MÅR SÅ JÄVLA BRA, BRA, BRA, BRA!

Oh my! inte vart så här slut på länge! väste, energi och sömnbrist visade sig efter mina cirkus 5 km. skulle sprungit 2,5 men eftersom jag legat i feber ett tag med en förkylning och vart förstoppad i alla jävla hål jag äger så... kändes liksom inte okej att "slemm flåsa" förbi alla som gick på gatan, så vid varje person jag såg blev det en liten omväg... och UTAN att stanna en enda gång! jag är fan stolt över mig själv :D

så nu blev det lite sit-ups, benböj och armhävningar. bara rygglyften kvar innan jag total deckar i min säng, så sjukt trött.´sen har ja lyssnat på bandit rock hela veckan, "så jävla bra" satte sig på hjärdan DIRREKT!

what-a-day!

Shuulululu! åh, asså ABAS! snubben skrämde livet ur mig idag!! på vägen till kontoret efter en arbetsdag ringde det på hans mobil och han börja snacka om att någon vårdtagare hade anmält mig för att ha snott 3000 kr som låg på köksbordet, så jag skrek och flängde "JAG GICK INTE ENS IN; DET ÄR OMÖÖÖÖJLIGT!!!!!" världens pokerface och djupa rösten, klart man går på det? sen sitter jag där och mummlar och kom på att han försökt lura mig en massa andra gånger under dagen så till sist sa jag "du driver med mig, visst?" och självklart... "du skulle sett din min, hahahah".. eeh..

shit, människan borde bli typ försäljare, skådespelare vad som helst! aldrig blivit så lurad som jag blev idag, kunde ju trott de va första april. Damn! hahaha, de va ju rätt kul ändå.

Taggar till för Sverige!

Hejsan hej, hej! nu är det jag som taggar för att dra ut på roadtripp i Sverige med kära vänner! skulle egentligen åkt med klasskamraterna, men så blidde det  icke. jag var inte snabb nog och får skylle mig själv, men då kom jag på den brillianta iden att knåpa ihop en resa själv med några andra, kanske ses vi alla på samma ställe? :) blir ju bara roligt i så fall! ser ut att bli Malmö, Ullared, Göteborg och det borde ju göra susen. kommer bli så kul om vi åker, nu gäller det att göra reklam för kontaktlistorna, haha! puss på er, måste sova. ska på middag med Manang och Kurtan imorgon!

somebody told me that you have a boyfriend who looks like a girlfriend

Brum brum! har kört bil och lyssnat på rock hela dagen, think I found my thingi! sen fick jag den goda nyheten- LÖN! mycket jobb o slit har änligen visat sig i plånkan. "så det är såhär det känns att bli rik?". hade en grym dag på jobbet, börjar komma in i allt just nu och det känns minst sagt bra! finns däremot ett hus som jag gärna besöker många gånger om.. wonder why ;) ? nu blir det en kväll där jag zappar mellan kanalerna, sjunger på "damn I'm a sexy bitch" i duschen och räknar mina skönhetsfläckar (?) nått sånt, men vi hörs imorgon igen!

helt slut

hej hej. fy fan vilken dag jag har haft. har varit helt borta hela dagen, kanske för att jag inte fått sova nått i natt. min hjärna fick för sig någonting och sen ville de inte stänga av sig. som tur är finns det människor som ställer upp i alla lägen. nej nu ska jag nog sova.

tysta leken

Kom nyligen hem från en dag spenderad hemma hos Hanna. trots att människan inte kunde prata så blev det en perfekt dag med massa film. Kunde faktiskt inte bli en mycket bättre dag, synd att hon är sjuk bara. hur som hälst har vattenfallet i min näsa slutat rinna och förvandlats till nått slags klister som gett sig fan på att täppa igen alla in- och utgångar. tror min hjärna kommer att explodera fan! och imorgon tar allt det roliga slut and I'm up for work again. ska kolla in lite bilar på blocket nu ja, pappa och jag har nämligen en väldigt viktig diskussion kring mig och min blivande bil, grejt? BOUUUHJAAAH! hmm, en audi rs8 då? bara en halvmiljon pappa, värsta rabatten, pleeeeeeaaaaasssss!!!???

@ Berntas house

Jag och Mariiah va hemma hos Bernta igår och myste framför TVn. det är så bekvämt hemma hos honnom, trivs fan! käkade en massa glass och paj och allt annat som hör till. kollade även på deras valpar som föddes i början av ånaden, SÅ SÖTA! skulle kunnat sitta med dem i flera timmar och gulla. busfotta även Bernta när han somna, hihi!





Don't cry. say fuck you and smile!

