What goes around comes around

Tjo babe!
Hittat skönaste låten, kan inte sluta lyssna!!!! Lyssnade på den  i Davods bil till å från Götet, har jag ens sagt att jag drog till Göteborg i helgen? sak samma, jag va där och jade hade en grym lördag! åkte fredag natt. Kombinationen sömnpiller/åksjuktablett resulterade i 6 timmars sömn non stop! hade tydligen sparkat Davod så han höll på att köra ihjäl oss, men dont blame me, I was sleeping ;) åkte till Patrik och Cissi och gjorde oss i ordning innan vi drog till det möte som vi skulle på.
Hade en mysig dag och lyssna till inspirerande ord by: Markus Dahlgren och en andra massa människor. begav oss ganska snart hemmåt och jag höll mig vaken hela bilresan faktiskt! fick även köra nästan halva vägen mitt i natten. min första långturskörning mitt i natten :) 25 mil ungefär, men det gick bra!
nu hade jag planerat att dra till jobbet, så jag lämnar er med en GRYM låt  med skönaste basen.

Skare va, så skare fan vara ordentligt!

Tjenare tjenare!
wow vilken helg! helt sjuk, men fan vad rolig den har vart. Fredag blev det filmmys med Hanna, igår blev det Terassen med Manang & Victor. Eftersom att det alltid måste hända någonting dåligt under min och Mariiahs utgångar så va ju kameran tvungen att bli borttappad denna gång. förjävligt, alla bilder från kvällen skulle jag velat sett nu! Träffade även på 2 arbetskolegor som jag också drog på "efter fest" med, vet inte ens om man kan kallare det. Blev rejält påkommen när jag vandrade mot Gillet imorse, försökte leta efter Mariiah & Davod, som "skulle vara på Gillet" men så dyker Victor upp och frågar mig om de va hemma för att de inte va på Gillet, kommer väll få höra både det ena och det andra ett tag fram över. Jobbade fram till 22 och nu är jag bara helt slut! måste vakna tidigt imorgon och ringa Wesslandia och fråga vilken tid jag börjar imorgo.. höhö.. va kul....

Avslöjad

Ja... det är någonting som jag måste erkänna faktiskt. jag har burit denna hemlighet i 5 år.. Jag har en son vid namn Jason Jr, men vi kallar honom "lill Jay". Fick honom med en världsskärna (han vill hålla sig anonym) meeeen eftersom att han inte vart med och uppfostrat honom kan ju jag skvallra, för ni kommer inte berätta vidare, visst? men innan det kan ju ni få chansa vem ni tror det kan vara :)


Jaa! men ni ser väll min charm i det lilla trollet ? ;) Yes, rätt! Idol aktuella André är pappa! Gitarr går liksom i generna och ja ni ser nog fler likheter än vad jag gör. Men resten står ju jag för! Har ju som sagt lärt han allt jag kan - detta är resultatet.

.......... hahaha! sjukt söt unge

HALLÖJ!

Men herre min gode gud, jag är lessen! förlåt för en helusel uppdatering utav mitt liv, men det händer liiiiite för mycket för att jag ska ha tid åt mig själv ens. jätte tråkigt. hinner inte med ett dugg. står mellan 2 arbeten, måste hinna umgås med mina vänner och ja, sen är jag ganska lat å ;) Men jag lever! grävde ner mig ett tag i allt för mycket kännslor och tankar, men som tur é har Ultimate survival lärt mig hur man tar sig ur kvicksand. Få inte panik, gör så små rörelser som möjligt och dra i allt runt omkring dig för att komma upp. Så det är lite så jag ligger till just nu. Så det som skett de senaste veckodagarna är någonting vi bara kan stryka och glömma bort, för nu rullar jag en ny kula :) jag vet jag är självisk. Nu iaf ska jag försöka att få i mig lite mat, efter det ska jag kolla lite på TV och sen sova. ska jobba på hemtjänsten imorgon... döööh, blir säkert skit kul, lite opepp bara för att kliva upp 05.00 imorgon!!!!