fredagen

igår blidde det att åka till kvarngärdet för att festa lite med Erika & brudarna. hade en väldans trevlig kväll må jag säga! och idag så fick jag virus på datan. så jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig, jag måste omformatera datorn, men har ingen skriva till det. jobbigt läge! ska åka och bowla nu! ha de

drygt


omg! menar att ingenting är med mig idag. sitter nu och funderar när fan jag ska komma till skolan. inte vare plogat i morse så palla inte dra till skolan. väntade till 10 och skulle ta tåget, men då skulle de vara kontrollanter och inte hade jag nå leg me mig, så det var ju bara att bege sig hem igen. ska ta nästa tåg

vanliga måndag

en helt fucking vanlig jävla måndag kan man lugnt påstå att det har varit! började med en helt vanlig dag i skolan, med en helt vanlig lektion och helt vanliga kompisar på en helt vanlig skola. efter det bli det ett helt vanligt jobb, med ett vanligt resultat och dessutom ett förfärligt mäte med chefen om att jag måste göra en ordentlig uppryckning på 2 veckor, vette fan om jag klarar det alltså... så nu har jag suttit och letat efter jobb. en kompis hade nyligen fått sparken, rättare sagt idag fick hon det. så tror ni jag känner mit pressad? jag vette fan vad ja skulle göra om jag inte hade ett jobb, men isf får de bli att jag kommer tillbaka till det gammla jobbet, Atlas collection, men de ska jag väll försöka låta bli.. förstår inte varför alla måndagar e så förjävliga.

Katastrouuuuf! 22/1-10

drog på club supreme med Emmy, Erika och massa annat folk för att vara VIP. men man skulle nog ha insett att dagen inte var på våran sida. för det första missade vi tåget, hur kommer det sig att just 19 tåget skulle gå 5 minuter tidigare? sjukt irriterande. iaf, fick komma en timme senare, men de va galet skoj på pendeln. när vi väl kom dit blev de en massa krångel md VIP biljetterna, men de löste sig och vi kom in. och efter 5 minuter på dansgolvet var ju någon efter Emmy, så man va ju tvungen att slita henne som en docka över dansgolvet, tills det var någon bakom mig som börja, och jävlar va flippad man blir, hur fan kan folk göra så nyktra? vi åkte hem ganska snart och sova jag och Emmy.

arton åringen!

Först och främst ska man väll säga GRATTIS HANNA, ÄNTLIGEN !
i helgen, alltså, lördags så blev det fest med de närmaste hema hos Hanna. det blev faktist kanon, och tack alla för en trevlig kväll. blev en hel del dricka och sedan fick jag cykla till efterfesten med Emmy på pakethållaren. tror ni det gick bra? klart som fasiken att det gick bra, AJ DÅ! däremot måste jag erkänna att alkohol inte är bra alla gånger, speciellt inte om man vill "retas" eller, skoja.

hur som var höjdpunkten på denna dag Mariiahs entre från hissen in till jobbet. satte sig på en stol i hissen som var lite trasig. jag satte mig i knät och tjoff och bang så ligger Mariiah i klämrisk zonen. när hissen va framme stllde jag mig opp för at gå och kabom, så låg maria och gjorde bakot kullebyttor in i säljsalen med rösten i falsett. ja du, det roligaste som hände på heladagen, tack för det. men nu ska det bli en massa sömn.

jagleveretthelvete

det finns inte så mycket att säga. jag borde ha kommit över dig för länge sen, men någonting får mig att tänka på dig. tänka på hur du har det och hur du skulle kunnat haft det. ibland undrar jag varför jag tyckte om dig.. eller om jag tycker om dig? jag förstår inte varför det bränner i ögonen på mig. jag tycker väll inte om dig? jag har väll kommit över dig? ändå blir jag så fruktansvärt svartsjuk. om jag skulle dö nu, skulle jag vara lycklig?... nu vet jag ju sanningen så jag borde vara nöjd! men nej.. jag ville vara med dig... varför slösar jag ens bort tid på att skriva.. jag måste bara städa upp mitt liv. jag är bara så less.. och jag blir så ledsen. hoppas fan det går åt helvete för dig din jävel!

jag är då lat

idag kan jag inte påstå att jag haft roligt eller tråkigt inte.
började dagen med att käka. sedan drog jag vidare till Maria och lekte med Amanda, kollade på film och var ute och gick med Bianca. och så var då min dag. gick hem runt halv 10 och tittade på en film på datan, nu sitter jag här och sväller och måste erkänna att folket på msn är bra jävla tråkiga. inte en jävel som skriver! men kan inte påstå att kjag skriver till dem heller, haha!

2010

Gott nytt år till er alla!

idag ligger jag bakis och trött. ganska less också på att städa och grejer. hade ett nyårsfirande hemma hos mig igår och det var ganska jobbigt. eller rättare sagt, stökigt! det låg godis och öl och annat skit överallt! fy fan säger jag bara. men men, det var en trevlig dag iaf. badade lite tunna och grejer innan.

denna första kväll år 2010 har jag tillbringat med Emmy & Dennis. hade faktist skoj, åkte bil i Gävle och sladdade lite och jag och Emmy drack. en bra start må jag säga!

God forsättning på er!