikt, vilket inte är så uppskattat, men så äre ju med p-piller också :) så, nu har ni lite skinn på näsan för att kanske prova på en p-stav ? :)

tråkig jävla söndag


jag har verkligen sjukt tråkigt.
glömde berätta att jag var och firade Erika som fyllde år igår.
dessutom har jag kollat på Nils Holgersson nu i nån timme och kökat lite, vet inte vad jag ska göra idag.. alla är så sjukt tråkiga. målade nyss naglarna också. en ska väll ta en dusch eller nått så att några minuter försvinner.

en sak jag fnderar över är hur man sårar en människa mest. alltså, är det att säga eller skriva saker till personen så att den grinar sönder? eller göra saker som får personen att må dåligt? eller är det att helt enkelt ignorera personen och skita i allt?..hmm..
alltså,grejen är att det gör stört ont när någon säger någonting som får en att må dåligt, men då vet man vad personen tycker och man kan komma över det för man vet vad det handlar om. men om en person gör någonting mot en då? det gör ju också ont, men det går ju att undvika den personen och gå omkring och vara rädd tills man tar sig i kragen och slår tilbaka. jag tror det gör mest ont om man ignorerar någon.

många personer nu för tin är så utliga och vill att alla ska veta vad som händer. men om man t ex inte publicerar saker och inte visar någonting så vet ju personen ingeting om vad somhänder. om man bara lämnar. skulle det hända mig så skulle jag nog må ganska dåligt. fast nu äre ju så att jag oftast inte bryr mig nu mera, om jag inte nu tycker om någon och någon av dessa tre grejer händer. men att bli ignorerad, då vet jag ju inte varför, eller vad den andre tycker. så därför tycker jag nog att det är bästa sättet attf få någon att må dåligt.

huhu.... jag mår dåligt av mig själv, jag måste börja höra av mig till de jag verkligen vill prata med,....

SÖndaaaag


jag är helt jävla slut idag alltså. sov till kl 1, nu e kl 3 och jag har nyss orkat ta på mig kläder. ska fixa naglarna och ta en spa behandling idag är det tänkt. men jag har goda nyheter, äntligen har jag min egen data. jag fxade internet på den idag, men nu har jag en sjukt lång sladd som går över hela lägenheten. haha, men sånt man får ta. sen blir det skola imorgon, kan vara skönt att få prata med alla, måste också gå till skolledningen för att en lärare e cp och tänker ge mig IG i kursen för jag missade 2 lektioner när jag va ed polackerna, jävla idioti!

:'(



då ar det dags att lämna av polackerna, vilket jag sket i om det var min, men alla de andra :'(
och självklart regna det, kunde inte bli bättre. kommer sakna de flesta. men som sagt "see ya soon!" men det är fan 3 månader till Augusti, det är långt. kommer sakna alla och nästan glöma bort min polska som jag lärt mig, men jag ska sitta hemma och öva. haha!
fick höra att det var lite gulligt hur jag och tjejerna mimade dialogen mellan arandra medan de satt på bussen och vi väntade på at de skulle åka iväg! kommer sakna dem, men vi ses igen i Augusti<3

sista kvällen








denna dag hände inte mycket. vi åkte till gamla *Uppsala och kollade runt och sånt. sedan åkte vi till Sara och grillade. jag lyckades göra en kolbit av köttet som jag gav till mi polack som var lite för full. på 3,5or¨dessutom. herre gud nu ska jag skrivaen lista på vad jag hatar med honom:

1. han går jätte nära, nästan precis dit jag ska gå
2. han säger dumma saker
3. han smaskar

blää.. dessutom äre ingen anna som gillar honom heller. men nu har han åkte hem iaf!
jag lärde mig polska av Ania och Angelica, fruktansvärt söta tjejer so jag dessutom ska åka och hälsa på ige nu i Augusti! kommer bli as nice.
men efter en kväll hos Sara så var vi hemma till 11 eller 12 tiden. så jag sa till polacken att gå och lägga sig medans jag sprack ut för att prata lite med Jonas. efter ungefär 1½ timme eller någonting så åkte jag hem igen och sov för att vakna tidigt och lämna av polacken.

Stockholm m polacker igen






åkte till Sthlm idag med Polackerna igen. kollade på cosmonova och vandrade omkring i stan efter att ha kollat på gamla stan. sedan åkte vi till Uppsala igen och var helt slut. då bestämde vi oss för att åka till Hanna och kolla på Eurovision och se om Sverige kom med, men de gjorde vi inte. sedanåkte vi hem. och Alla hatar min polack. fy fan...

