Gott nytt år!

Emmy is here!
börjar men att fixa oss till tusen och ikväll blire SKUMPA!
Ha ett bra nyår gott folk :)

DAMP


ååååh!
satt i kö på E4an i ca en timme nyligen! jävla trafikolyckor säger jag bara! skulle ut och övningsköra med mammsen, men så mycket han vvi inte. fått in det här med att backa runt hörn och parkera ba :)
kunde inte motstå frestelsen att köpa lite tjejsaker! hähä ;)



halkbanan gick fin fint och det var inte så farligt att gå upp 5 imorse tycker jag! däremot var det ju en utmaning att hålla sig vaken när gubben prata, haha! men de e ju en annan femma. nu är skiten gjord iaf.

ska fortsätta kolla efter en bil nu. ska ringa några samtal och prata av mig lite hade jag tänkt. knappt pratat på hela dagen... känns inge bra, håller på att bli deprimerad! :O

buhuh

skjut mig någon!!!!!
jag vill inte gå upp kl 05.00 imorgon... jag går upp tidigare en 06.00 max 3 ggr om året!
fy i helvete...
men snart har jag de där jävla körkortet! HÖRS!

CHECK






Städat rummet






Noppat ögonbryna







Duschat







Plugga................


´


om ca 1½ timme kommer Sara Andersson hit och då ska vi kolla på alla Pirates of the Carribean filmerna och tjocka i oss massa fetto mat :)
FAN SÅ NICE!

osminkad


hahaha, detta lär inte se bra ut!

sprungit naken genom hela lägenheten och letat efter hårklämmor och grannarna står i fönstrena och spanar. får väll bjuda på det då...

nu ska det bli mer te!

kom nyss från en skön dusch och har hunnit med att städa upp i rummet.

nu ska jag fixa mig lite och plugga kanske de va jag skule göra. sen ikväll kanske det blir en sväng till skolan för att spöka lite med "the girls" ;)


what to do

kom nyss hem efter att ha vart på banken sedan käkat kebab och tittat på film hemma hos grannen Maria. lämnade över julklapparna och det också. nu ska jag titta på den sista Pirates of the Caribbean innan jag går och lägger mig.

vad ska jag göra imorgon?

  • noppa ögonbryna!
  • duscha!
  • städa rummet!
  • plugga matte!
  • plugga teori!
  • lägga mig tidigt!

fan ta dessa saker....

usch


kom nyss och tänka på den lilla killen Alex..
En gång berättade min barndomskompis för mig att när Alex var väldigt liten hade han sagt ungefär så här "Mamma, förr så bodde jag i ett blått hus och var gift, men vi hade inga barn..."
gick nyss igenom hans facebook och märkte att väldigt många hade komenterat "hoppas du är i ditt blåa hus nu".
har kommit ihåg det här i säkert 10 år. har hört det en gång och kommit ihåg det. jag som har ett guldfisks minne, haha.

ha det bra Alex, hoppas också du är i ditt blåa hus :)

skiter man väll i


tappa telefon och nu ligger den under sängen och jag når den inte, men det skiter man väll i!
DÖÖÖ åt alla människor som smsar 5, 6, 7 , 8 på morgonen och tror man är vaken!!!
DÖÖÖÖ åt mitt rum som skulle behöva en storstädning igen eftersom att jag nästan aldrig är hemma och tar tag i skiten...
DÖÖÖ åt att jag inte är 100% frisk efter alla tabletter...
DÖÖÖ åt att jag är en liten bitterfitta på monarna!

blackhead eliminating


nu jävlar ska jag se om dessa produkter funkar, fick det i julklapp eftersom att jag inte har några ansiktsprodukter, önskade mig det och fick välja själv t o m. nu hoppas jag de här jävla prickarna försvinner. sen ska jag troligen börja med en annan billigare produkt som tydligen ska funka skit bra på fet hud (kan vara skönt under en svettig sommar t ex). aldrig provat den så vet inte själv.

just nu luktar mitt kära ansikte kemikalier från basiron. kommer bli bra det här :)

basiron


nu ska vi se vad salvan går för. bye bye finnar och porer!
jag kör på 5%. 10% blir det om denna inte hjälper. 99 kr på apoteket :)

