1000

Tjooo!
detta är inlägg nr 1000, hehe nice huh? Tänkte ladda upp lite bilder från juldagsnatten, hade en riiiiiktigt rolig kväll med gänget :) drog på en ganska lam efterfest, men slutade bra iaf och det är det som är huvudsaken. jobbade dirrekt dagen efter.. ja ni kan ju tänka er hur jag mådde hela den dagen... trodde jag va döende fan!




Idag va jag brudarna på stan. hade sjukt mysigt, Gick åch käka med Andréa på BK och bytte några ord (som vanligt) alltid en massa bullshit, pojksnack, sex, vansinne och andra helt okloka ideer, hehe. Sen kom också Erika, så sprang omkring med Viktoria och en annan tjej, som jag tyvärr inte minns vad hon hette. Kan ha hetat Sandra :) däremot kan ju jag konstatera att rean SUGER! köpte ingenting från rean utan körde på det nya sortimentet för att det inte fanns nått snyggt.. irriterande! blev:
- en brun skinn jacka
- ett par nya skor
- en röd kappa
- nyårsklänning
- en stickad koffa
sååå nöjd med allt jag köpt :) nu har jag planerat att få mig lite sömn, blev inte så mycket sova i natt asså. somna kanske runt 4-5 tiden och vakna runt 10 tiden kanske? skulle behöva sova fram till 3 tiden på dagen känner ja hahaha, äckta lat. men dumt att klaga, får lägga mig tidigt idag istället :) en helt perfekt ledig torsdag! när det blir så här trevliga dagar är det fan roligt att vara ledig. behövde verkligen den här dagen! Tack mina söta vänner <3

Jag och Andréa hitta skönaste tröjjerna, hahaha
God natt på er!!

Love is in da air

Heeeej heeeej! :)
åh, hade skönaste samtalet med min lövly Andréa, åååh den bruden kan verkligen skruva till mina lösa skruvar. jobbade idag (ovanligt?) va fullt hå hela dagen och de va så sjukt skönt! hann inte sitta ner en enda gång, ingen rast heller för den delen, I said whoooot?! men men, mer betalt för det man gör, håhåhåhåhå!

Right now sitter jag på sängkanten och kolla på "grabben i graven bredvid", man kanske skulle ta och bli biblotikarie och gifta sig med en bonde, minns inte vem jag snacka med men någon var det och då kom vi fram till att jag skulle skaffa mig en liten ladugård och ragga dit lite snygga killar. eller ska man vara med i "enssam mamma söker kanske"?

Alexander är ju på G menar ja ;)
åh nyår snart ni vet... ma gooood, va ska jag göra? :S hunney lämnar mig i Uppsala UTAN nyårs kyss, vilket svin! ska stämma människan... ;) neeej då, får bli en "start på det nya året kyss" istället. hihi myyyysigt. still no lägenhet :/ börjar nästan fundera på att skaffa en 3a... såg ut att hitta jävligt fina på kvarngärdet, men det är ju hyran som spökar. men det löser sig. Andréa och jag disskuterade att hyra en 5a, dela med 2 andra galningar. kan ju bli fett! Ja ni kan ju tänka er festerna, både för, efter och huvudfesterna! GALET! meeen, hur blev det med privat livet där då? näe... äh, det löser sig :)
ska på stan med Erika imorgon. kommer bli så mys! blir nog en fika med Andrea senare också. fullt med bullshit, sånt är vi bra på ;) ska in i duschen nu och fortsätta dunka till "no stress". here it comes:
POSSSSS

Back from heaven

Heeeeej pussgurkor där!
saknat min obefintliga uppdatering? borde jag få ett slut på latmasken i mig? hehe, ehmm... ja.
grejen är att jag hade en liten data pause på 3 veckor, garanterat de skönaste veckorna i mitt liv! har ni någon aning om hur skönt det är att inte veta vad någon annan gör? och hur mycket mer det finns att berätta och prata om när ingen läst ditt livs historia på facebook. ärligt talat, I'm back to old school!

förövrigt då... har fan inte hänt så mycket. har partat en del och lärt känna nya människor, sjuuukt trevliga människor faktiskt, men vi är under smekmånadsperioden just nu, eller den börjar snarare ta slut så snart kommer det infinna sig en liten svartsjuke/misstanke/gräl -period. men så snart den är över så kommer allt rulla som på räls, bara att bita sig i tungan och stå ut, eller vad säger man ? ;)

är fortfaande på jakt efter lägenhet i Uppsala, så om någon vet om någon hyresvärd, kanske privat? så skulle det vara huuuur bra som hälst om ni kunde kontakta mig och ge lite förslag! förhoppningsvis har jag en lägenhet snart och då kommer ALLA mina problem att lösa sig sagta men säker, och för det andra: "jag får alltid som jag vill i slutändan", satt... håll hårt i hatten för även om jag kommer få vänta ett år, 2 år, ja kanske till och med 10 år.. nej förresten jag väntar fan max tills jag e 25 sen tar jag nog min näst bästa kärlek i livet. Yes ni hörde rätt. Sofié got a new crush. Sen om vi ska se det som nått possitivt är en helt annan femma, det är förjävligt! det är tammefan inte någonting som stämmer i skallen på mig!!! har nyss tagit mig igenom 2 månaders perioden, nu inväntar 1½ år innan jag vet om de e äckta eller bara bra.

nu ska jag lägga mig, C YA!