so sick





bläääääääääääääääääh jag är dööööd.

okej tar detta kortfattat för jag orkar inte lägga ner energi på någonting just nu.
fredags åkte jag på fest någonbstans i uppsala med Mariiah. fick en massa smickrande komplimanger och gick omkring som en tomat och sedan spenderade jag natten ute med en vidrigt trevlig kille (ska absolut inte klaga på utseendet). hade lite för lite kläder på mig för att hålla värmen.

lördag vaknar hos maria och käkar, åker hem - duschar.

söndag - sjuuuuk

måndag - skola sjuuuuuk

tisdag - skola dööööd

men jag får skylla mig själv som sitter ute och fryser. MEN! vad gör man inte för att få spendera lite tid med en trevlig och dessutom snygg kille?!

eftersom jag nu blivit så duktig på att inte dömma folk eftet utseendet och ge ALLA en chans menar jag.... även om han va den snyggaste killen på festen, vilket ja tyckte från början ;)

!!!

ungefär hur stor var oddsen att jag letar efter en person (född ett år och en månad med kanske inte det populäraste namnet och dessutom i en del av en stad) och hittar 2 stycken...... omöjligt omöjligt.

berättar mer om gårdagen imorgon! ska sova nu :)

höll på att glömma


imorgon mina vänner lovar jag att bjuda på lite bilder från skolan! har ju faktiskt inte gjort det ännu! men nog allt ska jag försöka få med en och annan bild imorgon :)

paradise hotel


jag förstår inte hur jag ska lyckas kolla på alla paradise hotrel avsnitt :O!

det kommer bara fler och fler och jag ska påbörja mitt 37e avsnitt och ska upp till 60, plus att de kommer fler avsnitt. huhu.


ett sista avsnitt innan läggdags iaf :)

SP08A


underbart att vår klass just bytt namn. från SP3A till Sp08A.

dessutom ser skolan till att jag går i en personlig konkurs! 200 kr för ett skåt, är de dumma i huvet?!

är det nått jag ska klaga på så är det väll de. visserligen får jag tillbaka pengarna när jag lämnar in nyckeln, men tappar jag bort nyckeln så får jag inte det!...


hade första lektionen i Ung Företagare och ska snart betala in en försäkringssumma för att registrera vårat företag. mer information kommer senare om det.

just nu försöker vi bli av med onödiga saker...........


hörs senare, ska städa mitt rum och titta på paradise hotel innan jag lägger mig. ska nämligen gå i skolan till klockan 18.00 imorgon!!! :S

Preliminära schemat


så här ser alltså mitt schema ut idag, jag hoppas verkligen att det ändras!

som sagt, det är bara preliminärt.


imorgon har jag första "skol" dagen. hoppas de går bra! :)

skolan igen




godmorgon morronpigga människor!


åker till skolan igen och den regnat ute.


Frukost: mannagrynsgröt och ett plommon.


ska träna också! nu paradise hotel innan jag åker puss.

Legender?


efter att ha tänkt igenom hur jag ska få fram det jag har i huvudet med ord så har jag äntligen lyckats få en i min projektarbetsgrupp att förstå hur jag menar! nu var det så att vi var 2 från början, emn en till hoppade in. inget mig emot, men det blev lite knas kan jag erkänna.


jag kan faktsikt bekänna att jag är urusel på att jobba i grupp! jag kan jobba max 2 personer (alltså jag och en till), så detta kan bli en stor utmaning för mig... iaf när det saker som projekt! men att baka, eller göra någonting som är bestämt, allt som inte handlar om att komma på egna ideer! men men, jag får träna på att formulera mig och övertyga. ;)


hur som hälst så ska vi leta upp lite historier, självklart verklighetsbaserade. några legender?

ni kanske har hörttalas om blair witch, men nu letar vi efter någonting svenskt. och någonting som an kan koppla till ett samhälsproblem, vilken nog inte ska vara så svårt! jag kan fantisera ihop någnting ska ni se ;) men förslag, har ni så tipsa gärna mig!