GÅ VECK!

jävla förkylningshelvete försvinn!!!!!!
ont i halsen på julafton och feber?
dagen efter feber och snora som ett as (även julafton)....
idag snuvig och hostig..
ni blire hårdhanskarna. har vräkt i mig vitlökstabletter, c-vitamin och en massa andra vitaminer, dessutom te så man kissar på sig. nu silverte varma kläder så jag svättas hela natten och känner mig grisig, sen är jag fan frisk!!!

ut och göra lite nytta



bajs vad jag fick tråkigt nu när jag kom hem...
kanske gå ut och ta en långprommis med telefon och njuta av det fina vädret ?
Maria lärde mig att sätta upp håret i en shal/sjal/chal (hur fan stavas det?)
as snyggt och kommer att sl¨å till hårt sommaren 2011. I like it! GANGSTER!

min bästa vän


ska jag vara helt ärlig har jag faktiskt ingen bästa vän. det svider att höra men jag tycker inte att man ska sätta titlar på sina vänner. däremot har jag vänner som står mig närmre än andra och de vet själva vilka de är och de är de absolut bästa vännerna man kan ha! och så är det med alla vänner jag äger och har :) <3

min första kärlek



Ja ni! "första kärleken" haha... vet inte om jag riktigt minns den.. jag minns iaf att första gången jag var kär i någon gick jag på lekis och blev kär i den då jätte söta Jesper. fast mycket mer än så blev det ju inte, haha!

i ettan minns jag att någon för första gången "fråga chans" på mig (inte för att jag visste vad det betydde) "ja" svara jag och plötsligt var jag ihop med Viktor och pussades ute i skogen. min vän Ida blev ihop med hans kompis Stefan (min granne). så gulligt! sen gjorde vi slut allihopa och blv ihop och så under kanske ett halvår eller liknande? minns inte hur länge de höll på. sen jävlar bestämde sig jag och Ida för att säga "nej" nästa gång de fråga och då blev det krig vill jag lova!

hmm.. sen har man väll vart kär och ihop med killar lite till och från bara för att Ida eller någon annan av mina vänner blev ihop med någon. sen nån gång i 7an blev (känns så töntigt att säga "tillsammans".. tycker inte det räknas som "förhållande") jag ihop med en som hette Linus. Kan väll inte påstå att jag va sådär jätte kär eftersom jag i slutändan va "otrogen" och sen vare väll inge mer med det. Så seriös har jag vart när jag vart ihop med någon.

Sen minns jag att jag va jätte kär i en kille som hette Richard, lovar att ha va prinsen i mina drömmar, klicka dirrekt! :) men sen va ju han aldeles för självupptagen och 2 år senare sådär så lag jag ner honom. hmm.. sen har jag faktist skippat att vara kär i någon. Mikael minns jag eller "snyggast micke" (hahahaha) kunde jag ha blivit kär i om jag inte fantiserade om Richard helatiden (hihi). sen visade ju människan vilket svin han var och det gjorde ju saken bara lättare. inte förns NU kommer han och "kan inte förstå" varför han dissa mig. men det förstår då jag! jag va en töntig liten fjortis som inte visste bättre. Så den människan tycker jag kan fimpa mig minst lika mycket som jag fimpat honom. Så om du läser detta Micke och fortfarande förstår vad som hände mellan dig och mig kan du ju läsa några gånger till. jag var helt enkelt kär i någon annan och du var ett svin :)

så nu har jag vart kärleksfri några år och helt ändrat attityd. Har gått och blivit betuttad i en riktigt fin en :) och han är då inte bara någon toyboy för mig som de flesta andra verkar ha vart. han är för bra för det ;P

blubb blubb

julklappar

shooooes!