Hallå där. fy fan vad jag mår just nu. känner mig inge vidare alls. blir nog bara en massa film och sängliggande idag. kanske en prommenix ute en vända, men mer än så får det inte bli. fy fan vad jag hatar baksmälla!!!! hade det mysigt hemma hos Emmy igår. blev en hel del skratt och det är väll det som avgör en kväll? nej ska man ringa Natta och fråga om chips och mys? så jävla skönt att ha vart ledig 3 hela dagar!!! behövde de här rehabiliteringsdagarna! på tal om skratt, hur brukar ni undvika tårar när ni skär lök? hahahah!

one way or another

Hej mina små söta! ikväll bör det av mot icke barnvänliga trakter, nämligen hem till killen som börjar på M och slutar på organ. Där sitter just nu en jätte full Emmy och väntar på mig, fy fan säger jag bara! ikväll är det kalas och jag och Emmy kommer stå för dunket! kommer bli as skoj. har alltid kul med den bruttan, nej nu har jag inte tid med det här, måste ju öppna första bärsen och bli rund under fötterna jag å!

hade tidigare idag filmmys hemma hos Bärnta med Manang <3

Pary, party!




Tjaaaaaaa! jag är så jävla taggad på partey juist nu att jag sprängs!  Inväntar några snygga pinglor till min lya nu och hoppas fan på att de dansar lika mycket som jag kommer göra. att mamma kommer hem struntar då jag i, nu är det fredag och jag knäppte just min första kalla. kan ju bli hur bra som hälst! så synd att de inte är nå fint väder, kunde vart ute i Uppsala parkerna och dragit gärnet, eller om jag hade haft pengar så jag kunde röja min in i partyklubbarna och satt klackarna i taket. nåja, livet leker and I'm dancing on my own!

en helt vanlig fredag

Hello sugar babes! hur står det till i världen då? ingen död ingen född? bra bra.
kan ju börja undra vad som ska hända idag? planen på att sanera rummet och ratta in i duschen känns lite out of the map just nu, kanske bara jag som är lat? i vilket fall så så är ju jag ledig idag, så vad spelar det för roll om jag är lite grisig, ingenting som någon annan än jag kommer lida utav. nej, så kan jag ju inte säga. ska väll försöka få ordning på lite grejer nu så att jag kan ta helg! imorgon åker ju jag till Saras lovliga sommarstuga och nattar. tydligen så ska vi alla på semester i lilla Sverige, haha!

näsblodsbruden

halloj! Ooohuff, jävlar sånn dag jag haft. 3½ timmes sömn, bara för att jag jobba kväll igår, så dirrekt när jag vakna imorse så forsade blodfloden. och ännu värre var väll att den gjorde det dirrekt när jag kom hem också. känns som att jag haft den värsta dagen i mitt liv ungefär, så sjukt sliten nu. men är ledig hela helgen nu och ska unna mig en massa massa sömn! kommer bli myspys. så nu ska jag kolla ppå lite paradise hotel och sen sova. imorgon är det fredag och då jävlar ska jag dra ihop nått jag sent kommer ångra. vi hörs senare bad boys n' girls!

Hej jag heter Sofié och jag blir aldrig sjuk

Mosh! jahapp.. då kom min efterlängtade förkylning.. som jag längtat! jävlar!!!!! jag har inte rååååd med att bli förkyld i detta nu! att vara sjuk en dag, två, tre EN VECKA?!?! laddar upp med: alvedon, nässpray och nån kräm som värmer hela kroppen och sover med en varm tygbit runt halsen. hivade i mig ett glas C-vitamin nyligen och har tagit en vitlökstablett. usch vad jag rapar vitlök.

Jag: fan va jag rapar vitlök, jag som inte ens ätit nå vitlök(?)
Manang: det är vitlökstabletten...
Jag: ja justja, jag tog ju en sånn!

arbetsskada kallas det! men någonting som ändå klår allt...
Mariiah: ett fyrfarldigt leve för Davod; han leve, HURRA, HURRA, HURRA..!
(HURRA)
Mariiah: Oj, hur många gånger ska man "hurra" egentligen?
Vi: Antagligen fyra..(?)
Mariiah: Jaha! jag vet inte det ja, alla gör olika.
(hahahaha)

och hon kallar mig dum?

VADEN!

huhu, någon jävel landade på mig igår, så jag vet inte riktigt vad som sitter i klämm i min vad. hur som hälst gick det inte åt helvete igår! jag hade jävligt kul igår. det blev mycke dans och lite småsnack osv osv, så som en kväll ska vara. sen totaldecka jag när jag rullade hem vid 3 tiden och nu är jag redo för ett kvällspass på jobbet. Mariiah vill att jag ska skaffa gymkort på puls&träning, vilket jag kanske gör. fört var jag inne på friskis och svettis, men samtidigt är det ju väldigt många som går dit. men vi får se helt enkelt, ska titta förbi gymmet på måndag eller nått och sen får jag väl börja bestämma mig om vad jag tycker. kan bli skönt att börja komma igång med någonting!