Första dagen!


då har jag avklarat första dagen i skolan. började med att komma för sent eftersom att bajs UL inte kan hålla tiderna. har inte gjort någonting merän lyssnat på det som lärarna pratat om. jag har inte ens ett schema.


pratat lite med ettorna om Polen. och ja, gick på stan med Sara, svettig, trött och hungrig. ville bara hem. och när jag kom hem bakade jag muffins som jag ska bjuda på imorgon :)


vi ska nämligen umgås med ettorna och tvårorna imorgon, känns verkligen bra att vara älst i skolan :D

Trött


usch, vaknade nyss och är sjukt trött.. men men, slå på lite paradise hotel och käka frukost låter inte som en dum ide tycker jag ! :)

Mich Hewer






VECKANS SNYGGING

tänkte passa på att publicera veckans snygging! gaalet läcker kille, mums ;)
precis min stil!

måååår inge braa


huhuhuhu! jag skulle kunna börja grina!
ni vet kanske när man känner att någonting är fel men ni kan inte sätta fingret på det. PRECIS! så känner jag just nu. jag tror jag håller på att bli sjuk. flera dagar har jag kännt mig stel, osocial och tråkig. men inte förns nu när jag verkligen känner att nått är fel har jag förstått varför. äsch. tur att jag har paradise hotel framför mig.. ensam hemma desvärre. men jag ska checka kylskopet och smaska i mig alvedon och vatten :)

påminnelse

jag är på avsnitt 8. ska kolla på 9 !!!! ska bara påminna mig själv. klockan är halv 6 på morgon och jag ska sova!

I forgot!


HEMMA!

nu hade jag tänkt att träna lite! dags att komma i form Sofié...

(och när jag säger "träna" menar jag att jag ska sjunga bäst jag kan till spotify listan och göra både situps, armhävningar och upphopp. sen dansa omkring som en galning tills jag är helt matt)
efter det blir det en skön dusch!

men vet ni vad jag tooootalt hade glömt!?
att danska paradise hotel fanns :O. tack Kenza för påminnelsen! förra året var jag fastklistrad vid det! jag har issat en hel del sååå.. ikväll börjar jag!
om det så ska ta hela natten!

hörs nog senare! om ni är vakna ;)

nedräkning




bara 3 dagar kvar till skolstart! jag har ågren för det för jag orkar verkligen inte, huhuhu!

nej, ska åka till Maria idag och umgås lite. ska bli väldigt skönt iallafall! måste njuta av sista dagarna innan skolan. men vi hörs ikväll när jag kommer hem, får det ser ut som att ingenting kommer hända denna fredag. men s¨ånt brukar visa sig förr eller senare!

hemma från Ylva





¨
har nyligen kommit hem från Ylva. det enda vi gjort är och ätit, haha! så jag passade på att jogga en stund nu på kvällen.
sen så har vi tagit lite bilder på mig eftersom att Ylva inte ville vara med på någon bild :'( en annan gång kanske !

hur som hälst bjuder jag på lite bilder och även ett videoinlägg ikväll

stora fötter

nu ska ni höra mina kära vänner!
alla vi flickor som alltid fått höra och har komplex för stora fötter ska inte behöva skämmas längre. kändisar så som Paris Hilton, Mariah Carey m.m har också stora fötter!
så vem sa att följande kvinnor ska betraktas som "mindre attraktiva" efter deras stora fötter ?