Uppsala m Polacker


idag blev det rundvandring i Uppsala med Polackerna. inte så speciellt skoj. hade nyss haft en rundvandring på historian , så vi upprepade i stort sätt de han sa. efter det så fick vi sitta i parken ett bra tag innan vi skulle åka och kolla på musikalen. den var faktiskt bra! if I was a rich girl tralalalalla....

tisdags party











denna tisdag var i vi skolan me polackerna, mycket trevlig dag där vi hade rundvandring (inte för att det fanns så mycket att se) men pollarna verkade uppsakatta det tror jag (?). efter en lunch och annat så hade de redovisning om saker som hänt de 8 månader som vi vart ifrån varandra, jäklans kul! vi missade både bal och uppträndanden. sedn var det vi som skulle göra grupper och sedan baka tårtor! och vår grupp vann för bästa storyn bakom tårtan
citat: Ja, våran tårta visar alltså att polackerna har kommit till Sverie. i allt det vita är snön i Polen och den gula solen är Sverige. och alla svarta prickar är polacker som springer omkring i det kalla, men i mitten av solen eller blommans finns 15 prickar som kommit till Sverige och det är ju alla ni!

och med den vann vi en Ahlgrens bilar påse.

sedan till det intressanta. vi åkte först hem och packa våra grejer för övernattning hos Amanda med Filippa, Patryk och Kacper. sedan ble det en hel del dricka som jag fixat. och mycket annat. nr alla dragit hem utom vi så blev det lite sanning eller konka, behöver jag berätta mer? haha

sedan så satt jag och Filippa i Partyks och Kacpers rum och snusa bak. efter ett tag kom killarna in och lag sig vid och och prata och gosa lite... eller? ;P
blev mysigt iaf och jag och Filippa satt där och pratade kyssar, storlekar och annat som har med sex att göra. och mitt i smeten undrar Kacper vad "puss" betyder. och det första vi kunde komma på är att det betydde "boll" så kasta vi omkring en boll innan vi bestämde att "puss pusss" inte fick vara i rummet. var väll lika bra så de inte visste vad vi satt , eller jag satt och kommenterade där i mörkret. ;)

sen gick jag och Filippa och lag oss. och det var en jävla natt. hon skrattar när hon sover :O ?

Skansen



















idag var vi på skansen med våra Polacker, en ganska så tråkig dag må jag säga. fört och främst så satt vi och lyssnade till någon som paratade om kyrkan och lite allmänt om Skansen. sedan gick vi till skolan där hon berättade lite om hur det gick till och vi satt vid pyttesmå bänkar. efter det fick vi lite egen tid så jag , Filippa och Amanda drog iväg till nått ställe "akvarium" eller vad det nu hette. och kolla på lite djur! jätte trevligt. en skulle vi ut på stan, men det var inte så mycket som hände där. jag köpte 3 nagelack och leta efter nya skor som jag inte hitta, så ska försöka tigga lite pengar av pappa och fråga om jag kan få köpa ett par skor för mina gått sönder. efter det så verkade våra polacker inte vilja göra någonting. så vi försökte komma på någonting som de kanske skulle vilja göra när vi kommer hem till Uppsala igen. och då kom jag på en brilliant idé om de ville spela Biljard, och det ville dom!

så där spelade vi i ca en timme innan vi drog oss hem. nu ska jag måla mina naglar och planera lite inför morgondagen. får helt enkelt se hur det slutar!

Amandas place









SKÖNT! det blev ingen tur till Ylva och hennes sommarstuga som jag ville visa. däreomat var det spö regn och jag och Daniel åkte till Amanda för att grilla. och där satt Patrik, Kinga, Angelica, Kasper, Amanda och Filippa. hade det sjukt roligt genom att baka cup cakes och käka både lunch och middag och min kyckling blev fenomenal jämfört med Filippas och Amandas kolbitar, haha!

sedan blev det dricka och massa studsmatta och alltså, vad ska jag säga, hur roligt får man ha på en studsmatta egentligen. utan att ens prata med varann så tror jag nog att är man 4 pers, lulliga, har en cigg i munjipan och en hal studsmatta som gör att man drar ner varandra så borde det finnas regler för hur mycket roligt man får ha!