En dyr dag på jobbet

Hahahaha jag dör, karma! Har kommit undan många gånger På täljstenen men igår blev jag tagen på bar gärning. Det var den obn...

Alkolås på telefonen!

Hell to the yes!!!! Äntlugen tankat hem den bääääästa appen evvaaah!
"dont drink and dial" bääästa, går till på det sätt att man blockar de bummer man absolut inte vill ringa när man e full, knnäpper på en timer och festar och det gååår inte att ringa :) grynt! Meeen de som du har blockat kan fortfarande ringa dig och kan du nummret utantill i huvet kan du fortfarande ringa personen du blockat. :)

Möte

Sitter hemma hos Davod o Mariiah, har just haft ett möte med lite insperation och grejer. Rambo har vart ute på äventyr och är helt sluuut, gulligull! Ouff, jobbar mördarpass på lördag och ett kvällspass imorgon... Ser jag inte fram emot.... Slut som artist ja ja ja :)

Instagram

Yiiha! Har just lagt bekantskap på instagram, göööött!! Sofiesch92 Är användarnamnet :) lagom stooolt! Men sjukt trött nu så blir sängdags.. Fy fan för att börja 7 på morgonen, förresten drömde finaste drömmen i natt, ellerså häftig kanske den inte va men om ni sett det jag såg dkulle ni också imponeras. Men jag va på fest med världens finaste kille! Å shit vad jag saknar honom bara för de! Jaja, han är verkligen en toppen kille, that's trying really hard not to be one.. Så synd sånt där... Mosh då och sov gott :)

Försöksinlägg

Provar att blogga från mobajlen.. Ska se om det går att lägga ut bilder ny :)

Labyrunt & Dani M på Etage

holy crap!!!! Jag blir så jäävla besviken över att jag jobbar imorgon, idag kommer ju hela jävla ligan till Etage för att fakka ur och ha en jävla trevlig tid... vill så gärna dit jag med :( fan fan fan....

Jeepstarr

Stötte på en ny grym musiker på youtube! Jeepstarr
riktigt sköna låtar Jag minns är väll den som jag personligen fastnat hårdast för. Grym!

Hemkommen och redo för planering

Guu så skönt att få vara hemma igen efter det där korta arbetspasset, nu inväntas morgondagen. tänkte planera upp lite ekonomi och träning o s v. tänkte köpa ett gymkort på Puls & Träning i Uppsala, gött vore inte det? enda som kan vara den stärsta ansträngningen är att ta sig i kragen och faktiskt åka till Uppsala, men jag får skylla mig själv som vägrar träna i Tierp :) sen har jag ju också en utomlandsresa att jobba för om man säger så, både träningsmässigt och "go to work". blir ju Filippinerna igen troligen i December månad, bokar biljetter redan i slutet på Juni. AAh! så galet, kommer bli galet kul, längtar redan :) så en sexii kropp och massa shoppingpengar ska jag ha med mig och nedräkningen har redan börjat!

Erika är ju i Pinas redan nu hon, kommer väll hem om några veckor, saknar henne faktiskt <3
Felicia är i Iran och kommer väll hem om 2 veckor. ouff!! alla bara åker ifrån mig, Per drar till London nästa helg, snacka om att bli left alone... önska jag kunde spara ihop till en sista minuten till Grekland eller nått i sommar, hoppas hoppas, ska kolla över hur mycket jobb jag behöver då.. men vooore så GÖTT!!

C Ya, don't wanna bee ya! <3<3

Update

Hejhej!! Har haft fullt upp på senaste men ny fick jag lite tid lver att uppdatera lite, sitter via min iphone och bloggar men förstår inte hur man laddar upp bilder, lite tråkigt... Men det är väll nått som dka gå attlösa då småning lm, gick ju på min gamla telefon sp varför skylle det inte gå med iphonr för?! Jaja, ska strax åka till jobbet, slut som artist redan lch få har arbetsdagen inte ens blrjat eller min nya arbetsvecka, kanske därför jag e trött nät jag vet att varjedag fram till lördag är schemalagd med arbete... Ouff!

New room, new beginning

hej hopp!
igår utnyttjade jag det sista utav mitt presentkort genom att köpa ben till min säng. ouff, nästan höjdrädd här uppe nu, sängen blev vääldigt hög. tillbringade hela dagen med Felicia och hennes gudomligt söta dotter, ¨så sjukt söt! skulle gärna ta hem henne här jag hahahah! sprang omkring på IKEA och det blev en jätte mysig dag. efteråt drog vi till stadsparken och Felicia fick sätta lite  nålar på mig. fick lära mig massa saker utav henne, visste ni t ex att ögonproblem har med levern att göra? knas, och hud problem kommer ifrån lungorna. galet det där. nästa vecka ska jag åka och hälsa på innan hon drar till Iran 2 veckor. Erika drar till Filippinerna på söndag också, måste hålla mig upptagen så att jag kan skryta om hur roooligt jag haft det medan de har varit borta, haha ;)

mublerade om mitt rum igår och trodde jag skulle gråta förresten! började med att bara sätta dit bena, sen ville jag prova att ha sängen på ett annat ställe i rummet och var då tvunge att flytta på TVn och då var jag också tvungen att flytta på ALLT som fanns här, men det blev bra. men halv 12 i natt höll jag på att ge upp när jag såg vilket berg av saker jag lagt på sängen... var klar vid ett tiden.

men nu när allt är klart känner jag en början på någonting helt nytt. nya möjligheter, ta tag i allt, speciellt mitt liv, så jag började dagen med att ringa till min vän Abas som jag inte snackat med på eviiigheter, så fick jag numret till mitt gamla jobb och nu kl 2 ska jag ringa och kolla om de har lite arbetspass till mig :) suuuveränt!

Horoskop för 2 Maj 2012

Vågen

You've been thinking a lot about what's really important. You've come up with a list -- a very short list -- and right at the top of it is telling your loved ones how deeply you care.         

<3

Clean it all up

Hallöj!!
visade sig att jag var ledig idag så jag har bokat tvättstugan och nu ska jag städa. äckta hemma fru! igår blev det att testa fiskelyckan i Karlholm tillsammaned med Natta. fick upp ett X-antal måltider till mamma min, själv ska jag äta aborre i eftermiddag, gott!

Medina

"sluta fråga vart jag kommer ifrån,
fråga vart jag är på väg istället"

Jag har nyligen fått öronen på Medina, verkligen grymma!
deras nya album "svarta tårar" går på repeat här hemma just nu.