En dag med mys och bus

här kommer lite bilder från en dag hemma hos MAriiah och Davod. satt på balkongen nästan hela dagen och mös :)





14 juli 2011

hej hopp gummisnopp!
har nyligen suttit och gjort ingenting och från det bytt upp mig till att faktiskt ta tag i min blogg. vet inte vad som hände, men plötsligt vart jag bara missnöjd över dess utseende och, tja.. men nu blir det lite ändringar på det!

jag är faktiskt ledig idag! kan man tacka gudarna för! men dock så trött. sovit nästan hela dagen och skulle nog behöva sova ännu mer. ska ju jobba imorgon och är helt slut. trots det ska jag och Mariiah ut på äventyr och nu får vi hålla tummarna för att det går bra för oss. 2 av 3 gånger vi vart hemma hos mig har det slutat med katastrof, så nu är det 4e gången och lyckas vi hålla all otur borta så kan vi ju börja med nya slutsatser. här är iallafall lite bilder från igår!





lost in time?

Hejpa hej hej!
HALLÖJ! nu är jag ute och cyklar, igen (så ovanligt av mig)!!! jobbade ju idag och var helt inställd på att jag har många långa dagar framför mig innan det kommer bli torsdag och jag får vara ledig. helt klart skulle det här bli den längsta veckan i världshistorien bara för att jag väntar och ska jobba. iallafall så sprang jag in i vårat rum och kollar i pärmen för att se vilka jag ska besöka imorgon och då gör jag upptäckten att det inte står mitt namn på ett enda schema´!!!(?) innan ni läser vidare måste jag säga att jag var jätte trött just då och jag kan bli den barnsligaste människan på jorden då. så sp jag började klaga att det va så jävla kågt av dem att glömma att jag ska jobba och jadi jadi, vet inte riktigt vad jag svamlade om där inne tills jag hör någon´säga " Sofié.. det är torsdag imorgon. du är ledig". say whaaat? ofta det redan är torsdag imorgon? jag trodde fortfarande att jag hade hela veckan framför mig och det känndes som en jävla måndag. allt det roliga låg så långt bort som kunde tänkas. så ja, de va väll tur att jag fick veta det så att jag inte dyker upp imorgon halv 8 på morgon. hahaha, det är ju till och med så att jag tycker jag är minsam.. går i min systers fotspår, haha!.

nej nu ska det bli en bar med skitsnack till de med Natta. kan bli en bra avslutning på lillördagen. :)

mallgrodan

hähähähä, nu jävlar är jag ute på djupt vatten.. and I love it! Sofeyfey.... nu är jag säkert den malligaste bruden i hela tierp komun, men det är visst inte alltid man lyckas uträtta någonting spontant som jag säkert aldrig någonsin tänk mig, jo ni! precis så är situationen just nu. men bra mår jag och bra har jag de! nu väntar en hel vecka med arbete, kul? nej! så det är bara tuta och köra hoppas på fint väder på torsdag! för då jävlar bokar jag och syrran in en bad dag hos Bärnta! :)

today is the day

Hello party people!
ja jag vet, min blogg design suger! vet inte vad jag ska göra med den riktigt? lite tråkigt att läsa sin egen blogg när den inte är snygg. jag ska iallafall vara barnvakt idag. kommer förhoppningsvis blir kalas skoj, men innan det blir det ett snabbt besök på mitt gamla arbete och det kan ju vara trevligt. hade det kul igår kväll med Natta. satt och snacka lite skit och sov i hennes båthus. tyvärr ville inte hon gå upp när jag väl försökt få upp henne efter en timme, så jag drog hem till Michelle och snackade lite samtidigt som jag inväntade bussen.
ska försöka få lite mat imagen innan vi går all in for it! hej svej!

Då drar vi oss



nu är klänningen på! köpte den här om dagen på Cubus, rea rea rea! haha
har inte sminkat mig på flera veckor känns det som, men det är faktiskt lite skönt att ha dragit på sig lite nu. känner mig faktiskt snygg idag. efter att ha lunkat omkring i svettiga arbetskläder, fettigt hår och osminkat så måste jag säga att... varför går jag inte såhär till jobbet? nej, får då skulle jag aldrig mer kunna använda mina kläder någon annan stans än jobbet.. life sucks! nej nej, WORKING life sucks!

den 8 juli 2011

Hej på er! tror ni jag blir tokig eller?, min data är helt CRAZY! fattar inte ett skit av vad den håller på med. provat alla virusprogram som säger att det inte finns nått virus på datan, sen återställde jag datan... så nu måste jag alltså nollställa den för att den ska sluta att hålla på som den gör, tror ni jag orkar det ??? NEEEEJ!

ursäkta mitt utbrått, hur som har jag jobbat för många dagar i streck tycker jag och nu är det fredag och jag ska äntligen få vara lite ledig, hur skönt är inte dte då? börjar kom nyss från min sanerings dusch med rakhyveln i högsta hugg! så nu är jag som en ny människa. ska klä på mig min oranga långklänning tror jag, eller kanske en svart, får se... men mer hade jag inte att säga nu :)
puss på er!

Börjar om på nytt

Halloj!!!! hur mår ni? själv är allt bara bra! ska strax bege mig till små söta barn och vara barnvakt. efter dte ska det bli en tur till landet och palla jordgubbar och kolla till mina planter och jadi jadi. kommer bli en skön dag eftersom att jag äntligen får vara ledig efter typ... känns som det var evigheter iallafall. vi ses senare ikväll så får ni kolla på mina gubbar !