Mariah Carey storlek 42


Oprah Winfrey storlek 43,5


Tyra Banks storlek 41


Paris Hilton storlek 44

och dessutom sen när har fötterna betydelse?

ah förutom när man ska köpa skor vill säga...
jag säger bara: Tyck om era stora fötter!

wingston

världens sötaste lilla kissemiss!




jag äger för tillf'llet inget djur. pappa har en katt, Zero. men han är inge speciell och bara bits. jag vill ha hund, men kommer troligen inte ha tid med en sån nu för tillfället. jag ska spara en massa pengar och sen ska jag skaffa mig en av denna ras. en Exotic som de heter !

hur söt som hälst :)

ut i regnet


jag kom på att jag inte vart ute idag! så gissa vad jag ska göra? jo antagligen dra ut på en prommenad. ut i regnet ba! kan ju hoppas att det springer några snyggingar jag kan kika på för att underlätta stämningen sådär. ahaha! nej skämt. nu ska jag ut iaf! bränna lite musik först!

filmförslag


hej mina vänner, jag sitter nämligen och bränner ner lite filmer från datorn på DVD. tycker att det skulle behövas så många filmer som jag har just nu hahaha!

jag tänkte dessutom ge er lite filmförlag av de filmer som jag har på datorn. älskar animerat, komedier och drama. skräck är också spännande, men jag vågar inte titta själv.

1. Hachiko a dog story - verklighetsbaserad om en hund som alltid väntar på sin husse vid stationen och en dag kommer han inte hem från jobbet. drama

2. Goal - handlar om en kille som drömmer om at bli fotbollsstjärna och en dag får han chansen till det! tror att det ska vara drama/sport/familj

3. The blind side - en kille kallad "BIG mike" har en svår uppväxt och ingen familj. en dag får han bo hos en familj och han blir jätte bra på ruggy eller fotboll somd e kalar det. verklighetsbaserad! familj/drama/sport

4. The bounty hunter - ett ex par. ett äventyr. plötligt blir de beroende av varandra när ex mannen jobbar för att få in sin ex fru i fängelse och hon jobbar som journalist. plötsligt är de båda jagade och måste gömma sig. komedi/action

5. Det levande slottet - en flicka får en förbannelse översig som hon inte kan berätta för någon. hon flyr och får flytta in i ett levande slott, där finner hon både kärlek och glädje och kämpar för sin älskades liv. animerat

de får bli fler filmförslag senare. för nu ska jag kolla på det magiska svärdet! ;)

dags att vända tillbaka dygnet


ska sova tidigt.. eller ja NU istället för 3 inatt som annars. annars kommer jag aldrig orka komma till skolan nästa vecka.

hur många ämnen ska jag ha?

då inhandlade jag block då! en massa rosa som jag nu försöker lägga på ett bra ställe innan skolan börjar.

en kalender har jag ochså köpt så jag kan planera mina veckor, och det är fan på tiden att jag gör det!

sen är det ju skolfoto snart, undra vad man ska ha på sig. jag ska iaf lyckas med att färga håret mörkbrunt innan det! tror de ska bli mörkbrunt iaf, och sola lite solarium, men det tar vi när pengarna börjar rulla in.

sen har jag vart hemma hos Maria ett tag och kanske ska dit imorgon kväll också! trivs ganska bra i lockar..

nåja!
målade naglarna hos Maria, ser ut som pepparkakor (?)

kunde inte låta bli med att ha lite klistermärken på blocken.


mina naglar INNAN jag måla om dem

inför skolan..



godmorgon!
jag är som sagt hemma nu och har tillgång till dator!
nu ni är det exakt en vecka innan skolan börjar.. så jag ska in till stan och inhandla lite saker som kan behövas så som pennor skolblock och kalender och de där ni vet?

nåja! de kommer nog blir bra.
kanske åker till Maria och käkar tacos senare, men vi får se. hej så länge :)

återuppstått

HEJ!

saknat mig??.. klart att ni har!

nu är jag tillbaka iaf, har nämligen vart en hel del med Emmy och åkt omkring i hela uppsala län och spökat och haft roligt så jag har helt enkelt inte haft tid att sätta mig vid datan.

här har ni lite bilder iaf!











som ni ser blev det inte många bilder på mig, och inte många bra bilder över huvudtaget... men grejen är att jag inte orkat tagit bilder faktist, en annan gång kanske :)