3 halsdukar, 2 mössor , 1 par vantar


presentkort, stenar till naglarna, maskara
ögonskuggor från pashion


nagelack, hår serium, ansiktsprodukter och värmespray

julafton

"från oss alla till er alla en riktigt god jul :) "




ut och kriga!


nu jävlar ska jag ut och kriga på mellandagsrean!! hörs när jag kommer hem... OM jag kommer hem ;)

schnygg som få


hej hopp!
fy fan vilket dregg jag är just nu, får titta närmare på stavningen imorgon ;)
kom nyss hem från terassen där det var en massa trevlga människor!
åkte dit me Mariiah, blev sminkad och eftersom att jag fick hårfäg i julklapp så har jag även blivit "mörkhårigare" nice ha? ;D

får berätta pom julafton imorgon och lägga ut bilder. kan ju säga att fullmånen lyckats släppa verkar de som (eller va säger du Andréa? ;) ) "MR aspackad" ringde igår (passar ju bra eftersom att jag är " MISS aspackad" för tillfället) och skröt om sina julklappar, saknar'n! SÅÅ SÖT<3 nej ni! nu äre läggdags !
natti natti

Presenterar mig själv


haha, DÖÖÖÖÖ! Gu' så täntigt, men kör till..

Hejsan hej hej, Sofié Andersson heter jag. född 27e september 1992 (lägg de på minnet). Bor i en äcklig liten håla som heter Tierp.. har lovat mig själv att flytta här ifrån så fort jag har chansen. min kära mor är från Filippinerna vilket gör mig till halv asiat. pappa är svensk och det va honom jag blev lik.
ja nu när man är 18 är ju KRUGEN-livet ett faktum, körkortet är på ingång, så också en bil.
Jävligt dålig förlorare! den kille som lyckas spela klart monopol med mig blir troligen den killen jag kommer gifta mig med i framtiden (haha).
har så gott som allting planerat för hur jag vill ha det senare, funderingar på utomlandsresor och annat spännande. får se vart det bär vägen :)
älskar spontana händelser, men däremot grubblar jag liiiite för mycket och så gör jag ingenting utav det.
hmm.. jaa.. enligt mitt horoskop är nackdelarna hos mig... att jag är flirtig(?) kan inte se det som en nackdel.. player(?).. inte om jag vill ha honom.. blir lätt deprierad om kärlek inte är besvarad.. OJA!..
posotivt: livlig fantasi.. mycket livlig! även om jag inte alltid delar med mig av den ;).. kärleksfull.. om jag tycker om någon ja.. osv osv

brukar oftast säga vad jag tycker! men jag tycker att kan man inte säga nått snällt kan man lika bra hålla käften och de gånger man måste säga nå dumt ser man till att den andra personen är helt med på noterna (hatar jag dig så är det bara att acceptera). skaffar helst min egen uppfattning kring folk, blir bäst så. visserligen blir jag påverkad av vad andra tycker, men det är fortfarande mitt val i slutändan :)

nej nu ska jag fira jul! HÖRS!

följer med strömmen

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Min bästa vän.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Mina föräldrar.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

tja.. varför inte?

bästa med julen








... är helt klart att jag vet att jag kommer få alla de stora julklapparna :D
(hårda paket) grr ;)
JAG HAR LYCKATS DUbBELBOKA MIG PÅ ANNA'N DA'N!
men det ska jag lösa, med alltingen en höger eller vänster, eller kanske båda? på med boxningshandkarna för fan! inte nöjd förän kvällen slutat med en "knock out". annan dag jul kommer bli grym i vilket fall!

slut som människa




Hej mina vänner!
fy fan, är helt jävla slut.
åkte ju in till stan igår för att shoppa lite julklappar och annat med Sara. gick som på räls. efter det gick jag till Andréa, hon och hennes vänner skulle kröka i k'llaren och där satt jag och tittade på ett tag innan det blev full rulle hem till Mr för att sova.

på morgonen åker han till jobbet och jag, död som en torsk sov vidare och blev väckt när han kom hem igen. sen att man blivit spammad på telefon är ju en annan femma.

hem bar det och jag gick till Maria för att vara barnvakt, och det kan jag säga inte alltid är det lättaste! stannade där ett tag. gick hem och slog in de sista julklapparna, as förbannad sprang jag i alla affärer jag hitta för att köpa det jag missat. även tigga till mig lite fler julklappar (vilken ängel jag är).

imorgon jävlar är det jul och jag ska få öppna och ha nytta av alla fina julklappar :D
PUSS PÅ DET

stress




jag hatar stress, fan va stress de va i trafiken och fan va stress de e nu!
hörs senare!

lövly

har kollat på kung-fu panda. älskart!
nu ska här sovas, imorgon är en ny dag.
ska upp tidigt för att köra, sen ut på stan med sara, får se om det blir källaren hemma hos Andrea sen också.

miss you boy

duktig jag


när får man pris för världens bästa då? ;)

fan vad jag vart duktig! städat och legat i ett tag just nu! fan va jag är grym!
skulle kunna slicka på golvet, helt cleant! fixat fram ljusstakarna också, behöver sussi för att få fram de sista till mitt plast arbete. nu ska jag plugga lite teori och matte, sen är jag fan fullbordad!

vill icke

suttit på sten hårt golv i 2 timmar ungefär och kollat på film. shit va jag har ont, kan inte röra mig. ska fixa julmys här hemma.. och jag är då fan inte sugen på julafton. ingen julkänsla alls. ska städa också, och det vill jag då inte göra.
tror inte jag vill göra nått ässå. spikmatta och dusch ska det vara, men istället teori, matte städning och bajs.
:)
hejs!

tråkigt



jag har ingenting att göra!!!!!
ska ringa och bóka halkbana snart tänkte jag.
så jävla tråkigt när det inte finns nått att fördriva tiden med.
ska plugga lite teori eller nått...
ledsen..

bilkåt

Andrea och jag kollade på bilar igår. jävlar vilka snyggingar! otrevliga bilförsäljare "lite för många nållor efter den där 2an för er tror ja, hehehe"
käften gosse! jag och Andréa har smidit planer på hur vi ska bli rika. nästan gång kommer vi inte bara provsitta i en bil. vi kommer också köpa, inte bara EN utan TVÅ!... I VAR!!!
Min pärla <3
höll nåstan på att komma i byxan efter att ha satt sig i den här raringen. FAN VA JAG VILL HA'N!

:(

Hej
jag vet inte om jag ska skratta eller gråta just nu. allt är bara så jävla surt.
ni vet när man tycker om någon? sen upptäckerman att människan kanske inte tror att man tycker om den personen, eftersom att man inte visat nått? eller sagt nått... så jag känner mig urusel som människa!
jag vill ta allting face 2 face men då svarar han inte! inte när jag ringer, inte när jag skriver.. och JAG! det är MITT sätt att bete mig på som är fel. visserligen är han jävligt dum som inte svarar... och kanske är det bara jag som överdriver?
men jag tycker om honom. och de har jag gjort ett tag även om jag inte ville erkänna det då.
hur fan ska JAG bevisa att JAG tycker om honom och han inte bara tror att han är nå ligg för mig? eller är de karma som straffar mig eftersom att jag tidigare sagt "neeej, men jag vill inte bli tsm, jag vill vara singel, jag har planer som inte får rubbas" osv osv?
jag känner mig så vilsen...

naken



Hello snyggingar!
känns mig sjukt naken/handikappad/funktionshindrad hela dagen. GLÖMDE MOBILEN HEMMA!
värsta jag vart med om, och alla kommer och skriker "VARFÖR SVARAR DU INTE PÅ MITT SMS/SAMTAL?"
ja herre Gud, fins inget bättre än att vara tillbaka i sina egna strumpor just nu när mobilen finns i bhn. inte så farligt som jag först förväntat mig :)

ÄNTLIGEN ÄR DET JULLOV!

inte nöjd





sjukt missnöjd med min situation just nu!
jag vet inte vad jag vill längre, först vill jag sen vill jag inte.
ska pappa köpa bilen till mig eller kommer jag uppfattas som en "wanna be" med den?
billig och ser inte ut som en skrohög på bilderna som alla andra när man fick en budget på 15 000 kr.
"det blir din första bil så du kan inte förv'nta dig den allra dyraste och bästa bilen"
nehe.. jag som ville ha en audi A5 sportback vit... eller en svart peugeot 206 cc... eller en volvo s40n....